Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Три часа по Янтра
- stefan4etoo
- сериозен играч
Три часа по Янтра
Здравейте колеги,днес станах и закарах малкия на градина ,прибрах се и викам чакай да си дремна още малко
.Легнах аз ама си видях случайно кутията с воблери отгоре на гардероба и.......... след 10 минути бях на реката
,а тя една малко бозава и много водорасли.Ходенето по брега ужас коприви и драки до гуша
Срешнах и три змий (две водни и един смок)

Помятах малко едни срайк про и няколко блесни ама неще(едно бутане на блесна).Закачих едно голди и бам рибка
,2-ри пър и пак риба и се почнаха едни кленчета ,така налитаха ,че и трите жила на тройката в устата
едни на задната тройка

Други пък на предната

Някой пък бяха толкова гладни,че лапаха и двете тройки

Всичките си плуват обратно

Ами това е от мен,за около 3-и часа имам над 30-тина риби до 200 грама,едно малко по голямо и едно изправяне на двете жила на тройката с хубава риба.Не съм снимал всичко че нямаше да има време за риболов .А ето и двата цвята които хванаха почти всички риби за днес

Ами за три часа се накефих максимално като изключа копривата де
Сори за снимките с телефон са

Помятах малко едни срайк про и няколко блесни ама неще(едно бутане на блесна).Закачих едно голди и бам рибка

Други пък на предната

Някой пък бяха толкова гладни,че лапаха и двете тройки

Всичките си плуват обратно

Ами това е от мен,за около 3-и часа имам над 30-тина риби до 200 грама,едно малко по голямо и едно изправяне на двете жила на тройката с хубава риба.Не съм снимал всичко че нямаше да има време за риболов .А ето и двата цвята които хванаха почти всички риби за днес

Ами за три часа се накефих максимално като изключа копривата де

Сори за снимките с телефон са

- bobo_33333
- кандидат преподавател
Re: Три часа по Янтра
Супер рибоци,дребни-дребни,ама поне кълванета е имало
наистина в по замътена вода ,с по ярко жълти фофлерчета и аз съм имал повече късмет.

наистина в по замътена вода ,с по ярко жълти фофлерчета и аз съм имал повече късмет.
Аз там съм пораснал...
Браво,колега,супер.Тука при нас Вита много умряла няма къде да си намокря воблера
дано от тия дъждове хване малко водица

Нещът ма все едри.
Неще,неще па спре.
Неще,неще па спре.
- Skellington
- вече хвърля и на тежко
Екстра си е, другия път и някой литров
Голдитата си ги тачи кефала 

- Martin Angelkov
- научил се да хвърля
добре, че не си останал да дремнеш и да изпуснеш тоя кеф, който си си направил 

Само две неща на този свят са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- antivik
- кандидат преподавател
М-м-м, убаво прекарване! Сал една молба от мен, като търновски възпитаник /на ВТУ/, щракай и по някое кадро на пейзажите около тебе и по ряката, да си припомни малко човек младините
.

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- stoj40doc
- разбира нещата
Браво колега, може да е било за три часа, но важното е, че си бил навън и то резултатно.
LONG LIVE ROCK AND ROLL
- stefan4etoo
- сериозен играч
Другия път специално за теб ще щракна няколкоantivik написа:М-м-м, убаво прекарване! Сал една молба от мен, като търновски възпитаник /на ВТУ/, щракай и по някое кадро на пейзажите около тебе и по ряката, да си припомни малко човек младините![]()
.

п.п. Нарочно не съм щракал наоколо че много одят,фащат ама не връщат!
- nikolaiiliew
- сериозен играч
- stefan4etoo
- сериозен играч
Абсолютно,ако знам че винаги ще е така резултатно няма да спя ама....Martin Angelkov написа:добре, че не си останал да дремнеш и да изпуснеш тоя кеф, който си си направил

евала за риболова и релииза

- antivik
- кандидат преподавател
Може да не е от самите мяста, просто някое и друго кадро от Янтрата и Търновото....ей така ...да си спомни младините човек.stefan4etoo написа:Другия път специално за теб ще щракна няколкоantivik написа:М-м-м, убаво прекарване! Сал една молба от мен, като търновски възпитаник /на ВТУ/, щракай и по някое кадро на пейзажите около тебе и по ряката, да си припомни малко човек младините![]()
.
![]()

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- stefan4etoo
- сериозен играч
antivik написа:Може да не е от самите мяста, просто някое и друго кадро от Янтрата и Търновото....ей така ...да си спомни младините човек.stefan4etoo написа:Другия път специално за теб ще щракна няколкоantivik написа:М-м-м, убаво прекарване! Сал една молба от мен, като търновски възпитаник /на ВТУ/, щракай и по някое кадро на пейзажите около тебе и по ряката, да си припомни малко човек младините![]()
.
![]()