Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Три часа по Янтра-епизод 4
- stefan4etoo
- сериозен играч
Три часа по Янтра-епизод 4
Здравейте колеги и колежки,от 1-ва направо скачам на 4-та серия понеже от 2-ра и 3-та нямам снимки
(ходих без телефон)Както и да е направих си кефа и днес
като за три часа мятане доволно и предоволно.Отидох на реката към 18 часа а тя една убава нямам думи,опитах да се правя на фотограф ама с телефона не ми се отдава

Малко и за рибите да кажа ,от 2-ра и 3-та серия по около 25-30 риби за по три часа повечето около нормата+ две литровки по около кило
4-та серия не беше по различна само дето рибите бяха по големи.Лових само с воблера от снимките понеже кутията незнайно как беше останала у дома и този беше на пръчката(не съм далеч от реката на 5 мин.,ама не ми се връщаше)
Имаше 15-на от тези

Няколко по малки

Повечето се откачаха докато правех тези снимки във водата а другите си заминаваха от ръката ми

И десетина броя с такива размери

99% бях нагазил в реката и работа със снимките беше много тегава
Ооо щях да забрава за днес имам и две литровки,единия към кило другия го минаваше бая ама нямам снимки
понеже като барнах първия и той да ми покаже колко е як зе да се друса яко
и едното жило в пръста(призля ми)замина си набързо и после 15 минути мъка с ваденето на тройката(излезе с контрата),чак пръста ми раздра
нямах клещи в мен.Както и да е оправих се аз и правя следващото мятане и бам по големия
.Пак същата работа само,че този път и двете жила в пръста(ама яко)
пак го откачих някак си и се заех с ваденето ама не та не .Подложих една клечка на свободното жили и половин час мъки дърпам то боли
излязоха с триста зора и те с контрата
Не се сетих да снимам как се бях окичил като елха(хич не ми беше до снимки)
като се прибрах направих една не много добра

Ами това беше за днес,прибрах се по това време

Айде лека че утре пак

Малко и за рибите да кажа ,от 2-ра и 3-та серия по около 25-30 риби за по три часа повечето около нормата+ две литровки по около кило

4-та серия не беше по различна само дето рибите бяха по големи.Лових само с воблера от снимките понеже кутията незнайно как беше останала у дома и този беше на пръчката(не съм далеч от реката на 5 мин.,ама не ми се връщаше)
Имаше 15-на от тези

Няколко по малки

Повечето се откачаха докато правех тези снимки във водата а другите си заминаваха от ръката ми

И десетина броя с такива размери

99% бях нагазил в реката и работа със снимките беше много тегава
Ооо щях да забрава за днес имам и две литровки,единия към кило другия го минаваше бая ама нямам снимки

Ами това беше за днес,прибрах се по това време

Айде лека че утре пак

Последно промяна от stefan4etoo на Пет Юни 21, 2013 9:51 pm, променено общо 1 път.
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: Три часа по Янтра-епизод 4

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Арен риболов!

Следващият път си носи хирургически скалпел!!!stefan4etoo написа:......Подложих една клечка на свободното жили и половин час мъки дърпам то болиизлязоха с триста зора и те с контрата
.........

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Да знаеш- не си пъхай пръста на 2 места:Телескоп написа:Арен риболов!
Следващият път си носи хирургически скалпел!!!stefan4etoo написа:......Подложих една клечка на свободното жили и половин час мъки дърпам то болиизлязоха с триста зора и те с контрата
.........
там къде скърца вратата и там къде свършва воблера.

Хубави риби, малко материал за вадене на тройки
http://youtu.be/zgfpsupmu98
Спининг Клуб " АБИЧИ "
- stefan4etoo
- сериозен играч
Аз писах, че нямах клещи в мен иначе щях да се оправя ама... ,това с конеца не мисля да го пробвамnikozia написа:Хубави риби, малко материал за вадене на тройки

- nikolaiiliew
- сериозен играч
Страхотен риболов!
Късаш, вържеш и продължаваш. Упоритост и търпение му е майката!
Малки, големи все КЕФали 
Важното е слуката да не престава, пък пръста ще се оправи !!

Важното е слуката да не престава, пък пръста ще се оправи !!

Много добър риболов си направил! Тва с пръста ще го помниш сума ти време
Важното е,че има доста риба! Знаеш ли колко хора си мечтаят само за такава река наблизо ама...няма! Успех!

- antivik
- кандидат преподавател
Евала за успеха Стефанчето, па и Янтра убава, УБАВА, а това с пръста не ти завиждам
то като ми се ръгна на мен една шарандийска бая зор видях, а на тебе 2 жила наведнъж
...направо не ми се мисли, па за клипа си прав-МАЗОХИЗЪМ /че и сам си ръга куките/.

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!