Къде се намирам:  
  Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Специализиран риболов
 Специализиран риболов

Спинингов риболов
 Спинингов риболов

naRiba.com

Форум
 Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Специализиран риболов
 Специализиран риболов

Спинингов риболов
 Спинингов риболов

Спининг макари - кой, какво развърта ???
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Re: Спининг макари - кой, какво развърта ???
Подари му Сахарата, а ти си купи Заубер. Тъкмо ще имаш база за сравнениеplamen_shopov написа: Може пък да му подаря едното ми Nasci 4000 FI което е все още ново и да си направя подарък Stradic или нещо по-добро.....

- 
				plamen_shopov
- новобранец 
 8
 8Доста говорих по въпроса с Румен Попов, а той ми тунингова и обслужва макарите и съм склонен да му вярвам, то никак не ми препоръчва Заубера.rap66 написа:Подари му Сахарата, а ти си купи Заубер. Тъкмо ще имаш база за сравнениеplamen_shopov написа: Може пък да му подаря едното ми Nasci 4000 FI което е все още ново и да си направя подарък Stradic или нещо по-добро.....
Явно ще се купува някой Twin Power втора ръка за мен или пък нов Stradic, а резервното Nasci 4000 ще отиде за подарък.
- preparatos
- вече хвърля и на тежко 
- 
				ТТ лови по реки
- ще става разбирач 
Честит такъм колега,много риби да ти извади.Предполагам си ловил някъде около Пазарджик,слез малко по-надолу.Можеш да започнеш от сметището на Цалапица,и да караш до Пловдив.Там няма начин да не севтосаш такъма.Успех и наслука.

- preparatos
- вече хвърля и на тежко 
Мерси, за пожеланията, колега!   Ха, дано!.....Далечко ми е малко пазара
 Ха, дано!.....Далечко ми е малко пазара  /за радост/, но живи и здрави на по късен етап, непременно, ще отида към вашия край….
  /за радост/, но живи и здрави на по късен етап, непременно, ще отида към вашия край…. 

Ха, дано!.....Далечко ми е малко пазара
 Ха, дано!.....Далечко ми е малко пазара  /за радост/, но живи и здрави на по късен етап, непременно, ще отида към вашия край….
  /за радост/, но живи и здрави на по късен етап, непременно, ще отида към вашия край…. 
- 
				Zdraveca_10
- новобранец 
Здравейте момци,тъй като основния риболов който практикувам от 15 г. е шаранджийския,малко занемарих спининга,риболова на щука и болонезето(ходя но главно късна есен и зимата) . Прочетох всички страници в тая тема и тъкмо се бях засилил да взимам един Заубер 3000 (имам такъв 2000 на едното боло и съм доволен) и един колега качи снимки с преебана дръжка,друг каза че не била ОК,сега се чудя да взимам ли такава или нещо друго... общо взето да се върнем на въпроса :коя е най добрата макара до 200 лв... и коя до 300 лв... дано не ме псувате много за това че може би ще дъвчеме пак едно и също...

Бъди играч на терена,а не в съблекалнята...

plamen_shopov написа:8
Доста говорих по въпроса с Румен Попов, а той ми тунингова и обслужва макарите и съм склонен да му вярвам, то никак не ми препоръчва Заубера.rap66 написа:Подари му Сахарата, а ти си купи Заубер. Тъкмо ще имаш база за сравнениеplamen_shopov написа: Може пък да му подаря едното ми Nasci 4000 FI което е все още ново и да си направя подарък Stradic или нещо по-добро.....
Явно ще се купува някой Twin Power втора ръка за мен или пък нов Stradic, а резервното Nasci 4000 ще отиде за подарък.

Според бюджета, размера, теглото и предавателното число, shimano модел след 2017 за евтините (sahara, sedona), stradic, или Daiwa LT серията.Zdraveca_10 написа:....коя е най добрата макара до 200 лв... и коя до 300 лв... дано не ме псувате много за това че може би ще дъвчеме пак едно и също...
- 
				Zdraveca_10
- новобранец 
Мерси приятелче !!! Не че не зяпам постоянно каталози,мнения и т.н. Но друго е някой запознат от близо... мисля на първо време един Заубер 3000 да заприходя...rap66 написа:Според бюджета, размера, теглото и предавателното число, shimano модел след 2017 за евтините (sahara, sedona), stradic, или Daiwa LT серията.Zdraveca_10 написа:....коя е най добрата макара до 200 лв... и коя до 300 лв... дано не ме псувате много за това че може би ще дъвчеме пак едно и също...
Бъди играч на терена,а не в съблекалнята...

Колеги дайте ми предложение за макара,  за въдица 2.20, 3-12 грама акция. Чудя се за моделите на Рьоби - Заубер, Екусима или Виртус.

- Martin Mihailov
- учете се от него 
Имам екусимата 1000.За мене е много добра макара .При положение че я натоварвам всека седмица яко.Ползвам я вече две години и оплаквания за сега немаСпартак написа:Колеги дайте ми предложение за макара, за въдица 2.20, 3-12 грама акция. Чудя се за моделите на Рьоби - Заубер, Екусима или Виртус.

След три години яко тормозене в морска вода реших най-накрая да "пенсионирам" Ryobi Zauber CF 4000. Не съм я отварял никога и не й е правена никаква профилактика. Още е в топ състояние,но минах на по-класни макари.