Къде се намирам:  
  Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Специализиран риболов
 Специализиран риболов

Подледен риболов
 Подледен риболов

naRiba.com

Форум
 Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Специализиран риболов
 Специализиран риболов

Подледен риболов
 Подледен риболов

Мост към леда
Re: Мост към леда
Затова човек не бива да тръгва неподготвен. Костюмът е задължителен. Може да струва 200-300 лв, но спасява живота. Забелязал съм, че много хора нямат въже, а то е толкова важно, колкото костюма. Винаги, като ходиме с брат ми, го карам да върви на 10-на метра след мен и в него е куфара с въжето. Който ходи на лед знае, че няма нищо опасно, но просто трябва да се внимава и да не се рискува излишно. 
Поздрави на всички. Живот и здраве и тази зима сме на ледената пързалка.
p.p. Нещастните случаи обикновено са със зле екипирани хора, които нямат добра подготовка и не знаят как евентуално да действат при пропадане. Не съм чувал да се е споминал човек, който е бил с костюм! А пропадания има всяка година.
На Алино тази година при единственото ми ходене заварих следи от пропаднал човек на 30 м от брега, където дълбочината е около 4-5 м. От мястото, на което беше пропаднал, обратно към брега имаше диря от разчупен лед, по който е драпал на обратно. Това без костюм едва ли би станало, защото все пак са си около 30 м.

Поздрави на всички. Живот и здраве и тази зима сме на ледената пързалка.
p.p. Нещастните случаи обикновено са със зле екипирани хора, които нямат добра подготовка и не знаят как евентуално да действат при пропадане. Не съм чувал да се е споминал човек, който е бил с костюм! А пропадания има всяка година.
На Алино тази година при единственото ми ходене заварих следи от пропаднал човек на 30 м от брега, където дълбочината е около 4-5 м. От мястото, на което беше пропаднал, обратно към брега имаше диря от разчупен лед, по който е драпал на обратно. Това без костюм едва ли би станало, защото все пак са си около 30 м.