Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

около Бургас ????
Модератор: Paublo_Eskobar
- GoriLLaz
- ще става разбирач
- Контакти:
Re: около Бургас ????
drago.fisherman написа:Дебелт- много платики.Водата ври но не кълве.Основният контингент са търмъкчии,парашутисти,псевдоспинингисти и гребящи риба с кепове.Мандра - помпенната до Меден Рудник.Тонове групирана риба.Не кълве.Търмъкчии,парашутисти,псевдоспинингисти и гребящи риба с кепове.Константиново - каналчето до двора на кооперацията - същата ситуация.Димчево - групираната риба е основно до моста от стсраната на Мандрата.Търмъкчии,парашутисти,псевдоспинингисти,но и редови риболовци.Събота и неделя рибата кълвеше прилично и се влияе от захранка.Основно се лови бабушка,червеноперка,уклей,костур.Рядко мандреска бряна и платика. Стръв основно бял червей,но баби и перки излизат и на сладка царевица.Костурите на жива рибка или силикон.Дано съм бил полезен.Предполагам,че повечето съфорумници знаят за ситуацията около Бургас по- добре от мен,но никой не дава информация.Наслука!!!!!!!!!!!!!!
Момчета, наистина ли е толкова зле положението с търмъкчиите ?

От десет риби осем върни, за да има следващият път пак какво да се лови.

GoriLLaz написа:
Момчета, наистина ли е толкова зле положението с търмъкчиите ?
Меко казано ,А сега Е забрана ...

На Средецка река ,въпреки ,,Корона-КПП-тата ,, народ бол ,някои си бъркат в очите с пръчките ! 

-
- новобранец
Здравейте!
Със заповед на министъра на Земеделието от 12.10.20 яз.Мандра се дава за стопанисване на ЦРОО за срок от 5 години. В същата заповед пише, че ЦРОО трябва да "информира обществеността" за условията и възможностите за любителски риболов в язовира. В тази връзка някой има ли информация какви са или ще бъдат условията? Лично аз се надявам най-накрая да се реши проблема с бракониерството там. Успех в начинанието!
Със заповед на министъра на Земеделието от 12.10.20 яз.Мандра се дава за стопанисване на ЦРОО за срок от 5 години. В същата заповед пише, че ЦРОО трябва да "информира обществеността" за условията и възможностите за любителски риболов в язовира. В тази връзка някой има ли информация какви са или ще бъдат условията? Лично аз се надявам най-накрая да се реши проблема с бракониерството там. Успех в начинанието!
- GoriLLaz
- ще става разбирач
- Контакти:
Gosheto написа:Здравейте!
Интересно, защо още няма информация:

От десет риби осем върни, за да има следващият път пак какво да се лови.

Върни се в “Къде и какво кълве в момента.”