Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Инфо за Домлян
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- новобранец
Re: Инфо за Домлян
SammY , къде е мястото, на което си постнал снимката с кефала, че не се сещам - от къде се влиза, за да се стигне до там?
- serious_stam
- новобранец
Благодаря за инфото, колега. Не успях да се организирам тези почивни дни но ще се пробва задължително 

-
- новобранец
Тая събота бях там. Влязох от към горни Домлян до канала пред боровата горичка. Язовира си е направо празен, но пък се забавлявах. Резултата е 10-тина кефала, към 30 червеноперки средни на размер......... ама тоя дребния костур направо ме умори по едно време - в продължение на 2 часа другите риби не можеха да се вредят от него и се наложи да мятам камъни във водата да го изгоня и после наново да викам рибите
Като стадо пирани са мамка им.

някои не е ли ходил скоро ,да каже как е положението
- rockeagle35
- научил се да хвърля
- Контакти:
Както са писали колегите още в края на лятото, язовира е пълен с дребни костури. От единствения излет, който направих на втичалото преди известно време извода беше, че там се е проявил един особен феномен с костура - когато стане хегемон в даден затворен водоем и няма по-големи хищници се изражда и остават само малки костури, които всъщност достигат зрялост, но не растат на размер и стават канибали. Това е второто подобно място, което виждам(другото бе на баластерите по Тунджата) и се убеждавам, че това е повече от теория.
Но за щастие има и друга риба, така че наслука, и споделете как е хавата, защото това язовирче е едно от малкото в района, на който можеш да отидеш спокойно за риба, без да се блъскаш с десетки колеги и боклуци. Наслука! =)
Но за щастие има и друга риба, така че наслука, и споделете как е хавата, защото това язовирче е едно от малкото в района, на който можеш да отидеш спокойно за риба, без да се блъскаш с десетки колеги и боклуци. Наслука! =)
Пишете на кирилица ! Не е едно и също "Пенка отиде на къра." и "Penka otide na kura."!
Колеги нещо ново за язовира някой ходил ли е ? Благодаря
на стената става ли за убиване на времето-да се учат децата на занаята? 

Когато отсечем и последното дърво,когато убием и последното животно,когато хванем и последната риба ще разберем,че камъните не се ядат
По миналата неделя се разходих за около 2ч по-обед имаше двама колеги но риба не бяха хванали
А за убиване на времето си е идеално

- absent
- вече хвърля и на тежко
Неделя на 3 март бях там имаше и доста колеги и всички бяхме капо..рибата даже и не играеше...
За добро или лошо на яз.Домлян ще може да се лови през забраната, та ако ако някои е ходил може да сподели

-
- ще става разбирач
Колеги, позволен ли е язовира? Вчера - събота бяхме там за моабета, така или иначе ... хванахме по някоя перка.
късмет работа . .
Здравейте Колеги, Какво е положението в момента на язовира? Утре мисля да направя еднодневен риболов на уклей. Имам ли шанс, не съм ходил на язовира от 2-3 години
На Мраченишкият ръкав даваше доволно уклей и кефал.На плувка и стрелба на бял.
„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
Благодаря Колега, Малко инфо от язовира днес, водата е доста висока.
Много труден риболов, подхранка за уклей + стрелба на бял и пинки около 40-50 уклея за цял ден .
Много труден риболов, подхранка за уклей + стрелба на бял и пинки около 40-50 уклея за цял ден .
- chanio
- разбира нещата
Яз. Домлян (язовирът е изпуснат напълно, до възстановяване на експлоатационното състояние).
Последна информация, от тазгодишната проверка на язовирите ... Басейнова дирекция Пловдив
Последна информация, от тазгодишната проверка на язовирите ... Басейнова дирекция Пловдив
Върни се в “Къде и какво кълве в момента.”