Къде се намирам:  
  Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Излети
 Излети

Водоеми и реки
 Водоеми и реки

naRiba.com

Форум
 Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Излети
 Излети

Водоеми и реки
 Водоеми и реки

Инфо от Пазарджик и региона
Модератор: sapuna
- hshopov
- разбира нещата 
Re: Инфо от Пазарджик и региона
Къде бе ги ловиfirepd69 написа:Е те тва е убаво на форумите, че всеки си пише каквито си щуротии иска, апа някои ора скъсаха джуките на рибата
 ?! Тази година я пиша почти нулева с изключение на едни априлски шарани на Батак!
?! Тази година я пиша почти нулева с изключение на едни априлски шарани на Батак!Malemi написа:коркоман принципно са хубава марка , вярвам им
- 
				SuperMario45
- научил се да хвърля 
Някой от нашия град няма ли желание за един съвместен риболов да им начупим каските на рибите 

- geibriel
- вече хвърля и на тежко 
Колега нямаше да го пиша ако не ми се беше случило изгониха ни отървах се без акт защото момчето с което бях се оказа познат на единя от проверяващите и още нещо което ме ядоса до краен предел звъничовската дружинка окончателно си присвои малкия гьол да гробищатаhshopov написа:КОООЙ КАЗА, че риболовен билет от Пазарджик не важи???? До сега не е било колега от Пазарджик да дойде и да бъде изгонен! Местата за риболов на каракуда са около втичалото! За колегата питащ за така наречените Бурово и Гачево блато( тези над Брацигово) там работата е мътна и кървава. Местната ловна дружинка ги взе под крилото си и издават билет само за Бурово( едва ли са го зарибили с каквото и да е) но не и за Гачево блато! Дадеш ли спонсорство от 200 или 300 лева ( не си спомням) ще те пуснат да ловиш и там( смешна работа) В тази държава всеки си пише закони! Един приятел се е оплакал в ИАРА и от там са му казали,че нямат право да не те пускат и....до там! Картинката е страаашна!geibriel написа:Дай по ясна снимка на гьоловете до кое село са нищо не се разбира от снимката , на капитана се лови каракуда на плувка масовите са до полувинка на дъно и по кило излизат местата не ги знам инфото ми е от преди 10 дни билета от СЛРД пазарджик не важи за там искат от ловно рибарско сдружение Пещера марица държеше ниво до преди 2 дена и се ловеше стабилно каракуда мряна и кефал може и там да опиташ наслука
 преди обикаляха с пушките и гонеха хората имал съм спречквания с тях няколко пъти гонеха ни защото били пуснали патици и ние сме ги обезпокоявали като сме ловяли риба звънях на иара пз нищо не знаят по въпроса марица е близо надявам се да не пуснат патици и там че и реката става тяхна
 преди обикаляха с пушките и гонеха хората имал съм спречквания с тях няколко пъти гонеха ни защото били пуснали патици и ние сме ги обезпокоявали като сме ловяли риба звънях на иара пз нищо не знаят по въпроса марица е близо надявам се да не пуснат патици и там че и реката става тяхна 
Не сме народ
Не сме народ, не сме народ, а мърша,
хора, дето нищо не щат да вършат.
Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!
"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.
Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша.
1875

Не сме народ, не сме народ, а мърша,
хора, дето нищо не щат да вършат.
Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!
"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.
Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша.
1875
- hshopov
- разбира нещата 
Не казвам,че лъжеш... много се учудих. На Капитана съм израснал и такова чудо не съм виждал никога. Кой ви провери,представи ли се?

Malemi написа:коркоман принципно са хубава марка , вярвам им
- njoyz
- научил се да хвърля 
Междувременно аз врътнах едно спининг капо по тополница и скоро мисля  че няма да отида там- такава свинщина е че просто ме е гнус да стъпвам, а и водата смърди странно. Риба дори не видях, нито от моста нито никъде... Трагедия...

Hrabri je vodja narodu treb'o.

Нема да ти кажа дори и на личниhshopov написа:Къде бе ги ловиfirepd69 написа:Е те тва е убаво на форумите, че всеки си пише каквито си щуротии иска, апа някои ора скъсаха джуките на рибата
?! Тази година я пиша почти нулева с изключение на едни априлски шарани на Батак!
 Тоя филм съм го гледал мнооого отдавна със споделянето
 Тоя филм съм го гледал мнооого отдавна със споделянето  . А на колегата със спининга, само ще му кажа, че спининга по Тополница си е екстра, само трябва да улучи времето, не толкова местото а времетоооо....акомееразбрал .
 . А на колегата със спининга, само ще му кажа, че спининга по Тополница си е екстра, само трябва да улучи времето, не толкова местото а времетоооо....акомееразбрал .- hshopov
- разбира нещата 
Хаха ти пък...хич не се и хаби. Въпросът ми беше по скоро риторичен,а и не съм от хората които еееей сега ще тръгнат да ти вземат мястото. Не се препитавам от риба . Сполай ти.firepd69 написа:Нема да ти кажа дори и на личниhshopov написа:Къде бе ги ловиfirepd69 написа:Е те тва е убаво на форумите, че всеки си пише каквито си щуротии иска, апа някои ора скъсаха джуките на рибата
Тоя филм съм го гледал мнооого отдавна със споделянето
. А на колегата със спининга, само ще му кажа, че спининга по Тополница си е екстра, само трябва да улучи времето, не толкова местото а времетоооо....акомееразбрал .

Не става въпрос за мойто място, а за места на познати  Ти мен не ме гледай, щом съм във форумите направи сметка къв рибар съм
  Ти мен не ме гледай, щом съм във форумите направи сметка къв рибар съм  

- hshopov
- разбира нещата 
firepd69 написа:Не става въпрос за мойто място, а за места на познатиТи мен не ме гледай, щом съм във форумите направи сметка къв рибар съм

То и аз така тази година!
  То и аз така тази година! 
- 
				SuperMario45
- научил се да хвърля 
Днес с един познат направихме един риболов за 2-3 часа на Луда Яна и учудващо, поне за мен хванахме 20-на рибета (кефал и мряна). 
Лошото е че в реката е пълно с гаци от картофи и просто закачките са гарантирани. Във водата се виждаха и много малки рибки, което може да се окаже добре и даде шанс да се развие рибата в реката. Стига от мината да не решат да си чистят хранилището...
Утре обмислям да отскоча до Звъниците. Някакво инфо от там ако няма има и сподели ще бъде много полезно. Наслука!

Лошото е че в реката е пълно с гаци от картофи и просто закачките са гарантирани. Във водата се виждаха и много малки рибки, което може да се окаже добре и даде шанс да се развие рибата в реката. Стига от мината да не решат да си чистят хранилището...
Утре обмислям да отскоча до Звъниците. Някакво инфо от там ако няма има и сподели ще бъде много полезно. Наслука!
- 
				rock_children
- научил се да хвърля 
Днес сутринта на звъника от съмване до към 10 часа на дигата направих добър риболов на перки и каракуди.Директен 7 метра,малко универсална захранка като хвърлих цялата в началото и после само дохранвах царевица.Избягвах червейте като стръв тъй като е пълно с малки костурчета и е много неприятно.Ползвах повече царевица за стръв като имаше и доста хубави риби.Утре пак може да го посетя ще направя и някоя фотка че работата нещо много замря тука в наща тема да я съживим   

- njoyz
- научил се да хвърля 
Колеги да ви питам нещо,  чували или виждали ли сте щучки,  та дори и малки в Марица в рамките на Пазарджик,  та дори и по нагоре по течението?

На каква дълбочина ги ловишrock_children написа:Днес сутринта на звъника от съмване до към 10 часа на дигата направих добър риболов на перки и каракуди.Директен 7 метра,малко универсална захранка като хвърлих цялата в началото и после само дохранвах царевица.Избягвах червейте като стръв тъй като е пълно с малки костурчета и е много неприятно.Ползвах повече царевица за стръв като имаше и доста хубави риби.Утре пак може да го посетя ще направя и някоя фотка че работата нещо много замря тука в наща тема да я съживим
 На мене ми идват на 2.50 - 3 м. Захранвам със жито и ги ловя на шарен, така години на ред
  На мене ми идват на 2.50 - 3 м. Захранвам със жито и ги ловя на шарен, така години на ред  
Виж около праговете в затайкитеnjoyz написа:Колеги да ви питам нещо, чували или виждали ли сте щучки, та дори и малки в Марица в рамките на Пазарджик, та дори и по нагоре по течението?

- njoyz
- научил се да хвърля 
Тоест си заслужава да посветя един два излета..  Ха дано.  Иначе също ми е интеррсно дали на бента преди града има щука,  макар че там до водата май е невъзможно да се стигне.