Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Колеги дали на Герман са пуснали пъстърви???
- кирил великий
- разбира нещата
На Герман е пуснал сивенчета, но кълват много слабо. Защото още им е топло. Информация четвъртък - само аз и още един колега хванахме сивени.
- saksi
- фен клуб-скобар
На Пожарево са пуснали пъстърва.
Кълвяло е само сутринта и то най вече в залива до фургона.
Следобяд ,умряла работа,две-три риби за целия язовир.
Кълвяло е само сутринта и то най вече в залива до фургона.
Следобяд ,умряла работа,две-три риби за целия язовир.
кирил великий написа:На Герман е пуснал сивенчета, но кълват много слабо. Защото още им е топло. Информация четвъртък - само аз и още един колега хванахме сивени.
На каква стръв заложи колега?
Благодаря:)
-
- научил се да хвърля
Колеги някакво инфо за Чепинци ? Предварително благодаря.
- Д.Граховски
- кандидат преподавател
А на въпросните платени позволяват ли спининг и как се стига с градски транспорт и въобще стига ли се?
- кирил великий
- разбира нещата
Днес най-накрая успях да направя един дообеден бабушколов на Панчарево. Ползвах сенсаска храна от скъпата
, но ще се върна към доброто Ван ден енде. Стартирах вихрено с 6 бабушки за пет минути на директната ми шестица, но защо толкова бързо започват да ме отбягват в този вид риболов и днес не разбрах. За още 2 часа ги докарах до десет и извадих мача. На него намерих логика в риболова като изключим дълбочината и успях да докарам рибите до 30 броя, които бяха смесени с 3 костура и 5 брутално едри уклея /около 20-25 см./. Лових ги в небитието /около 3 м. Дълбочина/, а там вътре на около двайстия метър е шест метра. Контролирах ги със захранката все едно ловях на дъното. Явно ги дразнеше цамбуркането. Трабваше да пробвам с камък да видя дали същия щеше да е ефекта. За мен друго обяснение няма. Обаче ЗАЩО ТАКА ГРУБО МЕ ЗАРЯЗАХА НА ДИРЕКТНИЯ
. Ако някой ми обясни ще го черпя един съвместен риболов. Рибите си плуват в язовира. Снимки не правих, защото бях си забравил кърпата за ръце и щеше да се отрази зле на новия ми телефон. Та така.

miro253 написа:Днес най-накрая успях да направя един дообеден бабушколов на Панчарево. Ползвах сенсаска храна от скъпата, но ще се върна към доброто Ван ден енде. Стартирах вихрено с 6 бабушки за пет минути на директната ми шестица, но защо толкова бързо започват да ме отбягват в този вид риболов и днес не разбрах. За още 2 часа ги докарах до десет и извадих мача. На него намерих логика в риболова като изключим дълбочината и успях да докарам рибите до 30 броя, които бяха смесени с 3 костура и 5 брутално едри уклея /около 20-25 см./. Лових ги в небитието /около 3 м. Дълбочина/, а там вътре на около двайстия метър е шест метра. Контролирах ги със захранката все едно ловях на дъното. Явно ги дразнеше цамбуркането. Трабваше да пробвам с камък да видя дали същия щеше да е ефекта. За мен друго обяснение няма. Обаче ЗАЩО ТАКА ГРУБО МЕ ЗАРЯЗАХА НА ДИРЕКТНИЯ
. Ако някой ми обясни ще го черпя един съвместен риболов. Рибите си плуват в язовира. Снимки не правих, защото бях си забравил кърпата за ръце и щеше да се отрази зле на новия ми телефон. Та така.
Колега ,рибите там се държат така ,но на далечна дистанция се задържат с захранка и стреляне на бял .
Днес и аз бях там но гоня костур от няколко дни и съм доволен
- Стонин МаХенд
- ще става разбирач
- Контакти:
костура къде го търсиш, близо ли е до брега или напротив?
На 20-25 метра на дълбочина около 3-3,5 м.
Днеска на Веринско 2 костура на рибка и 1 пъстърва на бял със стиропор. Имаше колеги, които ловяха на плувка червеноперки в добро темпо.
-
- сериозен играч
- Контакти:
Днес на мелниците абсолютно никакъв риболов,не бях ходил от година,няма и да стъпя скоро пак
Навръщане към 14;30ч. отидохме до Челопечене и до към 17ч. хванахме по няколко бабушки с уклей
Беше пълно с рибари на Челопеча

chirusa_bg написа:ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
1.3.1.2.
- кирил великий
- разбира нещата
TRANSKI RIBAR написа:Днес на мелниците абсолютно никакъв риболов,не бях ходил от година,няма и да стъпя скоро пак
Ма не е от нямане на риба - бъди сигурен. По-предната седмица - три шарана и пет кила каракуда. Там ден с ден еднакви няма.
-
- сериозен играч
- Контакти:
Трима бехме,се едно у кенефо бехме метнали...нито проигра риба нито нищо...некви дребни каракудлета и бабушки излезнаха
chirusa_bg написа:ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
1.3.1.2.