Къде се намирам:  
  Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Специализиран риболов
 Специализиран риболов

Риболов на мирни риби
 Риболов на мирни риби

naRiba.com

Форум
 Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Специализиран риболов
 Специализиран риболов

Риболов на мирни риби
 Риболов на мирни риби

скобар на гола троика??
Модератор: sapuna
- butnik
- рибар фанатик 
- Обратна връзка:
миро когато бяхме заедно за риба останах с впечатлението,че си спортсмен,хубави въдици,захранки,добри линии,правилно захранване,нещо ти е изгорял бушона ли незнам,ако опитваш да дразниш,като защитаваш тоя педерастки метод на ловене на алай,значи съм сгрешил в преценката ми за теб.не знам латински,от моторите и колите не ми оставаше време да уча много-5.33 ми е дипломата,завърших криво ляво,но от риболов поразбирам малко.като не кълве си тръгвам,а не драскам.котката я храня със специализирана храна.

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....

- Big^Fish
- сериозен играч 
- Обратна връзка:
butnik,айде да не използваме такива изрази като "педерастки метод".Някак не е коретно,пък и не се имам за педераст като го практикувам.Все пак е нужно да се спазва някакво благоприличие мисля за да си имаме уважението като колеги.Иначе е лесно всеки си стои зад компа и си пише каквито простотии иска,ама не е това въпроса.Според мене темата вече се отклони от първоначалния замисъл.

- barutchiata ©
- Администратор 
butnik чета ти постовете от много време и ми прави впечатление, че все ти си най-големия и най-разбиращия.Научи се малко да уважаваш мнението и на другите.Сега обаче започна и обиди от рода на педераски методи, двойкаджии и др.Това,че други хора не споделят твоите методи и виждания не е повод за обиди.Няма да задълбавам и израза  ..само да не се засечем на Марица.
 ..само да не се засечем на Марица.
Пич ако имаш някакви проблеми с комуникирането си е твой проблем, но искам да ти напомня, че форума не е място за обиди, заплахи и избиване на комплекси .Считай са за предупреден.При следващи обиди и заплахи ще има и бан.

..само да не се засечем на Марица.
 ..само да не се засечем на Марица.Пич ако имаш някакви проблеми с комуникирането си е твой проблем, но искам да ти напомня, че форума не е място за обиди, заплахи и избиване на комплекси .Считай са за предупреден.При следващи обиди и заплахи ще има и бан.
- sapuna
- Модератор 
- Обратна връзка:
С чест и достойнство!
Браво!
И сега : момчета,тази тема е чоплена нееднократно и винаги изходът е бил един и същ.Смятам,че нищо не може да се научи от нея,а само да се ескалира допълнително напрежение.Продъжавате ли да се надпреварвате ще я заключа,а може и да я изтрия.Барута ви прости,но аз няма да го направя!

Браво!
И сега : момчета,тази тема е чоплена нееднократно и винаги изходът е бил един и същ.Смятам,че нищо не може да се научи от нея,а само да се ескалира допълнително напрежение.Продъжавате ли да се надпреварвате ще я заключа,а може и да я изтрия.Барута ви прости,но аз няма да го направя!

- 
				Иван Григоров
- научил се да хвърля 
И аз ходя на железница и хванах един скобар.Който беше скъсал тройка(жълта 12),която му беше в устата.А аз бях закачил ухото на трйката.Имам снимка. И един въпрос като ходиш на железница с какво ловиш или просто ходиш да констатираш кой и как лови?

Много риба хванахме,малките ги пуснахме а големите ги прибрахме в бурканче от детско пюре

- 
				tchotcho6440
- новобранец 
Re: скобар на гола троика??
Ловил съм декември месец скобар на Бобошево на гола тройка. Рибата се закача за устата,има кълване. Не съм съгласен че този метод е бракониерски,иначе трябва и риболова с блесна  и воблер  да е такъв !  

Съгласен или не, може и да не си разбрал но вече било забранено да се драска. Но пък щом сърце ти не трай, отивай на Бобошево и ги почвай.  Ако някой те предаде и се мерне ИАРА, може да поспорите.

То да е х*й да им го набиеш, ама то акъл бе!

от 10 скобара на тройка , един ще е в устата и 9 около нея !!! няма какво да се спори то с годините се е видяло ако ще манисто да сложиш или да подбираш цвят залъгваш само себе си , че има значение