Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

яз. Батак - всичко за язовира
Модератор: sapuna
-
- новобранец
Re: яз. Батак - всичко за язовира
Колега недей с такива смели предложения, че ако замръзне Батак нито ще има къде да ни събереш нито ще ти стигне ракията.
НА СЛУКА!
-
- научил се да хвърля
За ракията не бери грижа Емо. Ако на колегата му свърши пиенето все ще намерим от запасите за черни дни. Че то в нашия край ако няма ракия не се сещам какви ще ги вършим. Поздрави и успех!
Замръзнал ли е Батак?
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Нищо конкретно, освен, че на Доспат хващат пъстърва?Телескоп написа:ianckov написа:Замръзнал ли е Батак?http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 89#p865989
Днес бях на яз.Батак по работа и го обиколих малко.Лед си има навсякъде като е почнал да се размръзява по края.Много е красиво!

На устието под бензиностанцията имаше 30 човека /снимките са с телефона и не си личи/.Другаде рибари не видях,а го обиколих целия поне три пъти :auto-swerve:

Изкарах един доста приятен макар и работен ден в тази красота!

На устието под бензиностанцията имаше 30 човека /снимките са с телефона и не си личи/.Другаде рибари не видях,а го обиколих целия поне три пъти :auto-swerve:

Изкарах един доста приятен макар и работен ден в тази красота!
- Антон Тонев
- сериозен играч
Колеги здравейте.От 09.04.2012г., ще съм за 3 дена на Цигов Чарк.Дай инфо как е язовира.Ще съм на почивка, и мога да съчетая и двете .Ако се е размразило, на какво да хърлям.Ако има лед, ще наблягам на пържоли 

Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
На 02.04.2012 г. язовира изглеждаше така:Антон Тонев написа:Колеги здравейте.От 09.04.2012г., ще съм за 3 дена на Цигов Чарк.Дай инфо как е язовира.............
През последните дни снеготопенето е много активно.Ледът също е почти стопен,така че до 9.04.условията ще бъдат много по-добри и ще може да се лови безпроблемно от брега.Но отвсякъде се стичат снежни води,температурата на водата е доста ниска,а и брегът е доста кален,трябва да се посигуриш с подходяща екипировка или да се търсят по-стръмни и песъкливи участъци-примерно като това ,което е показано на последните две снимки!Иначе по това време на дънно може да се потърси каракуда и червеноперка!Нивото на язовира е доста ниско!
Наслука!
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- Антон Тонев
- сериозен играч
Благодаря за бързия отговор колега. 

да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- Антон Тонев
- сериозен играч
Това е яз Батак от вчера сутринта

Пробавахме си късмета на втичалото до комплекса.Влиза изключително много вода и то студена.На брега далече от нас, имаше някакъв колега с джипка, но не се виждаше да пуска лодка.Общо взето никакви рибари нямаше.Е, аз бях за хапването и пийването ама!!!!!!!!!!!

Пробавахме си късмета на втичалото до комплекса.Влиза изключително много вода и то студена.На брега далече от нас, имаше някакъв колега с джипка, но не се виждаше да пуска лодка.Общо взето никакви рибари нямаше.Е, аз бях за хапването и пийването ама!!!!!!!!!!!
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Здравейте колеги.За откриването съм решил да отида на яз.Батак на палатка.За пръв път ще ходя там. Набелязъл съм си района на Студенец (втичалото). Ще търся предимно мирна риба (червеноперка,каракуда,шаран) и костур. Ако може някой да даде малко информация дали съм избрал добро място,има ли добри места за лагеруване там, каква захранка и стръв да ползвам. И най-важното - Как да стигна до там? (ако може някой да някой да отбележи на снимката от страница 2, къде точно се намира). БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО на всички отзовали се ! И наслука
.

-
- научил се да хвърля
Колега виж страница 3 от темата. Мисля, че там има отговор на въпроса ти.
П.С.
Като цяло идеята ти да отидеш на втичалото на "Студенец" не е лоша , но на самото откриване там, а и по целия язовир е като по време на войната в Косово - лично мнение. Обикновенно излетите ми на яз. "Батак" са първия работен ден след откриването, тъй като тогава няма такава навалица.
Успех ти желая!
П.С.
Като цяло идеята ти да отидеш на втичалото на "Студенец" не е лоша , но на самото откриване там, а и по целия язовир е като по време на войната в Косово - лично мнение. Обикновенно излетите ми на яз. "Батак" са първия работен ден след откриването, тъй като тогава няма такава навалица.
Успех ти желая!
- batlar
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
миналата година и аз откривах там нивото на водата беше много ниско и има големи плитчини навъте във водата
по добре събери инфо ако можеш от някъде за местата там или се подготви за разпъване с лодка
по добре събери инфо ако можеш от някъде за местата там или се подготви за разпъване с лодка
Здравейте колеги!
За последните 4 години сме откривали 3 пъти на Батак, като в 2 от тях имахме по 1 шарански удар (но без успех), а местоположението ни винаги е било Контра стената.Тъй като сме решили и тази година да открием на Батак, искам да попитам къде ходите на откриването и къде сме имали хубава слука на шаран?
Да спомена, че сме без лодка и ще ги мъчим от брега!
За последните 4 години сме откривали 3 пъти на Батак, като в 2 от тях имахме по 1 шарански удар (но без успех), а местоположението ни винаги е било Контра стената.Тъй като сме решили и тази година да открием на Батак, искам да попитам къде ходите на откриването и къде сме имали хубава слука на шаран?
Да спомена, че сме без лодка и ще ги мъчим от брега!
- Д.Граховски
- кандидат преподавател
Аз днес се върнах от там (естесвено бях на почивка само)ама забелязах че се продава пресен жив шаран и каракуда и се чудя как и кога са ги хванали. 

Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]