Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

яз. Батак - всичко за язовира
Модератор: sapuna
Re: яз. Батак - всичко за язовира
Здравейте колеги! Тази събота (22.09.) ще съм пак на Батак. За костурите разбрах и аз миналата година пак по това време
Тогава се опитах и извадих и някоя друга червеноперка на фидер. Пробвах какво ли друго не, но друга риба не се показа. Бях и пак ще бъда на около 200 метра от стената (там ни е базата).
Ще се надявам, ако някой има повече опит в този район да сподели или препоръча някаква тактика и такъми с които бих ловил нещо по-различно от дребните костурчета, или как бих примамил по-големи такива...
Благодаря за вниманието и наслука на всички!

Ще се надявам, ако някой има повече опит в този район да сподели или препоръча някаква тактика и такъми с които бих ловил нещо по-различно от дребните костурчета, или как бих примамил по-големи такива...
Благодаря за вниманието и наслука на всички!

Телескоп написа:Рибата,която в момента ти е в"кърпа вързана"е костурът! Прегледай тази темаvixun написа:Здравейте, колеги, дали някой може да помогне с прясно инфо за язовира? Какво, как и къде? .....http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=135&t=66120
Много благодаря, колега, прегледах темата - страхотни репортажи

-
- научил се да хвърля
Вчера следобят, между острова и ривиерата ,даде доволно костур на блесна.
- P-etkan
- ще става разбирач
Привет,
някакво скорошно инфо за костура около стената
в събота и неделя ще съм в станцията на ЧЕЗ и мисля да го пробвам
някакви насоки за тактика

бях на стената 4-стълб, дистанция 20 - 30м, за стръв използвах рибка и хванах доста костури, особено над вечер спортен риболов
- P-etkan
- ще става разбирач
Мерси за бързия отговор..., но не е ли забранено да се лови от стенатаluxsto написа:бях на стената 4-стълб, ...

P-etkan написа:Мерси за бързия отговор..., но не е ли забранено да се лови от стенатаluxsto написа:бях на стената 4-стълб, ...

- P-etkan
- ще става разбирач
...не мисля, че е смешно!luxsto написа:P-etkan написа:Мерси за бързия отговор..., но не е ли забранено да се лови от стенатаluxsto написа:бях на стената 4-стълб, ...![]()
![]()
някой скоро да е ходил? ....има ли някакъв риболов...как е положението ?
интересува ме района около Цигов Чарк..
Благодаря предварително !
макар и без никакво инфо. - ходих и пробвах на няколко места. Резултата е нулевrosakat написа:някой скоро да е ходил? ....има ли някакъв риболов...как е положението ?

Нивото е спаднало и местните казват , че риболова е много тегав. Аз се убедих в същото
Дано съм полезен на някого..
Трагично е тази година на Батак,много слаба година,с отделни епизодични моменти,където се е завартяло някое друго пасажче!
колеги този уикенд ще ходя с жената на Цигов чарк и смятам между другото да взема блеснарката и да пробвам основно на джиг и блесна,излиза ли там на такава стръв нещо,че досега не съм ходил на този язовир?
-
- разбира нещата
Излиза от време на време , но си вземи и една пръчка да пробваш на жива рибка за всеки случай 

- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Ако искаш да имаш относително успешен риболовен излет,то мястото е "Дъното"/Стената/-на жива рибка костур,дънен монтаж,а може и с подвижна плувка! Най-добре е рано сутрин,но не очаквай чудеса!!!g60_fan написа:колеги този уикенд ще ходя с жената на Цигов чарк и смятам между другото да взема блеснарката и да пробвам основно на джиг и блесна,излиза ли там на такава стръв нещо..............

Наслука!
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!