Благотворителна акция 7

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Благотворителна акция 7

Мнение от Диканаров »

Отлично! Малко се позабави с обявяването на поредната акция! С вас съм! Приготвил съм за Отеца една електрическа шевна машина с пълен комплект приспособления, за да се учат момичетата да шият и да си помагат при поправяне на дрехи, шиени на чарщафи и т.н. :heart:
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
kashalota
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kashalota »

Колеги, с приятелката ми ще направим всичко възможно да дойдем. Имаме излишни дрехи, как можем да разберем дали ще се приемат?
"Ако криеш невежеството си, никой няма да ти се присмее, но и никога нищо няма да научиш."
Рей Бредбъри "451 градуса по Фаренхайт"
Изображение
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

Колеги, вярно, че е криза и всичко е на доброволни начала, ама отива на излагане работата.
Аватар
Al_Bundi
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Al_Bundi »

Там съм. Колкото мога ще помогна. Все си мисля , че ще има още мераклии да протегнат ръка на Отеца и останалите в приюта. :smt023
Аватар
koda33
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от koda33 »

nasco2 написа:Колеги, вярно, че е криза и всичко е на доброволни начала, ама отива на излагане работата.
Що така смяташ бе Насе , нима хората нямат нужда от дрехи и техника , смятам че това с дрехите и техниката е добре, защото тези хора едва ли разполагат с излишни средства за дрехи , телевизори , шевни машини , чаши, посуда и прочие.Приятелката ми и един сак с дънки които не носи , да ги оставим на кофите ли ? Предпочитам да ги дам на хората в приюта отколкото на ги оставя на гадните мангали дето ровят по кофите.
Георги Стефанов
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Не сте се разбрали с Наско.
Сигурен съм, че той визираше слабия интерес към акцията, не поста на колегата Кашалота.
От дрехи и техника винаги има нужда :)
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
Бай Гого- Сиромаха
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Бай Гого- Сиромаха »

Да кажем и я... С пари нямам възможност да участвам... Но.. Мога да пратим на децата /по малките/ доста играчки.. Но... има пак Но.. Ако някой се ангажира да доде да ги вземе. Ще бъдат опаковани в кашони или в чували,и ще кажа допълнително какъв обем са и кога съм готов.. Ще кажа и адрес, на този дет се ангажира да доде да ги вземе. В западната част на околовръстното шосе.
Аватар
koda33
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от koda33 »

chirusa_bg написа:Не сте се разбрали с Наско.
Сигурен съм, че той визираше слабия интерес към акцията, не поста на колегата Кашалота.
От дрехи и техника винаги има нужда :)
Влади, и ти си прав , ама в края на работния ден понякога трудно схващам тънките намеци ))) и го карам директно ))) , нищо лично .
Поздрави и успех!
Георги Стефанов
Аватар
diddid1
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от diddid1 »

ХАИДЕ КОЛЕГИ, всички даваме луди пари за такъми, захранки и бензин да ходим на риболов. Всеки от нас може да отдели поне 10 - 20 лева за каузата. Ако ги пускате в ОББ - няма такса за превод. Аз заделих петдесеттина лева, казах на колегите от работата ми и така левчетата станаха 100. Всеки от вас може да направи същото. Знам, че идва Коледа и всеки събира пари за подаръци на близки, но този празник се свързва най-вече с добротата и човечноста. Нека всички бъдем ЧОВЕЦИ и да направим децата щастливи поне за Коледа.
P.S. За съжаление няма да мога да дойда на 16.12., трябва да пътувам. Извинявам се за което и пожелавам успех.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
nissana
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от nissana »

Там съм!Квото събера като кинти ще го донеса пред борсата.Дениса Даливерска,живуща в Белгия имаше желание да се вкл. с нейни приятели,ще и дам директно сметката.Дрехи,компютри и друга утвар също ще има.Лошо е,че продадох комбито,ма и джипа много товари :wink: Радвам се,че ви познавам,маймуни ниедни! Аз ще тръгвам от Борово,ако има некои да свирка да го карам.Ако се събере повече багаж,ще трябва помощ.
sanas
новобранец
новобранец

Мнение от sanas »

Само детски дрехи ли трябват
nissana
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от nissana »

Не само,има и доста възрастни.
sanas
новобранец
новобранец

Мнение от sanas »

Ок започвам да организирам всички около мен.Пари колкото сабера ще ги дам на борсата като дойда.Само уточнете час и място за среща на борсата.
Аватар
koda33
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от koda33 »

nissana написа:Там съм!Квото събера като кинти ще го донеса пред борсата.Дениса Даливерска,живуща в Белгия имаше желание да се вкл. с нейни приятели,ще и дам директно сметката.Дрехи,компютри и друга утвар също ще има.Лошо е,че продадох комбито,ма и джипа много товари :wink: Радвам се,че ви познавам,маймуни ниедни! Аз ще тръгвам от Борово,ако има некои да свирка да го карам.Ако се събере повече багаж,ще трябва помощ.
Ще се радвам да се запознаем , но ще трябва да ме вземеш от центъра , ако нямаш нищо против разбира се)))
Георги Стефанов
Аватар
chapara
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от chapara »

8.30ч. на 16.12.12г.

, пред административната сграда на борса "Слатина"

, на паркинга.
Най-мразя да се подебавват с моята усоба !!!
ИзображениеИзображение
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”