Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Благотворителна акция 7
Модератор: dantho.mihov
- ninastefanina
- сериозен играч
Re: Благотворителна акция 7
Може и на отиване,няма проблемиnasco2 написа: Щот си уредих обичайният шофер за навръщане

I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
- emo vasilev
- сериозен играч
Утре отеца имал служба и не може да дойде на борсата !
Продуктите , които са му на свършване са :
- картофи
- ябълки
- зелен фасул
- грах
- компот ....
Продуктите , които са му на свършване са :
- картофи
- ябълки
- зелен фасул
- грах
- компот ....
Обичъм въ,приятели!Чувствам се некси жив.Но ако не ми се предостави шофьор като на Насо следващия път ,нема да участвам
Всичко беше на ниво с доста перипетии де,дълго и тягостно пазаруване с щастлив край.И помнете-не пазарувайте от педалите Кауфланд.

- gloupan
- разбира нещата
Здравейте и от мен !!! След доста перипетии успяхме да напазаруваме и да зарадваме дечицата!!
Радвам се, че Ви познавам Приятели.Благодарност към всички
, участващи морално и материално за тази балгородна кауза
Радвам се, че Ви познавам Приятели.Благодарност към всички

TRS70MLF2
- chapara
- ще става разбирач
Дааааааа, справихме се подобаващо, сумата около 3700 лв. Кърцата ще даде отчет. Малко мъка с пазаруването, защото в неделя борсата не работи на пълна пара. От там закупихме една част от нещата. После отидохме в Кауфланд, където ни отказаха да пазаруваме на едро, дори и управителя отказа да се появи за да му обясниме положението. Нещастници, за Бога братя не пазарувайте от Кауфланд. От там кервана се изнесе в Метро, откъдето се и напазарува до стотинка. Занесохме нещата и много ни се зарадваха, разтоварихме, после по биричка, както си му е реда и кой от къде е.Благодаря Ви приятели, радвам се че съм част от Вас.

Най-мразя да се подебавват с моята усоба !!!

- emo vasilev
- сериозен играч
И този път направихме каквото ни беше по силите , а то не беше никак малко!
Първо искам да благодаря на всички , които взеха участие в акцията .Благодарства имаме и от отец Иван ,с пожелания да сме живи и здрави !Благодарства имаме и от всичките над 180 обитатели на дома с пожелания за весела Коледа и щастлива Нова година !
Точен отчет на събраната сума и фактури от покупките ще има по късно , защото на Кърцата му се е скапал компа .
Още веднъж - благодаря Ви приятели !
Първо искам да благодаря на всички , които взеха участие в акцията .Благодарства имаме и от отец Иван ,с пожелания да сме живи и здрави !Благодарства имаме и от всичките над 180 обитатели на дома с пожелания за весела Коледа и щастлива Нова година !
Точен отчет на събраната сума и фактури от покупките ще има по късно , защото на Кърцата му се е скапал компа .
Още веднъж - благодаря Ви приятели !

- СЪНДИ
- вече хвърля и на тежко
Здравейте Приятели!
Горд съм,че съм част от Вас,за пореден път доказахме,че дори и в моменти на криза,студ и сняг.Верни на каузат помогнахм на тези дечица, да имат какво да ядат през зимата.И поне малко да направим живота и по-лек!И НАЙ ВЕЧЕ да изкажа възхищението си от всички, включили се в тази благородна кауза!

Горд съм,че съм част от Вас,за пореден път доказахме,че дори и в моменти на криза,студ и сняг.Верни на каузат помогнахм на тези дечица, да имат какво да ядат през зимата.И поне малко да направим живота и по-лек!И НАЙ ВЕЧЕ да изкажа възхищението си от всички, включили се в тази благородна кауза!

Не е важно колко си живял.А как си живял.
- koda33
- разбира нещата
Благодаря на всички колеги , които се включиха в туй благородно дело
а колкото до Кауфланда

а колкото до Кауфланда

Радвам се че Ви познавамchapara написа: После отидохме в Кауфланд, където ни отказаха да пазаруваме на едро, дори и управителя отказа да се появи за да му обясниме положението. Нещастници, за Бога братя не пазарувайте от Кауфланд.
![]()
![]()

Георги Стефанов
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
Кърцата кат си опрай компа,да напише некъф злобен коментар за Кауфланд,да го разпространиме из всички групи във ФБ И ДРУГАДЕ.
А що не виждам снимки?Всички се праихте на журналя,а нема снимки????Аааааа??????
- Диканаров
- кандидат преподавател
Дано Отеца, да помоли Началника си за по-голямо риболовно щастие на нашего брата и то да ни сполети!
А също да добавя, че освен тоновете закупени храни с вашите дарени пари имаше и много нови и употребявани дрехи, телевизор, прахосмукачка, компютър, детско колело, елшевна машина и много играчки, а и каса морска риба! Все полезни за Приюта неща дарени с чисто сърце!
Мисля, че това бе май най- силната ни акция от както започнахме преди години и Ви се прекланям, защото я осъществи Форумът ни в година на всеобщ недоимък и безпаричие!
Колко е хубаво, че Ви има!

А също да добавя, че освен тоновете закупени храни с вашите дарени пари имаше и много нови и употребявани дрехи, телевизор, прахосмукачка, компютър, детско колело, елшевна машина и много играчки, а и каса морска риба! Все полезни за Приюта неща дарени с чисто сърце!

Мисля, че това бе май най- силната ни акция от както започнахме преди години и Ви се прекланям, защото я осъществи Форумът ни в година на всеобщ недоимък и безпаричие!
Колко е хубаво, че Ви има!

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
- СЪНДИ
- вече хвърля и на тежко
http://s6ndi.snimka.bg/reports/blagotvo ... 2.29250852nissana написа:А що не виждам снимки?Всички се праихте на журналя,а нема снимки????Аааааа??????
Не е важно колко си живял.А как си живял.
- chapara
- ще става разбирач
nissana написа:А що не виждам снимки?Всички се праихте на журналя,а нема снимки????Аааааа??????

Най-мразя да се подебавват с моята усоба !!!

-
- фен клуб-скобар
Браво момчета, поздравления за успешната акция, съжалявам че не можах да дойда.

sestrata казва; По форумите всеки си казва мнението, а то е като задника - всеки го има... 

Па си ме фанал от грозния профил