Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Воблери
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Re: Воблери
Бря, бря! Тини Фрай има ли?
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
Този НаГъзин има ли някакъв телефонен нумбер? 

"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
Meрси, колега! Жив и здрав да си! Бирата е от мен! 

Ей го Crank 27, окраска P-10, плуващ - мяза и на жабче и на рибче! страхотен баланс има във водата, а и хвърчи добре!

Плуващите са с опашчици от марабу, а потъващите с гола тройка. Да знаеш, че няма контри!

Плуващите са с опашчици от марабу, а потъващите с гола тройка. Да знаеш, че няма контри!
Не си ме питалxenohаck написа: Немога да го намеря никъде тоя гад !

Рибата не е толкова много, че да я разхищаваме.
- krokibg
- учете се от него
xenohаck написа:ДЕ ГО ?lorda написа:Не си ме питалxenohаck написа: Немога да го намеря никъде тоя гад !![]()
Ъ.........lorda написа:Утре ще ти кажа

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Нещо не ти схващам шегите ама айде.
Утре ще се видим.
Затова така казвам.
Нямам нищо против да кажа къде ги има, но на лични съобщения, който се интересува.
Утре ще се видим.
Затова така казвам.
Нямам нищо против да кажа къде ги има, но на лични съобщения, който се интересува.

- krokibg
- учете се от него
Lorda,едни крият къде ловат рибата заради бракониерите,и това е разбираемо.Ти сигурно криеш магазина заради крадците,да не откраднат воблерите ли колега
Защо сме във този форум
Ако ще си пишем на лични то си има Скайпове,ооВоо,АйСиКюта и т.н.Ясно че ще ходите за риба,но немислиш ли че е редно да кажеш къде ги има та да може и някой друг да си купи ако търси
това ми е мисълта.Иначе,можеше и направо на лични да му го напишеш,щеше да си Ви остане вашата малка тайна
Няма хумор,има разочарование от това което правят някои колеги,само слухтят,иначе много пишат за коректност и т.н.Приятен риболов колега 

Да съгласен съм с изказването, че има такива колеги, които само слухтят и най-интересното, е че те са до нас, а ние ги мислим за приятели и не забелязваме, че ни използват
На мен не ми, е проблем да кажа магазина и щом толкова искате, ще го направя.
А да се правят прибързани разочароващи впечатления няма смисъл, но това, е друга тема и не желая да се защитавам по какъвто и да било начин.
Между другото се ми, е тая кой какво мисли за мен.
При Минчо на бул. Източен има останали Бас Дейчета.
Мисля, че може да докара и още.
Жив и здрав бъди и въобще не се сърди.

На мен не ми, е проблем да кажа магазина и щом толкова искате, ще го направя.
А да се правят прибързани разочароващи впечатления няма смисъл, но това, е друга тема и не желая да се защитавам по какъвто и да било начин.
Между другото се ми, е тая кой какво мисли за мен.

При Минчо на бул. Източен има останали Бас Дейчета.
Мисля, че може да докара и още.
Жив и здрав бъди и въобще не се сърди.

- krokibg
- учете се от него
Лорд,аз не ги ползвам и нямам намерение да си ги купувам.Имам си достатъчно и то уловисти.Няма място нито за оправдания нито за сърдене,но няма логично обяснение което да те сприраше да кажеш къде ги има.Ако всеки крие и спотайва информацията която има,какво ще правим тук,за времето ли ще си говорим.Там е проблема и не се сърдя,просто напомням за какво сме се събрали тук,нали

В интерес на истината аз също не ги ползвам и нямам и намерение да си копувам, но не веднъж са ми правили забележка, че съм правил реклама на някой си магазин.
Това е
Наслука.
Това е

Наслука.

- krokibg
- учете се от него
Майната му,забрави за случката . На слука и на вас !!!
-
- вече хвърля и на тежко
Малеее, голяма конкуренция ви е обзела, как ще я поделите , Марица
. Амииии, то за казването е ясно, продавачът тряя черпи.
Абре как е Салмо Фатсо 10 Перч? При мене работи лято, говоря за плуващия модел. И то в какви ли не обстановки.
Мноо се кефя на Пул- байтове. Имам си 4-5 моделе и все големи, мяткам си ги из въртопите, ич не ми дреме.

Мноо се кефя на Пул- байтове. Имам си 4-5 моделе и все големи, мяткам си ги из въртопите, ич не ми дреме.

- Стара Видра
- ще става разбирач
Re:
Ми бате,копиранин са от един руски сайт,по молба на Митко Тодоров........друго немога да ти кажа,засега само той и аз имаме такива.........itso написа: Аз тези си ги бях нарочил за клен, макар че са по-големички.Ама не ми влизаха в представата за джъркбайтове.Все пак можеш ли да обясниш, каква им е играта - дали са глайдери или дайвери, или нещо друго?