Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Язовир Йовковци
Модератор: sapuna
- begleca_sv
- кандидат преподавател
Re: Язовир Йовковци
колоега като минаваш по моста от към Търново от лявата страна се пада мястото можеш да видиш профилната ми снимка е от там дълбоко е и мися да отида там но ако може инфо ?
Обичам природата, но не само на картинка !!!
- eroucma
- разбира нещата
Ами тази година мястото не изглежда така - доста е обрасло и язовира е все още с високо ниво. Пробвай или точно до самият мост където е по чисто или след моста продължаваш още 200 метра и има отбивка на дясно и там е относително чисто от към водорасли.begleca_sv написа:колоега като минаваш по моста от към Търново от лявата страна се пада мястото можеш да видиш профилната ми снимка е от там дълбоко е и мися да отида там но ако може инфо ?

Първата щука и първата кака винаги се помнят, независимо колко са големи и какви зъби имат
- begleca_sv
- кандидат преподавател
нямам си напредстава къде да заставам търся шаранско място ?
- begleca_sv
- кандидат преподавател
неще да зима рибата на този язовир бре ужас .......
Ти каква риба търси и къде?begleca_sv написа:неще да зима рибата на този язовир бре ужас .......
Красимир Атанасов написа: В момента изглеждаш като куче,което го сърби цвайтера и със задни крака зад ушите препуска през мегданя.
- begleca_sv
- кандидат преподавател
не познавам местата но пробвах на всичко бяхме като преминеш големият мост преди Елена гледайки към него след това надясно че под него бяха заети местата качамак нищо дебел червей за сом 2 дена стои на дъното нищо не ги бута на плувка сутрун мн рано некви червеноперки и то за мн кратко време рибка на дъно и тапа уж имало но пак не одари накрая с блесни и воблери обикаляхме пак нищо
Ти направо ме отчая, мислех да посетя скоро язовира, че ми се беше дояла бяла риба на дървени въглища. А и се надявах ако се хване нещо по дребно да го пренеса на нашия язовир, ама май ще си спестя ходенето поне до към септември.begleca_sv написа:не познавам местата но пробвах на всичко бяхме като преминеш големият мост преди Елена гледайки към него след това надясно че под него бяха заети местата качамак нищо дебел червей за сом 2 дена стои на дъното нищо не ги бута на плувка сутрун мн рано некви червеноперки и то за мн кратко време рибка на дъно и тапа уж имало но пак не одари накрая с блесни и воблери обикаляхме пак нищо
Красимир Атанасов написа: В момента изглеждаш като куче,което го сърби цвайтера и със задни крака зад ушите препуска през мегданя.
- eroucma
- разбира нещата
Защо да се отчайваш, аз бях в събота за 3-4 часа от следобед до мръкнало в района на Вълчовския ръкав и от 3 удара на воблерчета 2 реализирани с добри щуки и изтървания ме съмнява, че беше бяла защото тръгна много лесно не я подсякох. Язовира е труден и отнема време да научиш къде, как и на какво взема рибата.

Първата щука и първата кака винаги се помнят, независимо колко са големи и какви зъби имат
- begleca_sv
- кандидат преподавател
дребни щуклета има аз това не търся искаше ми се шаран и сом бяла риба на дъно да търся а то няма 1 удар за 3 дена дори на плувка няма риби .....
- jean11
- вече хвърля и на тежко
Само вечер,до към среднощ дава по някоя риба.Сомчета по кило,перки дърти на сладка царевица.През деня рибки колкото кутрето ми.
Дърпай и не му отпускай!
Той язовира разрешен ли е за нощен риболов? Че да не дойдат и да ми конфискуват въдиците и акт да отнесем.jean11 написа:Само вечер,до към среднощ дава по някоя риба.
- begleca_sv
- кандидат преподавател
незнам но е осеян от палатки и шатри навсякаде яко скари и бири се леят аз това поне закачих хладинка за това е номер едно този язовир природата е невероятна !
- maranzika
- сериозен играч
С това замърсяване което правят тия с палатките ,скоро може язовира само на снимки да го гледате....Сложили сме табели да не се замърсява на 20-тина места по язовира.И на 5 м. от табелката е КОЧИНА....Това българите сме страшно тъпо племе.Да отидеш на такъв хубав язовир,да ядеш и пиеш 2-3 дена и да си оставиш боклука в чувал там като си тръгваш...И да си мислиш ,че някой е длъжен да ти изчисти после събраният боклук...Пък накрая шепа хора ,които даже не ходим с преспиване на язовира да се борим да не го забранят за риболов,че да може тия с палатките пак да ходят и да цапат....Сигурно не повече от 20% от ходещите там си чистят..Останалите са ....БОКЛУЦИ.begleca_sv написа: за това е номер едно този язовир ,природата е невероятна !

Горното написано не е към никой конкретно.Да не вземе сега някой тука пък да се припознае и да се караме...

- begleca_sv
- кандидат преподавател
нашата бригада след излета си почисти и си взехме боклуците с нас !
-
- учете се от него
Ние пък на 04.08 на ръкава на Яковци ковнахме едно щукле 2,100 и неколко стрижока по 200-400гр. на живо рибе на дъно
Малко късно казвам ма вчера се прибрахме от отпуск 

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.