Инфо за Копринка

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
dididbg
новобранец
новобранец

Re: Инфо за Копринка

Мнение от dididbg »

Здравейте колеги, искам да попитам за малко инфо относно Копринка. На санаториум съм в Павел баня и имам малко свободно време, бих искал да пробвам за хищници.Имам някоя блесна в колата.. Понеже не познавам нито района нито язовира,ако може да споделите ориентировъчно някое местенце подходящо за целта. Благодаря предварително.
g60_fan
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от g60_fan »

Някой скоро ходил ли е на Дунавския ръкав? Има ли хора и ще има ли място за лагер на 6 човека
has76
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от has76 »

g60_fan написа:Някой скоро ходил ли е на Дунавския ръкав? Има ли хора и ще има ли място за лагер на 6 човека
Абре пич ,не пиши всичко,което ти мине през главата. Кой може да ти даде конкретен отговор-ей там да съм и да ти кажа,че ще има място -след половин час може грам да няма. Тръгваш и търсиш-неделя вечер,понеделник през деня,в петък ако идеш в 5 часа ще намеришш свободно място в ресторанта. :drinkers:
Предвид прогнозата за дъжд мераклиите може да не са много...
g60_fan
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от g60_fan »

Че какво му е лошото на ресторанта,и оттам ше разпъваме раийш ли :) Хем ще хванем дълбокото с двайските
genadi49
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от genadi49 »

Колеги, дайте някаква иформация за язовира.Какво стана с нивото,продължава ли источването? Има ли някъкъв риболов?Било то от брега или от лодка, на хишник или мирни риби? Благодаря предварително! :drinkers:
xsxboy
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от xsxboy »

какво е положението с костура колеги ?
Аватар
pacho69
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pacho69 »

dididbg написа:Здравейте колеги, искам да попитам за малко инфо относно Копринка. На санаториум съм в Павел баня и имам малко свободно време, бих искал да пробвам за хищници.Имам някоя блесна в колата.. Понеже не познавам нито района нито язовира,ако може да споделите ориентировъчно някое местенце подходящо за целта. Благодаря предварително.
:fishing7: малко късно се включвам, ма на ПБ най се лови в Аризоната, излизат читави мренки, бяла рибка и бая дърти каракуди :fishing2: Сега по-сериозно - хубави места има около корекциите след село Виден, Дунавския и Сахрането- посока Казанлък. Но нямам идея как е водата в момента.
По-голям шаран от рибаря няма...
Rsg1f1
новобранец
новобранец

Мнение от Rsg1f1 »

Някаква актуална информация за дунавския ръкав?
Благодаря.
Аватар
radogagov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от radogagov »

В неделя (18.10.2015) беше голям панаир. На брега към садките се провеждаше състезание по фидер или щека. На Дунавския ръкав имаше хора от западната страна (посока П.баня). Копринския ръкав нямаше вода, но язовира вдига ниво. Много хора също имаше и на носа с тополите (паметника) и на "плажа". Местните се разправяха, че търсели шаран, но дали се лови :roll: Бях на скалите в търсене на хищник. Не видях да се хващат много и гъсти риби.
Изображение Изображение Изображение
Аватар
bobopeli
Модератор
Модератор

Мнение от bobopeli »

Две белки на Копринка(костури-тц),драго ми стана че видях и други колеги да връщат рибета обратно във водата. Има надежда!

Изображение
...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
Korekom
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Korekom »

Завчера бях на язовира, на Дунавския ръкав. За цял ден от тъмно до тъмно нямах дори удър! Търсих рибата на пружина и на стръв змиорки. Колегата до мен хвана 2 малки сулки и ги пусна - дойде по обяд и си тръгнахме по едно и също време.
Имаше двама възрастни рибари дошли преди мен - хванаха за целия ден по 1 едра каракуда над половин кило, единият извади и 2 платички.
Имаше много народ предимно на Копринския ръкав но повечето си тръгнаха ранния следобед.
Много умрял риболовът - риба ли няма, не кълве ли заради прекалено топлото време що ли???
vankata8101
новобранец
новобранец

Мнение от vankata8101 »

дннеска пълно капо до 14ч. на сатките, след това до тъмно на лешница.никой не хващаше,неще и неще
Аватар
_ribar4eto_
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от _ribar4eto_ »

Така е,и аз бях на "шапката" вчера.Една малка сулка на змиорка,и нищо друго/на тапа,пружина и др./Сулката кара втори живот.Наслука на всички през почивните дни!
Pelzer
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Pelzer »

Здравейте колеги.Ще бьдем с приятели в комплекс ,,Лазур" и мислим да вземем някакви вьдици.Вьпроса ми е по това време на годината какьв риболов вьрви? Пикерите дали ще са удачни, или спинингите да готвим.Благодаря предварително.:)
Аватар
skyboy_krasi
новобранец
новобранец

Мнение от skyboy_krasi »

Жълтия бус .. пак лови каракудите ама не казвате
Габровска Наслука - само на мойта кука . НАСЛУКА
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”