Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Първи сом на кльонк!
Модератор: sapuna
Re: Първи сом на кльонк!
Люси,по отношение на мен имаш някои заблуди!
Нов си във форума и не си гледал снимките.
Аз съм вълк-единак и действително сънувам едри сомове понякога,а след това ги ловя спортсменски.Влакното е Биг-гейм на Баркли и го купих с намаление от "Истински риболов"-ул."Княз Борис"65-София.Това е най-качествения монофил за едри риби,според американския стандарт!
Смятам,че с това влакно мога да извадя стотица-сом и се надявам в най-скоро време да го докажа.
Това ми е намерението,па нека се смее всеки лаик! 

абе троли ти не разбра ли че тука и на гьола си чешаме езиците що се палиш аз събота мисля да ходя на плаж ако не вали и да вали пак сам там само ме дразни че вместо да се наспя ще трябва още предния ден да се занимавам с глупости след 30 г стаж да си мисля къде да акостирам-за риба -стръв -релакс

Риболовци.
Само разяснявам,но трите неща се допълват.Хвани си стръв,после улови РИБА и за десерт,релакс след борбата с трофея!
И аз за това си мечтая,но след забраната! 

троли ти си идиот без грижи-кажи къде ти куца че може да ми станеш симпатичен

Риболовци.
Говори със снимки и собственни преживявания за да те уважаваме всички сомоловци!
Костура,бялата и сома за мен вече не са трудни,за това не куцам.
Благодаря на Телето и някои други тук,че споделиха опита си и се възползвах от това.Нещо не мога да те разбера? 

и аз не мога да ти разбера -БАЛШОИ ТЕААТРО-ама вчера ми разказаха за докъмент бяла-13-кила на исккаро -на воблер измислена скумрия -нещо да знаеш по въпроса -старо кадрое -5 лет назатTroli написа:Говори със снимки и собственни преживявания за да те уважаваме всички сомоловци!Костура,бялата и сома за мен вече не са трудни,за това не куцам.
Благодаря на Телето и някои други тук,че споделиха опита си и се възползвах от това.Нещо не мога да те разбера?

Риболовци.
М-у всичко това една малка скобка - парашутите все пак не са ли забранени? Или става въпрос за някакъв уред дето не ми е известен? иначе браво за сома - с мерак се вади всяка риба във всяка ситуация - тази го доказва!
Ицо(от София)
Ицо(от София)
zurnacia, чети тук: http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=26&t=5964
За сомаджиите забранени неща нямаzurnacia написа:М-у всичко това една малка скобка - парашутите все пак не са ли забранени? Или става въпрос за някакъв уред дето не ми е известен? иначе браво за сома - с мерак се вади всяка риба във всяка ситуация - тази го доказва!
Ицо(от София)

Рибата не е толкова много, че да я разхищаваме.
ЯсноDiman написа:zurnacia, чети тук: http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=26&t=5964

Особенно за такива като тебе Лорде.Дето нямаш понятие от този риболов,а пишеш за да дразниш.Моля те да ни разкажеш нещо за сома.Спри с тия глупости и допълнения към някой чужд пост.Ти не си закона-нито модератора тук.Разкажи нещо за твоя улов.Не ти се подигравам,а те моля да го направиш.Съжалявам,но след твое писане почти винаги съм спам.lorda написа:За сомаджиите забранени неща нямаzurnacia написа:М-у всичко това една малка скобка - парашутите все пак не са ли забранени? Или става въпрос за някакъв уред дето не ми е известен? иначе браво за сома - с мерак се вади всяка риба във всяка ситуация - тази го доказва!
Ицо(от София)
Ти винаги си спам.
Ама жалкото, е че не се усещаш.
Какво точно те интересува?
Ама жалкото, е че не се усещаш.
Какво точно те интересува?

Пак си си ти.

Че кой да съм?Teleto написа:Пак си си ти.![]()
![]()
Казвай какво те интересува.
Повярвай.
Ако ме питаш доста ще се посмееш

-
- кандидат преподавател
Тоя риболов с кльонк нещо ви е изнервил,защо не успокоите топката и да дискотираме нещо по същество,като например,от каква максимална дълбочина може да се вдигне сома с кльонк,аз съм пробвал на дълбочини от25-30мт.на сонара показва че има риба лежаща на дъното и съм сигорен че е сом,ама при бучкане се вдига само 1-2мт. и пак си ляга на дъното, става въпрос за месец октомври,интересно мие защото предполагам че трофеите са по големите дълбочини и това е ранна пролет и късна есен.