Първи сом на кльонк!

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Troli

Re: Първи сом на кльонк!

Мнение от Troli »

Люси,по отношение на мен имаш някои заблуди! :wink: Нов си във форума и не си гледал снимките. :roll: Аз съм вълк-единак и действително сънувам едри сомове понякога,а след това ги ловя спортсменски.Влакното е Биг-гейм на Баркли и го купих с намаление от "Истински риболов"-ул."Княз Борис"65-София.Това е най-качествения монофил за едри риби,според американския стандарт! :wink: Смятам,че с това влакно мога да извадя стотица-сом и се надявам в най-скоро време да го докажа. :wink: Това ми е намерението,па нека се смее всеки лаик! :D
lusienn
и господ не е толокова добър

Мнение от lusienn »

абе троли ти не разбра ли че тука и на гьола си чешаме езиците що се палиш аз събота мисля да ходя на плаж ако не вали и да вали пак сам там само ме дразни че вместо да се наспя ще трябва още предния ден да се занимавам с глупости след 30 г стаж да си мисля къде да акостирам-за риба -стръв -релакс
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Troli

Мнение от Troli »

Само разяснявам,но трите неща се допълват.Хвани си стръв,после улови РИБА и за десерт,релакс след борбата с трофея! :wink: И аз за това си мечтая,но след забраната! :D
lusienn

Мнение от lusienn »

троли ти си идиот без грижи-кажи къде ти куца че може да ми станеш симпатичен

Риболовци.
Troli

Мнение от Troli »

Говори със снимки и собственни преживявания за да те уважаваме всички сомоловци! :wink: Костура,бялата и сома за мен вече не са трудни,за това не куцам. :wink: Благодаря на Телето и някои други тук,че споделиха опита си и се възползвах от това.Нещо не мога да те разбера? :roll:
lusienn

Мнение от lusienn »

Troli написа:Говори със снимки и собственни преживявания за да те уважаваме всички сомоловци! :wink: Костура,бялата и сома за мен вече не са трудни,за това не куцам. :wink: Благодаря на Телето и някои други тук,че споделиха опита си и се възползвах от това.Нещо не мога да те разбера? :roll:
и аз не мога да ти разбера -БАЛШОИ ТЕААТРО-ама вчера ми разказаха за докъмент бяла-13-кила на исккаро -на воблер измислена скумрия -нещо да знаеш по въпроса -старо кадрое -5 лет назат

Риболовци.
zurnacia
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от zurnacia »

М-у всичко това една малка скобка - парашутите все пак не са ли забранени? Или става въпрос за някакъв уред дето не ми е известен? иначе браво за сома - с мерак се вади всяка риба във всяка ситуация - тази го доказва!
Ицо(от София)
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

Аватар
lorda
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lorda »

zurnacia написа:М-у всичко това една малка скобка - парашутите все пак не са ли забранени? Или става въпрос за някакъв уред дето не ми е известен? иначе браво за сома - с мерак се вади всяка риба във всяка ситуация - тази го доказва!
Ицо(от София)
За сомаджиите забранени неща няма :lol:
Изображение

Рибата не е толкова много, че да я разхищаваме.
zurnacia
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от zurnacia »

Diman написа:zurnacia, чети тук: http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=26&t=5964
Ясно :) еми дано не се е засегнал колегата - ама не ми се вярва:) Айде наслука и всичко добро!
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

lorda написа:
zurnacia написа:М-у всичко това една малка скобка - парашутите все пак не са ли забранени? Или става въпрос за някакъв уред дето не ми е известен? иначе браво за сома - с мерак се вади всяка риба във всяка ситуация - тази го доказва!
Ицо(от София)
За сомаджиите забранени неща няма :lol:
Особенно за такива като тебе Лорде.Дето нямаш понятие от този риболов,а пишеш за да дразниш.Моля те да ни разкажеш нещо за сома.Спри с тия глупости и допълнения към някой чужд пост.Ти не си закона-нито модератора тук.Разкажи нещо за твоя улов.Не ти се подигравам,а те моля да го направиш.Съжалявам,но след твое писане почти винаги съм спам.
Аватар
lorda
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lorda »

Ти винаги си спам.
Ама жалкото, е че не се усещаш.

Какво точно те интересува?
Изображение

Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Пак си си ти. :lol: :P :lol:
Аватар
lorda
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lorda »

Teleto написа:Пак си си ти. :lol: :P :lol:
Че кой да съм?
Казвай какво те интересува.
Повярвай.
Ако ме питаш доста ще се посмееш :lol:
Изображение

Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Тоя риболов с кльонк нещо ви е изнервил,защо не успокоите топката и да дискотираме нещо по същество,като например,от каква максимална дълбочина може да се вдигне сома с кльонк,аз съм пробвал на дълбочини от25-30мт.на сонара показва че има риба лежаща на дъното и съм сигорен че е сом,ама при бучкане се вдига само 1-2мт. и пак си ляга на дъното, става въпрос за месец октомври,интересно мие защото предполагам че трофеите са по големите дълбочини и това е ранна пролет и късна есен. :roll:
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на хищници”