Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
Re: Риболова около Русе
tenesista_ - браво много риби
Ловя само от лодка засега.
Защо не мога да пратя ЛС ?

Последно промяна от kutinchev на Пон Ное 07, 2011 10:37 am, променено общо 1 път.
- K.KOLEV79
- вече хвърля и на тежко
Здравей приятелчеbachoivo написа:Добър ден, колеги
Някой да има прясно инфо(последните 2-3 дена) от Мартен - по буните как е? След караулката/помпената по камънака? Събота и неделя ще съм по Дунав, като едното място ще е там някъде![]()
Ще съм благодарен, ако някой знае нещо и за района след х-л "Люляка" посока Метро, където свършва асвалтовия път и брега е чакълесто-песъчлив ?
Дано ме разбрахте, че така го обясних и аз не мога да си разбера
Миналата седмица мисля беше четвъртак,ходих там долу по люляка,водата е все още ниска за там но пък има хубави места ,бях застанал малко преди края на асвалтения път на пред последната лодко стоянка ,и нямах никаква слука там две кълванета без реализирана риба

ПРАВИ КАКВОТО ТРЯБВА ПЪК ДА СТАВА КАКВОТО ЩЕ
Грозна гледка,поне не ги показваи че гледката е грознаkutinchev написа:tenesista_ - браво много риби![]()
- K.KOLEV79
- вече хвърля и на тежко
Дали е възможно да споделиш на каква стръв ли ловиш тези шарани,че немога фа ти пратя ЛС,незнам защо.kutinchev написа:tenesista_ - браво много риби![]()
Питам щото мене нещо последно време никаква слука неме спохожда,незнам вече на какво да пробам какви тактики да измислям какви монтажи да правя

- K.KOLEV79
- вече хвърля и на тежко
Че кое му е грозното незнамsvetlens написа:Грозна гледка,поне не ги показваи че гледката е грознаkutinchev написа:tenesista_ - браво много риби![]()

-
- ще става разбирач
Колега тва не е кал а пясък на места има и доста глина. Ето загледай се в тая снимка тва е риболов от 2009 на същото място
Стръв царевица и малай на хранилка.
Царевица с аромат на мед и на мида.
Заради такива като Светленс няма да пускам повече снимки.
Ако някой иска да види като проработи ЛС-а тогава.
Царевица с аромат на мед и на мида.
Заради такива като Светленс няма да пускам повече снимки.
Ако някой иска да види като проработи ЛС-а тогава.
-
- ще става разбирач
Kutinchev евала страхотен излет От 2-3 години не съм ходил на Батин но имам инфо че излизат добри шарани както на него така и на румънския остров срещу Стълпище
Потвърждавам.
Намери ме в скайп - kutinchev.
Намери ме в скайп - kutinchev.
Браво Кутинчев, цепиш - само така
. Вече имам една мечта, да отида по тези места
.

Завистта е лошо нещо.svetlens написа:Грозна гледка,поне не ги показваи че гледката е грознаkutinchev написа:tenesista_ - браво много риби![]()

Ади бе - с грешка си това е точното място. Потвърждавам цялото инфо за риболова на тенисиста, понеже знам кое е мястото.Румен Александров написа:Има някаква схема тук тези скобари не са ловени на мястото на снимката....в тази кал?????

Има проблем във форума с ЛС-ите от седмица мисля, и аз също не мога да пиша.

С тази снимка си направо за мъжкия playboytenesista_ написа:Това е от мен за тази седмица

Не бе Светльо не завижда.
Аз самия съм наясно, че не са снимани на зелена тревичка ама като не слязохме от лодката как да ги снимам.
Затова и не исках да ги качвам, ама заради тенесиста го направих. Опитах да му ги пусна на ЛС - не работи.
Е те така, айде пичове и НАСЛУКА
Аз самия съм наясно, че не са снимани на зелена тревичка ама като не слязохме от лодката как да ги снимам.
Затова и не исках да ги качвам, ама заради тенесиста го направих. Опитах да му ги пусна на ЛС - не работи.
Е те така, айде пичове и НАСЛУКА