Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Риболова около Русе
Аз лично не съм чувал, но нека, нека да има, че маломерна риба в промишл. количества се прибира здраво. Мрени по педя влизат у кесиите - няма живарници, батко, директно в кесията или кофата

- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- миро мачтийм
- вече хвърля и на тежко
ПРИЯТЕЛСКО РИБОЛОВНО СЪСТЕЗАНИЕ НА ФИДЕР, ЗА КУПАТА НА МАГАЗИН СИНИЯ ДУНАВ РУСЕ.
Здравейте. На 28.10.2018 неделя, ще се проведе еднодневен риболовен турнир по фидер на яз. Бели Лом
Състезанието ще се проведе на ръкава от лявата страна на дигата. Правилата на БФРС, такса НЯМА, без фуил и вердевас. Купи и предметни награди осигурени от м-н Синия Дунав в лицето на Сунай Сабриев. Сборен пункт на язовира в 7.00 по НОВОТО време.
За допълнителна информация и записване на тел: 0888 267 924
Здравейте. На 28.10.2018 неделя, ще се проведе еднодневен риболовен турнир по фидер на яз. Бели Лом
Състезанието ще се проведе на ръкава от лявата страна на дигата. Правилата на БФРС, такса НЯМА, без фуил и вердевас. Купи и предметни награди осигурени от м-н Синия Дунав в лицето на Сунай Сабриев. Сборен пункт на язовира в 7.00 по НОВОТО време.
За допълнителна информация и записване на тел: 0888 267 924
Някой е изгорял на кея с 1000 лв заради телевизорdjokoriboloveca написа:За някаква хайка на ИАРА около Речна гара и буните на Мартен чувам че имало.Някой да знае подробности?

-
- новобранец
те ако тръгнат редовно да обикалят петък / събота и неделя ще пишат актове за хиляди левове.
Там 4-8 въдици на човек с по 3-6 куки и маломерни риби, които се убиват директно и в кисиите са нещо напълно нормално.
Телевизорите пълни с малки платички и всякаква дунавска разна даже няма да ги броим....
Там 4-8 въдици на човек с по 3-6 куки и маломерни риби, които се убиват директно и в кисиите са нещо напълно нормално.
Телевизорите пълни с малки платички и всякаква дунавска разна даже няма да ги броим....
- bad_santa
- научил се да хвърля
Здравейте колеги, как е риболова на щука. Искам да се пробвам и там ама не знам местата, ако може да споделите малко информация.
Благодаря предварително
Благодаря предварително
Ако някога се влюбиш в УЛТРАС, бъди щастлива, защото той най-добре знае какво е обич и вярност!!
Какви са тия телевизори ...
че ми стана интересно
че ми стана интересно

fozi073 написа:Какви са тия телевизори ...
че ми стана интересно
Това е мрежест уред, познат още и под името - цапало .
Стана ми ясно виждал съм ги и аз тия. ..и къв кеф може да има с тоя телевизорgladius1 написа:fozi073 написа:Какви са тия телевизори ...
че ми стана интересно
Това е мрежест уред, познат още и под името - цапало .

- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Днес бях малко по Реката. Малко, малко 5-6 часа до към 16:30
Влачи много водорасли / нормално де/, късат се куки, но излезе и някоя рибка. В крайна сметка с два фидера 7-8 хубави морунажа и две платики. Дистанция 20-21м. Патерностер с повод 60 санта 0,16 и кука 14-ка. На бял. Втория фидер през цялото време седя на 40м като му въртях стръвта, но .... греда - не бутна.

Другия път пак..... Лека вечер
Влачи много водорасли / нормално де/, късат се куки, но излезе и някоя рибка. В крайна сметка с два фидера 7-8 хубави морунажа и две платики. Дистанция 20-21м. Патерностер с повод 60 санта 0,16 и кука 14-ка. На бял. Втория фидер през цялото време седя на 40м като му въртях стръвта, но .... греда - не бутна.
Другия път пак..... Лека вечер

- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Времето е "влажно, хлдно, приятно за игра", играчите са на ниво. Всичко е ок.
Тъмна, бедна на хранителни частици ман'жа, с много троха и бял в нея. Стръв бял, куки 14-ки на повод 0,16мм 50санта и те така....
За 4-5 часа с един фидер доволно скобари и чат пат някой морунаж

P.S. Tова е последния ми пост - и без това форума умря! Лека вечер
Тъмна, бедна на хранителни частици ман'жа, с много троха и бял в нея. Стръв бял, куки 14-ки на повод 0,16мм 50санта и те така....
За 4-5 часа с един фидер доволно скобари и чат пат някой морунаж

P.S. Tова е последния ми пост - и без това форума умря! Лека вечер
зд.колеги в началото на март ще бъда в с.Иваново,да питам там в раьона по р.Русенски лом имали риболов ,или да ми препоръчате някое място на голямата река в него раьон,ловя на плувка благодаря предварително
- dan10
- фен клуб-скобар
Колеги как е в последните топли дни?
Аз след 2 седмици се прибирам след 2 години отсъствие и нямам търпение да започна ходене по реката?
Поздрави
Аз след 2 седмици се прибирам след 2 години отсъствие и нямам търпение да започна ходене по реката?
Поздрави

Оня ден ходих за облез/уклей под Рига (шлеповете след речна гара), и имаше двама - трима накачулени на шлеповете. Морунажа направо го скъсаха на бял на фидер. И то по обед. Обаче хвърляха в анафора по посока на течението. Иначе от брега давало, но след 18.00 следобед.
Успех и наслука, колега!
Успех и наслука, колега!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Потвърждавам за морунажа, качих се и аз за няколко часа миналия уикенд.
Кълве доволно, не се влияе много от захранка, държи се навътре в по тиха вода.
Кълве доволно, не се влияе много от захранка, държи се навътре в по тиха вода.