Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
Re: Риболова около Русе
Тегава работа . За два дни 5-6 таранки средно големи и 3-4 платички . Нощшния риболов е забранен , имахме проверка. Факта че нямаше много рибари си показва и за активността на рибите.
-
- сериозен играч
Няко ходил ли е скоро по Янтра около Ценов или Белцов?
Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
Здравейте, преди седмица на текето от 17 до към 20ч. се ловяха доволно платики, дори и едно шаранче скъса. Искам да ми попитам някой може ли да обозначи със снимка от картите къде точно се намират буните в Ряхово и 23-та помпена? Благодаря предварително.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Буните са в средата долу горе на острова под Ряхово, ще се орентираш по помпените станции. Седем перпендикулярни на Дунав пътя. Не знам как е с кола до там обаче.
Иначе ме интересува информация за там какво излиза сега.
Иначе ме интересува информация за там какво излиза сега.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
По островите в дърветата се лови по някой шаран. 3-4-5 кг (хванахме няколко), чух за един 23 кг лъжа според мен.
Мряна се лови доволно, стига да се задържи стръвта навътре в течението. Рибите са между 500 грама и 2 кг, царевица и червей стръв.
Рибата се държи навътре.
Сом активност никаква на кльонк
Мряна се лови доволно, стига да се задържи стръвта навътре в течението. Рибите са между 500 грама и 2 кг, царевица и червей стръв.
Рибата се държи навътре.
Сом активност никаква на кльонк
Скъпи колеги.
01-03/10 Искам да отида на риболов, докато минавам покрай Велико Търново
Можеш ли да посъветваш добри места, по-добре е да платите, има повече риба ....
01-03/10 Искам да отида на риболов, докато минавам покрай Велико Търново
Можеш ли да посъветваш добри места, по-добре е да платите, има повече риба ....
Ако искаш риболов около Велико Търново или областта, за Света гора съм чувал много добри отзиви. Колегите, които са ходили да кажат. Иначе и Янтра е вариянт, но места не знам.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Отново да попитам за Янтра около Ценово, ловят си шарани там явно.
Някой нещо да е чул?
Някой нещо да е чул?
ЧНГ, нека всеки има слука освен в риболова и в делата, с коуто се захваща! Бъдете здрави!
Колеги, искам да попитам някой знае ли къде има добра популация костури около Русе? Искам да си начеша крастата,а не ми се пътува мбиго.
Колеги, искам да попитам някой знае ли къде има добра популация костури около Русе? Искам да си начеша крастата,а не ми се пътува мбиго.
Най близо на текето.Не знам сега как е,но преди няколко години един приятел хвана доста и едри костури в папурите на малкото езеро-срещу лодките на торен,нотова беше пролетта-март месец.На малки силикончета на стената също може да се хване.Но там се лови ималомерна бяла която трябва да се пуска.
риболова тръгна .ТОРЕН БЯл пинки и късмет .
Здравейте колеги. Някой знае ли какви са условията на Звънарци и Нисово и съответно какво излиза.
Риболов има но всички си траят.Рибите са в ямите .............успех..........дунавска разна ...........