Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Сомски,тайни!№1!
Модератор: sapuna
- FishMaster
- вече хвърля и на тежко
- FishMaster
- вече хвърля и на тежко
Re: Сомски,тайни!№1!
1,45 м., 12 кг. изваден от р. Тунджа над с. Зимница юни месец на пиявица.
риболова е нещо уникално, за жалост много хора не са го разбрали!!!
-
- кандидат преподавател
Драги колега,вдигането на тема от 2007 г.е все едно изровиш костите на мъртвец от 19 век и да му речеш:"Пич,дай да пийнем по едно..."Откак онзи бълбукчо Troli e провокирал напълно несъстоятелно едно продължително надърляне за несъществуващи такива "сомски тайни",колегите развиха достатъчно реални теми за риболова на сом,от които,след като ги прочетеш,ще установиш,че просто няма тайни 

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Е,като немаш тайни със сома,ти колко фана през 2011година,та се пънеш от инкубатора?
Темата е гениална и дава резултати на тролинг и спининг,а Фишмастера само го потвърждава!Бълбукай си на Доспат за сомове и не оаквай хубавата тема!За 2011г. имам 4-ри сома между 150-160санта,та не е зле да влезеш у час преди да скочиш неоснователно на некой реален сомаджия! 

-
- кандидат преподавател
Ти продължавай да се пънеш в сомските си тайни,има много други риби с по-големи тайни,а сомските -са само за мъжки не много качествени ора,на които им трябва да си избиват мъжките комплексчета със сомски размери,че и завити в тайни 

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
"Сомските тайни" са за хора-риболовци,които искат да хванат сом,а не за лузъри дет ги е страх от големи риби!
Лови си другите риби,нема кой да ти завиди!
Вместо да спамиш,кажи нещо за сома без да си го виждал наживо! 

Имах аз желание да разбера нещо за сома-как се лови ,през кои сезони на какво и как да се търси и прочие. От тая тема разбрах едно НИЩО !
Замислете се стига сте си ги мерили и ако знаете нещо за сома и неговите чалъми вземете ги споделете пффу
Замислете се стига сте си ги мерили и ако знаете нещо за сома и неговите чалъми вземете ги споделете пффу
-
- кандидат преподавател
achkata 81,то е споделено отдавна в разни други теми за сома,вместо да се репчиш,вземи ги прочети първо!И за твое сведение с въпросния персонаж по друг начин просто не става комуникация -на такива грандомани и познавачи на тайните,само провокация им е майката 

- Obushtar4e
- новобранец
Здравейте и от мен...
И на мен темата ми беше интересна,но уви за сега никои не споделя опитаси и неказва нищо по зададената тема а тя все пак е "Сомски,тайни!№1!"
Мен спецялно ме интересува от какво дърво става "РАБОТЕЩ кльонк"...Ако не е тайна
И на мен темата ми беше интересна,но уви за сега никои не споделя опитаси и неказва нищо по зададената тема а тя все пак е "Сомски,тайни!№1!"
Мен спецялно ме интересува от какво дърво става "РАБОТЕЩ кльонк"...Ако не е тайна

Мокър от дъжд се не бои
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Градски те затова са тайни - да се пазят ! Троли ги знаеше всичките , ама бега 

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Прегледах темата, с идеята да науча нещо дето незнам/некоя тайна/,ама само си губих времето
четейки празнодумия и изхвърлянки от създателя и, и опонентите му.
четейки празнодумия и изхвърлянки от създателя и, и опонентите му.
- Obushtar4e
- новобранец
Е аз питам конкретно...ако някои иска да ми даде савет или идеяС.Върбанов написа:Градски те затова са тайни - да се пазят ! Троли ги знаеше всичките , ама бега

Мокър от дъжд се не бои