Сомски,тайни!№1!

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Troli

Мнение от Troli »

Споко бе,теле!Аз кат почна да ги ловя стоянките,ти ше си пенсионер! :D :D :D Тоя дето го пущи,след 15 години колко кила ще е? :shock: Ше го изплющим,кат Гацо Бацов! :D :D
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Троли за годините също си има таблица,но тя е приблизителна.
Зависи от хранителната база.Ти трябва да я знаеш.Моя сом беше
приблизително на 22-25год.Не зная дали ще го извадиш.Трябва
да ти кажа къде е и да подмениш такъмите си.
Аватар
FishMaster
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от FishMaster »

Здравейте. Миналата година хванах на р.Тунджа 8 кила Сом на 29.04.2006 г. на пиявици и представете си какво извадих от него-11бр. червеноперки по 10-15 см. всяка. Ето с какво се е хранил същият ден.
Troli

Мнение от Troli »

Колега,колко сантима е сома? :wink: Моля те,следващия път,като хванеш сом да снимаш жертвите извадени от корема му! :roll: Мерси предварително!И,хващай по-големи ако обичаш,да си нямаш проблеми! :D :D :D
Аватар
FishMaster
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Сомски,тайни!№1!

Мнение от FishMaster »

1,45 м., 12 кг. изваден от р. Тунджа над с. Зимница юни месец на пиявица.
риболова е нещо уникално, за жалост много хора не са го разбрали!!!
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Драги колега,вдигането на тема от 2007 г.е все едно изровиш костите на мъртвец от 19 век и да му речеш:"Пич,дай да пийнем по едно..."Откак онзи бълбукчо Troli e провокирал напълно несъстоятелно едно продължително надърляне за несъществуващи такива "сомски тайни",колегите развиха достатъчно реални теми за риболова на сом,от които,след като ги прочетеш,ще установиш,че просто няма тайни :)
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Е,като немаш тайни със сома,ти колко фана през 2011година,та се пънеш от инкубатора? :shock: Темата е гениална и дава резултати на тролинг и спининг,а Фишмастера само го потвърждава!Бълбукай си на Доспат за сомове и не оаквай хубавата тема!За 2011г. имам 4-ри сома между 150-160санта,та не е зле да влезеш у час преди да скочиш неоснователно на некой реален сомаджия! :evil:
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Ти продължавай да се пънеш в сомските си тайни,има много други риби с по-големи тайнисомските -са само за мъжки не много качествени ора,на които им трябва да си избиват мъжките комплексчета със сомски размери,че и завити в тайни :lol:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

"Сомските тайни" са за хора-риболовци,които искат да хванат сом,а не за лузъри дет ги е страх от големи риби! :wink: Лови си другите риби,нема кой да ти завиди! :mrgreen:Вместо да спамиш,кажи нещо за сома без да си го виждал наживо! :shock:
achkata81
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от achkata81 »

Имах аз желание да разбера нещо за сома-как се лови ,през кои сезони на какво и как да се търси и прочие. От тая тема разбрах едно НИЩО !
Замислете се стига сте си ги мерили и ако знаете нещо за сома и неговите чалъми вземете ги споделете пффу
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

achkata 81,то е споделено отдавна в разни други теми за сома,вместо да се репчиш,вземи ги прочети първо!И за твое сведение с въпросния персонаж по друг начин просто не става комуникация -на такива грандомани и познавачи на тайните,само провокация им е майката :lol:
Аватар
Obushtar4e
новобранец
новобранец

Мнение от Obushtar4e »

Здравейте и от мен...
И на мен темата ми беше интересна,но уви за сега никои не споделя опитаси и неказва нищо по зададената тема а тя все пак е "Сомски,тайни!№1!"
Мен спецялно ме интересува от какво дърво става "РАБОТЕЩ кльонк"...Ако не е тайна :)
Мокър от дъжд се не бои
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Градски те затова са тайни - да се пазят ! Троли ги знаеше всичките , ама бега :lol:
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
gogibo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gogibo »

Прегледах темата, с идеята да науча нещо дето незнам/некоя тайна/,ама само си губих времето
четейки празнодумия и изхвърлянки от създателя и, и опонентите му.
Аватар
Obushtar4e
новобранец
новобранец

Мнение от Obushtar4e »

С.Върбанов написа:Градски те затова са тайни - да се пазят ! Троли ги знаеше всичките , ама бега :lol:
Е аз питам конкретно...ако някои иска да ми даде савет или идея 8)
Мокър от дъжд се не бои
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на хищници”