Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Монтажи за риболов
naRiba.com

Форум

Има ли смисъл от този монтаж на косъм
Модератор: sapuna
-
- разбира нещата
Re: Има ли смисъл от този монтаж на косъм
Не се чупят и това е факт! 

Грехота е да убием трофейни риби!
Дайте им втори шанс!
Дайте им втори шанс!
-
- вече хвърля и на тежко
Донесаха ми от тия на FOX Armma point минавам на тях така или иначе на 2-рия монтаж е такава и от тях мисля че ще сам по доволен но следващата седмица ще се разбере на "Топлото".Ще си кажат думата.
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Е много, много та колко много ще да е? Че тя се затъпява сам одокато я погледнеш тая кукаcucko написа:Не ги пренебрегвай, че много бодът...nikikati написа:Това е Оунър, нали? Ако е така - разкарай ги! Иначе като форма са си ОК!

И точно тази серия ако не се лъжа C-7 съм я свалил от въоръжение, защото освен формата други достойнства не и открих

LIFE'S A GAME FISHING IS SERIOUS
- nikikati
- ще става разбирач
Ще ти кажа едни куки: E-S-P(дренан) D - 7 Predator - тефлонови. Лека и дебела кука! Ако си ги намериш ги пробвай и после пиши впечатления! За съжаление нямам готови снимки! При възможност ще кача! Ползвах доскоро Гамакатсу ама тези ги бият отвсякъде! 

Шаранът не ти гледа такъмите!
CATCH & RELEASE
CATCH & RELEASE
-
- вече хвърля и на тежко
Работил ли си с армата би ли дал някой савет добри ли са че ми ги препоръчаха но все още не сам ги сефтосал да знам тях ли да приготвям за големия изле или да карам по стария начинrikosheth написа:Е много, много та колко много ще да е? Че тя се затъпява сам одокато я погледнеш тая кукаcucko написа:Не ги пренебрегвай, че много бодът...nikikati написа:Това е Оунър, нали? Ако е така - разкарай ги! Иначе като форма са си ОК!![]()
![]()
![]()
И точно тази серия ако не се лъжа C-7 съм я свалил от въоръжение, защото освен формата други достойнства не и открих
-
- разбира нещата
Зависи от мястото на водоема, колега!rikosheth написа:Е много, много та колко много ще да е? Че тя се затъпява сам одокато я погледнеш тая кукаcucko написа:Не ги пренебрегвай, че много бодът...nikikati написа:Това е Оунър, нали? Ако е така - разкарай ги! Иначе като форма са си ОК!![]()
![]()
![]()
Всичко е относително но тази кука вече я ползвам 4-5 риболова където има извадени 3 риби!

Последно промяна от cucko на Нед Окт 18, 2009 3:39 pm, променено общо 1 път.
Дайте им втори шанс!
Дайте им втори шанс!
- nikikati
- ще става разбирач
Това не е куката от първите снимки на колегата - този Оунър си е Ок особено за цената си!
Шаранът не ти гледа такъмите!
CATCH & RELEASE
CATCH & RELEASE
-
- вече хвърля и на тежко
Инфо от каде мога да си намеря такива онлаин ли ги взе или в някои магазинnikikati написа:Ще ти кажа едни куки: E-S-P(дренан) D - 7 Predator - тефлонови. Лека и дебела кука! Ако си ги намериш ги пробвай и после пиши впечатления! За съжаление нямам готови снимки! При възможност ще кача! Ползвах доскоро Гамакатсу ама тези ги бият отвсякъде!
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Не нищо не мога да кажа за тях. Ползвам основно Pelzer и избирателно некои модели Gamakatsu и Drennan.boiskito2000 написа:Работил ли си с армата би ли дал някой савет добри ли са че ми ги препоръчаха но все още не сам ги сефтосал да знам тях ли да приготвям за големия изле или да карам по стария начин

-
- разбира нещата
Това е твоята кука

Дайте им втори шанс!
Дайте им втори шанс!
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Най вече си зависи от куката!!! Говорим за друга серия и всъщност по добре да не отплесваме темата от Монтажи към Куки!cucko написа: Зависи от мястото на водоема, колега!
Всичко е относително но тази кука вече я ползвам 4-5 риболова където има извадени 3 риби!

-
- вече хвърля и на тежко
Този OWNER от снимката на колегата дето казвате че е добър за цената си кои модел е това С-4 ли е
-
- разбира нещата
Заповядай колега!boiskito2000 написа:Този OWNER от снимката на колегата дето казвате че е добър за цената си кои модел е това С-4 ли е

Дайте им втори шанс!
Дайте им втори шанс!
-
- вече хвърля и на тежко
Да правилно в краина сметка сега монтажът който е само с рингче е по добър нали малко по късно ще кача още малко снимки да ги видите и да кажете мнение само да попитам колегата дето е дал снкимката на Barkley някои знае ли каде във варна ги има не можах да ги намеря много търсих и в най-големия магазин ги нямаше Go-Fish дето е на центара или начина е само онлаин