Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Спинингуване в района на Златоград ?!
Модератор: sapuna
- daniel defoe
- разбира нещата
Спинингуване в района на Златоград ?!
Здравейте приятели,
ще посрещам Новата година в Златоград, а пък из тези вилаети никога до сега не ми е стъпвал кракът
Бихте ли ми казали, моля, дали има опция за спинингуване из тамошните речици?
Весели празници колеги
ще посрещам Новата година в Златоград, а пък из тези вилаети никога до сега не ми е стъпвал кракът

Бихте ли ми казали, моля, дали има опция за спинингуване из тамошните речици?
Весели празници колеги

- pacho109
- сериозен играч
Re: Спинингуване в района на Златоград ?!
Яз.Мъглене,на 20-на км от Златоград, гледах че търсеха щука на блесни и воблери 

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
- Vid
- кандидат преподавател
Сметам, че най удачно е да пробваш на яз. Хасидере. Там поне има добра популация на големи бели и костури
Всичко останало като реки и водоеми в региона е безпредметно, поне според мен...

Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- daniel defoe
- разбира нещата
Благодаря ви колеги, бъдете живи и здрави!
Весело посрещане на празниците
Весело посрещане на празниците

Здравей колега,за яз.Хасидери ти трябва по висока кола/джип/иначе е невъзможно ходенето до там,а както виждам ще хващаш на изкуствени примамки целия язовир е осеян със водорасли а риба няма вече там с излючение 5-6 бели риби и някой друг кефал,червеноперка.Язовир Златоград е пълноводен в момента и на изкуствени примамки освен малък костур няма друго какво да хванеш на бял червей някой уклей ако клъвне и това е.За реката около Златоград там работата е малко по добре излизат хубави кефалчета/кленове/от 300гр.до 1кг.Иначе най добрия вариант за мен е да мръднеш до Гръцко на 20км. Шаинска река там в момента е най добре има много риба но само кефал.Е това е от мен дано да съм ти помгнал.А щях да забравя за яз.Мъглене там картинката е следната излиза хубав костур ималки щуки но само на жива стъв/рибки/е това е дано да съм ти помогнал с тази информация.
-
- разбира нещата
Здравейте колеги искам да питам как стои въпросът за риболов от лотка в язовир Златоград ,какво може да се лови и от къде може да се пусне лотка.
Ако си с колесар няма къде,само с надуваема при положение,че ще я пренесеш на ръка 40-50м. до водата и там надуваш.
-
- разбира нещата
Надуваема е ма 50м ще ми се отели вола.Возя си я надута в буса.А какво се лови и как?
Каква риба ще ловиш?
-
- разбира нещата
хищник на спининг и тролинг ако дава
- Vid
- кандидат преподавател
То язовир на спининг съм го пробвал няколко пъти. Резултатът е пълно капо. Така, че ако поне ти почукне нещо - пиши....Станимир Бегов написа:хищник на спининг и тролинг ако дава
Относно пускане на гумена лодка, има само едно място. Няма как да го пропуснеш като продължиш по пътя минаващ покрай стената.... От асфалта до водата е около 30м. голяма стръмнина, но без дървета и храсти. Само буташ лодката и тя сама ще се плъзне и влезе във водата, на обратно спокойно можеш да я изтеглиш на буксир с колата.... Носи си към 50 м. въже...
Сенека
Сенека
В язовира има костур и то не лош,клен,щука.Местните разправят,че има и бяла но до момента не съм хвещал такава и не съм виждал някой да хваща.Тролещи също не съм виждал.Един приятел беше ходил да троли и резултата е само големи кленове.Костури има много едри и излизат на рибка и подвижна плувка на 20-30см. от дъното.Щуката също на рибка най-много на уклей от който язовира ври.Успех!
И да докладваш след излета!
И да докладваш след излета!
-
- разбира нещата
[quote="valkata34"].Костури има много едри и излизат на рибка и подвижна плувка на 20-30см. от дъното.
А кат седят на дъното не хапят ли силикони ?
А кат седят на дъното не хапят ли силикони ?
На силикон не съм пробвал и нямам информация.
- Vid
- кандидат преподавател
Аз съм пробвал и силикон и вСе изкуствени примамки и резултата е 0. Говоря само и единствено за изкуствени примамки. Мнението ми се базира на около 7 излета на язовира през лятото...valkata34 написа:На силикон не съм пробвал и нямам информация.
Очаквам колегата да сподели, че и Я ще ходя на почивка в региона.... Па, може нещо да се е променило през последните 2-3 години?
Сенека
Сенека