Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
-
- разбира нещата
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
По принцип да,пътя е гаден.Мой приятел миналата година си остави гърнетата там.Много хора се прибират без брони,картери и други чарколяци.Там е за джип или някаква стара рибарска трошка.А завали ли яко си оставаш там докато изсъхне или докато пукне пролет или лятоTRAP написа:Това ако се не лъжа е баластериера а не язовир.Пътя е много гаден почвата е някаква червеникава като глина на едни места само да е валне малко и става страшно.

-
- новобранец
Трънски,не подвеждай с тия буркане ,рибата е болна с тения, абе изобщо нестава за ядене!TRANSKI RIBAR написа:Понеже е трудно да има повече хора от това,ще кажа на Челопечене ВРИ от хайверен едър таран и ПлатикиРибата е на близка дистанция и става за бурканчета тарама хайвер
Айде живи и здрави и те така
- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Ба...това па е последното място или поне едно от предпоследните, от които бих ял риба. Сметището е отгоре...всякакви химични елементи има у водата, мани тия буркани!
Кво ще ядете бе, там не знам какво треа се лови, че да ида, камо ли да ям нещо 

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
Що бе? Слагаш малко сода каустик У маринатата може и некво друго вещество и си готов.Redimido написа:Ба...това па е последното място или поне едно от предпоследните, от които бих ял риба. Сметището е отгоре...всякакви химични елементи има у водата, мани тия буркани!

- TRAP
- ще става разбирач
Преди няколко години така закъсах че едвам ме измъкна джип после още 2-3години излизаше от тая червена калogi_peugeot написа:По принцип да,пътя е гаден.Мой приятел миналата година си остави гърнетата там.Много хора се прибират без брони,картери и други чарколяци.Там е за джип или някаква стара рибарска трошка.А завали ли яко си оставаш там докато изсъхне или докато пукне пролет или лятоTRAP написа:Това ако се не лъжа е баластериера а не язовир.Пътя е много гаден почвата е някаква червеникава като глина на едни места само да е валне малко и става страшно.

и не бях само аз.Та не повтарям вече.Иначе си има риба.
Аз ходя по брега и викам рибката да идва тя при мен сега.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Не съм съгласен,с Чируса правиме социален експеримент и храниме чича ми с риба от там има няма вече 5 години и е жив и все по здравLudia Shekspir написа:Трънски,не подвеждай с тия буркане ,рибата е болна с тения, абе изобщо нестава за ядене!TRANSKI RIBAR написа:Понеже е трудно да има повече хора от това,ще кажа на Челопечене ВРИ от хайверен едър таран и ПлатикиРибата е на близка дистанция и става за бурканчета тарама хайвер

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
- GoriLLaz
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
http://iara.government.bg/?p=10286" onclick="window.open(this.href);return false; Хайде честито за който не е разбрал, доста области са ощетени но пак е нещо 

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Не само е жив и здрав, ами почна до познава цислата от тотото.TRANSKI RIBAR написа:Не съм съгласен,с Чируса правиме социален експеримент и храниме чича ми с риба от там има няма вече 5 години и е жив и все по здравLudia Shekspir написа:Трънски,не подвеждай с тия буркане ,рибата е болна с тения, абе изобщо нестава за ядене!TRANSKI RIBAR написа:Понеже е трудно да има повече хора от това,ще кажа на Челопечене ВРИ от хайверен едър таран и ПлатикиРибата е на близка дистанция и става за бурканчета тарама хайвер
![]()

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- научил се да хвърля
TRANSKI RIBAR написа:Не съм съгласен,с Чируса правиме социален експеримент и храниме чича ми с риба от там има няма вече 5 години и е жив и все по здравLudia Shekspir написа:Трънски,не подвеждай с тия буркане ,рибата е болна с тения, абе изобщо нестава за ядене!TRANSKI RIBAR написа:Понеже е трудно да има повече хора от това,ще кажа на Челопечене ВРИ от хайверен едър таран и ПлатикиРибата е на близка дистанция и става за бурканчета тарама хайвер
![]()
А забелязали ли сте дали излъчва неоново сияние в тъмното ?

- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Не и ако я изчистиш добре от двата стомаха и 3-те глави... 

Някой скоро ходил ли е на Панчарево-гумаджийницата?
- SBANKOV
- ще става разбирач
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=135&t=76880" onclick="window.open(this.href);return false;miro253 написа:Някой скоро ходил ли е на Панчарево-гумаджийницата?
Чети за кво става дума, при това на Панчерево.
Детето в мен продълажва да си играе с кибрит, но – странно – вече иска и пура, и Chivas...
-
- разбира нещата
Вчера 16.05.2013 бях на враждебна 777 с мои колеги и врътнахме класическо капо.Цяла нощ нямаше никакво баране.През деня също е било така.Отидохме на гьола към 18 :00 часа и риболова започна добре- дъжд,вятър и много други екстри.Захранка на Ван ден енде,царевица на ван ден еднде с аромат на малина,бял и земен.Пуканка също и никакъв успех.Нямаше пипане.На целия гьол се хванаха 2 - 3 шаранчета и това беше.Миналата седмица пак бяхме през ноща и хванахме доволно.Сега абсолютно нищо.
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Владо,chirusa_bg написа:...Не само е жив и здрав, ами почна до познава цислата от тотото.![]()
Разсмя ме жестоко с този пост

Ама не ги "святкай" толкова,
Че после няма и място да намерим