Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Мани, дори и откриването ми е загубено безвъзвратно! В понеделниците и петъците след работа за няколко часа на Пънча да не приритам съвсем и това ще е. Ама вече съм резервирал една седмица в хотелче на Жребчево, така че ще компенсирам след това. И все пак е тежкоpano64 написа:Kолега като гледам каква програма си направил едва ли в близкият месец ще ти остане време за риболов.Redimido написа:С удоволствие бих те придружил, ама влизам в серия от невъзможни за риболов уикенди. От утре съм на Велинград до понеделник, следващия уикенд ще съм на Рилските езера, а по-следващия ще бъркам бетон да помагам на тъста да излива плоча. А по-следващия укенд ще слагам газов инжекцион. Как ще издържа, един Бог знае?!?!

- geibriel
- вече хвърля и на тежко
Неска на враждебна дъжд вятър и капо бях зел каракудки за хищник ама ги пуснах в гьола да растът има и големи пасажи укеи но не пипа 

Не сме народ
Не сме народ, не сме народ, а мърша,
хора, дето нищо не щат да вършат.
Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!
"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.
Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша.
1875
Не сме народ, не сме народ, а мърша,
хора, дето нищо не щат да вършат.
Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!
"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.
Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша.
1875
ЕЕЕ..Щом ще има една седмица това е екстра.И аз заминавам за 1 седмица да се боря с шараните.Redimido написа:Мани, дори и откриването ми е загубено безвъзвратно! В понеделниците и петъците след работа за няколко часа на Пънча да не приритам съвсем и това ще е. Ама вече съм резервирал една седмица в хотелче на Жребчево, така че ще компенсирам след това. И все пак е тежкоpano64 написа:Kолега като гледам каква програма си направил едва ли в близкият месец ще ти остане време за риболов.Redimido написа:С удоволствие бих те придружил, ама влизам в серия от невъзможни за риболов уикенди. От утре съм на Велинград до понеделник, следващия уикенд ще съм на Рилските езера, а по-следващия ще бъркам бетон да помагам на тъста да излива плоча. А по-следващия укенд ще слагам газов инжекцион. Как ще издържа, един Бог знае?!?!![]()

-
- научил се да хвърля
Redimido написа:С удоволствие бих те придружил, ама влизам в серия от невъзможни за риболов уикенди. От утре съм на Велинград до понеделник, следващия уикенд ще съм на Рилските езера, а по-следващия ще бъркам бетон да помагам на тъста да излива плоча. А по-следващия укенд ще слагам газов инжекцион. Как ще издържа, един Бог знае?!?!
Колега, Шопа много точно го е казал-"Като ми се приработи седнем да ми мине", или ги пиши "дъждовни".Един познат по Тошово време караше камион и така сколасваше да иде за риба. Пратят го с камиона да товари нещо си, а той пише в пътния лист "дъждовни" и цъфне барабар с камиона на гьола. Направи сметка пък него колко трябва да го е "сърбяло" та да прави тия финтове. То начини-бол, ама ти си знаеш най добре.

Вчера прехвърлих десетина малки шаранчета от малкия гьол в големия на Панчарево.
Дано пораснат и след време се видим пак
Отделно излизаха малки линчета, костури, царички и тук там някоя каракуда, но като цяло само дребосъци.

Отделно излизаха малки линчета, костури, царички и тук там някоя каракуда, но като цяло само дребосъци.
Здравейте, колеги някакво прясно инфо за суходол. Благодаря предварително!
prikachi.com/images/406/2285406L
Здравейте,колеги малко инфо как да стигна до платеното на Волуяк . Благодаря предварително !
- cvetan_zashev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Браво на колегатаR.Marinov написа:Вчера прехвърлих десетина малки шаранчета от малкия гьол в големия на Панчарево.

Рибата и циците се разбират колко са големи едва след като се хванат!
- empar
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
+1cvetan_zashev написа:Браво на колегатаR.Marinov написа:Вчера прехвърлих десетина малки шаранчета от малкия гьол в големия на Панчарево.
'начиии толко' много кълвеше....хвърляш-вадиш, хвърляш-вадиш и по едно време толко' се разкълва, че немаш време да хвърлиш.....САМО ВАДИШ!!!
- koda33
- разбира нещата
Вчера на Панчарево излезна ето това:

Георги Стефанов
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
Момци, абе на Лобош разрешено ли е? Мисля утре да метна плувката на понтоните?
По-голям шаран от рибаря няма...
- asenfisherman
- ще става разбирач
До 15.06. не е ,а и ИАРА редовно обикалят района 

Инфо за седмиците от вчера.. за цяла нощ, 6 пръта и само един шаран малко над килото.
Разочароващ риболов се е получо и колегите няма да повторят скоро.
Наздраве.
Разочароващ риболов се е получо и колегите няма да повторят скоро.

Наздраве.
-
- научил се да хвърля
Днес на Чепинци 15 бабушки, 4 уклея и сумати костурчета. Това от 08:00 до към обяд. После времето се сгади и задуха вятър, който все повече се усилваше и стана невъзможно да се лови. Вълните бяха като на морето, а за капак и силен дъжд. 

-
- научил се да хвърля
колега дребни ли бяха костурчетата и на рибе ли ги ловви.