Как избирате бомбардата ?

Модератори: Димо Михалев, dobria1

Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

Ето още нещо в потвърждение на думите ми ,казани по-горе. Днес риболова не вървеше,или поне само на мястото ,на което бях. Ловихме общо 7 човека. Една част бяха на потапяща ,а другата на плаваща бомбарда. Аз бях на полупотапяща /от моите/. В края на риболова ,колегите имаха по 2-3 риби .Аз завърших с 10 заргана 1 чернокопче /като Калканчовото/ и 1 хамсия.
Изображение
Нека това не се приема като самохвалство,а като още малко споделен опит,който дава резултат.Ако все пак някой иска да си направи такива полупотапящи бомбарди ,ще му кажа къде се продава този ПВЦ материал ,или как да си приспособи купешки плаващи в полупотапящи бомбарди.
Наслука на всички!
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
Аватар
Шнорхел
новобранец
новобранец

Мнение от Шнорхел »

Ако споделиш как да си приспособя плаващи в полупотапящи , ще ти бъда благодарен :D ! Плаващи почти не използвам,не че не съм вадил риби и на такива,ама сякаш ми е по-добре воденето и усещането при полупотапяща , при всякакви условия.
Най-трудно е да замълчиш , когато няма какво да кажеш !!!
Аватар
Raven
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Raven »

Шнорхел написа:Ако споделиш как да си приспособя плаващи в полупотапящи , ще ти бъда благодарен :D ! Плаващи почти не използвам,не че не съм вадил риби и на такива,ама сякаш ми е по-добре воденето и усещането при полупотапяща , при всякакви условия.
Предполагам просто трябва да се добави нужната тежест :idea:
а това с проба и грешка... примерно с тежест за плувка, след като се установи правилната тежест, с една дрелка и малко лепилце в дупката, тежестта може да се закрепи. Трябва да се има предвид както центъра на тежестта на бомбардата, така и това че водата в която ще "плува" е солена.
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

Колегата Равен го обясни достатъчно добре ,така че за мен не остана какво да добавя. Успех!
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от kalkan4o »

Пак си хванал риби, пък аз дремах цял ден вкъщи, защотото мразя събота и неделя да ходя по тия навалици :wink: .

Евала за чернокопчето, тия малките само майсторите ги умеят :lol: .

Утре ще ходя на Ной, ако не вали сутринта :wink: .
За бракониерите само слънчаци :lol: !
Аватар
Шнорхел
новобранец
новобранец

Мнение от Шнорхел »

Благодарско,колеги :D ! И аз си мислех,че ще е нещо такова,ама друго е да го разбереш от някой,който го е правил. Ще се експериментира малко :idea: !
Най-трудно е да замълчиш , когато няма какво да кажеш !!!
runner
ще става разбирач
ще става разбирач

Re:

Мнение от runner »

чуруликпенчо написа: Ако все пак някой иска да си направи такива полупотапящи бомбарди ,ще му кажа къде се продава този ПВЦ материал ,или как да си приспособи купешки плаващи в полупотапящи бомбарди.
Наслука на всички!
Чурулик, здравей! Аз се интересувам от изработката, както за материала, така и за технологията. Пусни, молим, малко инфо по въпроса. Още веднъж поздрави за материала ти за воблерите.
Никога не съм хващал повече от 12 заргани, но винаги страшно съм се забавлявал!!!!
Мммм-даа! Важен е процеса!
Teodor
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Как избирате бомбардата ?

Мнение от Teodor »

Потъващата като плаващата ли се връзва???
Дай на човек една риба и той ще яде един ден. Научи го да лови риба и той винаги ще има храна. ;)

Изображение
Аватар
Raven
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Как избирате бомбардата ?

Мнение от Raven »

Е, по какъв друг начин да се върже...
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици, макари и такъми”