Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Тактика
Въдици, макари и такъми
naRiba.com

Форум

Как избирате бомбардата ?
Модератори: Димо Михалев, dobria1
- чуруликпенчо
- сериозен играч
Ето още нещо в потвърждение на думите ми ,казани по-горе. Днес риболова не вървеше,или поне само на мястото ,на което бях. Ловихме общо 7 човека. Една част бяха на потапяща ,а другата на плаваща бомбарда. Аз бях на полупотапяща /от моите/. В края на риболова ,колегите имаха по 2-3 риби .Аз завърших с 10 заргана 1 чернокопче /като Калканчовото/ и 1 хамсия.

Нека това не се приема като самохвалство,а като още малко споделен опит,който дава резултат.Ако все пак някой иска да си направи такива полупотапящи бомбарди ,ще му кажа къде се продава този ПВЦ материал ,или как да си приспособи купешки плаващи в полупотапящи бомбарди.
Наслука на всички!

Нека това не се приема като самохвалство,а като още малко споделен опит,който дава резултат.Ако все пак някой иска да си направи такива полупотапящи бомбарди ,ще му кажа къде се продава този ПВЦ материал ,или как да си приспособи купешки плаващи в полупотапящи бомбарди.
Наслука на всички!
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
Предполагам просто трябва да се добави нужната тежестШнорхел написа:Ако споделиш как да си приспособя плаващи в полупотапящи , ще ти бъда благодарен! Плаващи почти не използвам,не че не съм вадил риби и на такива,ама сякаш ми е по-добре воденето и усещането при полупотапяща , при всякакви условия.

а това с проба и грешка... примерно с тежест за плувка, след като се установи правилната тежест, с една дрелка и малко лепилце в дупката, тежестта може да се закрепи. Трябва да се има предвид както центъра на тежестта на бомбардата, така и това че водата в която ще "плува" е солена.
- чуруликпенчо
- сериозен играч
Re:
Чурулик, здравей! Аз се интересувам от изработката, както за материала, така и за технологията. Пусни, молим, малко инфо по въпроса. Още веднъж поздрави за материала ти за воблерите.чуруликпенчо написа: Ако все пак някой иска да си направи такива полупотапящи бомбарди ,ще му кажа къде се продава този ПВЦ материал ,или как да си приспособи купешки плаващи в полупотапящи бомбарди.
Наслука на всички!
Никога не съм хващал повече от 12 заргани, но винаги страшно съм се забавлявал!!!!
Мммм-даа! Важен е процеса!
Мммм-даа! Важен е процеса!
-
- научил се да хвърля
Re: Как избирате бомбардата ?
Потъващата като плаващата ли се връзва???
Re: Как избирате бомбардата ?
Е, по какъв друг начин да се върже...