Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Въпрос за sony xperia tipo
Модератор: dantho.mihov
- ivalpetkov
- разбира нещата
Въпрос за sony xperia tipo
Здравейте колеги.Вчера си взех телефон sony xperia tipo.Главно го взех заради навигацията.Въпросът ми е как точно да си инсталирам Igo приложение ,което ми дава навигация без интернет.Стигнах до фаза да си инсталирам на компа програмата Express files.
Със нея намирам сървъри с Igo но като дръпна на моя компютър след това всичко се прецаква в смисъл,че или е прекалено голяма папката с игото за слагане в телефона,или зиповете не се разархивират на компа.Или не ги чете.Аве нещо не правя както трябва.Кой точно файл да разархивирам и да взема със кабела на телефона?Трябва ли допълнителна СД карта да имам ?
Не трябва ли да се вземе нещо за съответния модел телефон и съответната резолюция?
Къде и как се слагат и кои файлове от Игото?
Някой да има готова подборка точно за моя телефон и въпросната резолюция 320-480.Да ми обясни подробно стъпка по стъпка как се прави и кое къде отива.
Къде точно във телефона се прехвърлят папките с игото? Защото като включа кабела във компа излиза първо вътрешната памет.И после десетина различни папки.Къде да сложа игото?
И как после да го открия?..не трябва ли някаква икона да ми излезе на телефона?
Другия ми въпрос е как се теглят приложения от Гмейла?
Със нея намирам сървъри с Igo но като дръпна на моя компютър след това всичко се прецаква в смисъл,че или е прекалено голяма папката с игото за слагане в телефона,или зиповете не се разархивират на компа.Или не ги чете.Аве нещо не правя както трябва.Кой точно файл да разархивирам и да взема със кабела на телефона?Трябва ли допълнителна СД карта да имам ?
Не трябва ли да се вземе нещо за съответния модел телефон и съответната резолюция?
Къде и как се слагат и кои файлове от Игото?

Някой да има готова подборка точно за моя телефон и въпросната резолюция 320-480.Да ми обясни подробно стъпка по стъпка как се прави и кое къде отива.
Къде точно във телефона се прехвърлят папките с игото? Защото като включа кабела във компа излиза първо вътрешната памет.И после десетина различни папки.Къде да сложа игото?

И как после да го открия?..не трябва ли някаква икона да ми излезе на телефона?
Другия ми въпрос е как се теглят приложения от Гмейла?
- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
Re: Въпрос за sony xperia tipo
Ето тук можеш да научиш много неща.. стига да ти се чете
http://www.ipmart-bg.com/forum.php

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Гогата ти е дал точния форум.Регни се и чети!Има всичко!Аз съм с Igo 8.3.х.х.х.х и всичко научих от там!Страхотна навигация е!На теб ще ти е нужна 9-та версия -> http://www.ipmartsearch.com/ipmart-bg/? ... mart-bg%2F
И определено ти трябва допълнителна SD карта!Има варианти и без,но зависи от модела на телефона и операционната му система!Наистина прегледай АйПи Марта и ще се оправиш!
И определено ти трябва допълнителна SD карта!Има варианти и без,но зависи от модела на телефона и операционната му система!Наистина прегледай АйПи Марта и ще се оправиш!

- ivalpetkov
- разбира нещата
Благодаря ви колеги.Послушах съветите ви и се справих.Доста добър форум сте ми посочили.Вече имам всичко на телефона.