Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Зарган 2012
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- ще става разбирач
Re: Зарган 2012
браво колега добри зузета си хванал
- mi4mana_drs
- новобранец
С колегата си помагахме достаdimito80 написа:браво колега добри зузета си хванал

Аз също бях при вас на север от Тюленово
и моят краен резултат е 73 броя зарган и 1 добър чернокоп. 

-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
къде а.?
- Иван Байчев
- научил се да хвърля
Между Тюленово и естакадата - паметника , морския клуб , мартината . В Тюленово - кюприята , бръснича , дерена . Абе с една дума като видиш коли заставай до тях.

- PlamenIvanov
- вече хвърля и на тежко
Днес на вълнолома много хора и големи вълни но нищо друго.
Когато човек иска нещо намира начин, а когато не иска намира причина.
Благодаря! Таман мислех да тръгвам към морето.PlamenIvanov написа:Днес на вълнолома много хора и големи вълни но нищо друго.

- даката
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
на панела даде по някоя заргана до 10.30ч.
таките се юрнаха в морето на тумба
ха дано дая подплашат съм брега 
таките се юрнаха в морето на тумба

риба къща няма-риба време няма
- mi4mana_drs
- новобранец
ако силният южняк се задържи още дълго време рибата скоро нема да слезе към варненският залив и на юг !
нещо за канала не се ли чува
На Дружба 2 заргана и мноооого вълни
- spiritfog
- научил се да хвърля
На Дружба от 7,00-17,00, 39 заргана, 1 илария и поне 10 риби откачени.По обяд беше най-активна. После малко затишие и пак към 15,00 се почна.
- shturetc
- ще става разбирач
Сутринта още в 7 ч. акостирахме на подобието на кейче под почивните станции в Отманли и ... ни посрещна отвратителна вълна.След едно полувреме (45мин) безполезно мятане на бомбардите и... два чифта мокри крачоли и обувки,сбрахме такъмите и решихме да направим проверка на пирса в Черноморец. Малко след 8ч. четирима юнака разставихме принадлежности на въпросния кей и закъпахме червеите.
До ранния след обед никой не чу ,нито видя зарган (както ние,така и още неколцината крайбрежняци с бомбарди).Утрепахме маломерните платеринки + няколко граци за цвят и два чернокопа,на сметката на едногова от четворката.Към 13:30 ч. ударих първия зарган - средняк. Бомбардите , естествено,се разлетяха по-ентусиазирано . Седяхме още близо два часа,в което време аз лепнах още два заргана (още един средняк и един каиш) и закръглих сметката си на 3 риби , още един колега на камъните вдясно от нас взе два заргана,а останалите (включително аверите) останаха на зеро! Помечтахме си за зарганджийския урожай, сполетял колегите от Тюленово тия дни,качихме се на колите и ...на капана в Отманли на бири и кюфтаци
ПП Колеги от Тюленово и северните ширини,пуснете нЕкой зарган на юг,че ще почнем да ги сънуваме каишите

До ранния след обед никой не чу ,нито видя зарган (както ние,така и още неколцината крайбрежняци с бомбарди).Утрепахме маломерните платеринки + няколко граци за цвят и два чернокопа,на сметката на едногова от четворката.Към 13:30 ч. ударих първия зарган - средняк. Бомбардите , естествено,се разлетяха по-ентусиазирано . Седяхме още близо два часа,в което време аз лепнах още два заргана (още един средняк и един каиш) и закръглих сметката си на 3 риби , още един колега на камъните вдясно от нас взе два заргана,а останалите (включително аверите) останаха на зеро! Помечтахме си за зарганджийския урожай, сполетял колегите от Тюленово тия дни,качихме се на колите и ...на капана в Отманли на бири и кюфтаци

ПП Колеги от Тюленово и северните ширини,пуснете нЕкой зарган на юг,че ще почнем да ги сънуваме каишите

Колега горе на високото ли бяхте,че там май взимаха по често риба,аз уви не можах да си намеря място на буната и минах по към Рубин,че много ме заливаше вълната.spiritfog написа:На Дружба от 7,00-17,00, 39 заргана, 1 илария и поне 10 риби откачени.По обяд беше най-активна. После малко затишие и пак към 15,00 се почна.
- spiritfog
- научил се да хвърля
Да, горе на камъка.