Вълнолома-Бургас

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
Аватар
s7efan
новобранец
новобранец

Вълнолома-Бургас

Мнение от s7efan »

Бихте ли ми споделили каква риба ще има около тетраподите.Преди няколко седмици бяхме за попчета към средата на вълнолома някъде ама малките попчета само ни изяждаха стръвта а тез дет са хванаха са оказаха кучета,а те нали не били мн вкусни,та ги хвърлихме.Сега се каним да идем към фара пак за попчета ама да ви питам дали някой има опит на това място.Мерси предварително
Аватар
Raven
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Raven »

Абе разбирам, че нямате възможност да излезете извън залива.. ама отидете поне на плажа 100-200 метра след капаните. Обикновено към 5-6 човека хвърлят от брега за зарган или платерина. Едва ли излиза много, но може да се пробвате или поне разучете дали вземат нещо.
Аватар
s7efan
новобранец
новобранец

Мнение от s7efan »

Въпроса ми беше за фара и вълнолома ама все пак мерси ;)
seefeel
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от seefeel »

накрая на фара в дясно -попче със сигурност и м/у яхите от вътрешната страна
до фара също може да пробваш за граца на чепаре(на самия краи)и малкото фарче
също и за чернокоп и лефер все още може и някоя морска котка да удари на рибе-граца ,попче хамсия и др.такива-на дъно
м/у тетраподите където сте били е доста по- плитко попчето е от дясно на фара и м/у лодките в яхтеното и там е по дълбоко
според мен заложи на попчето а от тетраподите пробваи на бомбарда -може и да излезе нещо
п. от яхтеното може и да ви изгонят понякога от гранична полиция са големи темерути,инъче няма проблем,гледаи много да не се набивяаш на око,на тетраподите никои няма да ти направи проблем
Аватар
s7efan
новобранец
новобранец

Мнение от s7efan »

Мерси ;)
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за местата за риболов по морето”