Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

около Бургас ????
Модератор: Paublo_Eskobar
- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч
Re: около Бургас ????
Днес на Мандрата въпреки лошото време се получи хубав риболов , който продължи от 07:00 до 14:00.За стръв ползвах сладка царевица ,шарен червей и торен червей

Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека

-
- ще става разбирач
под шлюза излиза ли някаква риба
-
- сериозен играч
При този вятър-хубави рибоци си хванал.
-
- Модератор
Браво колега! Точно там бях миналата събота и нищичко.Като че ли днешния дъждец е върнал малко риба към брега.
- ivalpetkov
- разбира нещата
Сутринта от 9 до 12 на обяд бях на шлюзовете.Пуснати са.Риба няма ама хич.Един човек до мен сутринта надърпа десетина костурчета на парченца земен червей и си тръгна с тях към 10.30.Аз останах сам да тренирам хвърляне със спининга.Времето беше невероятно гадно,вълни,силен вятър и прочие.Успях да закова един огромен костур на блесната и това беше.Пробвано е и от двете страни на шлюза и на плувки и на млувки-е няма и няма.....
Имаше едно момче на пружини и захранки хвърляше някакви...нямаше дори и пипване и си тръгна капо.
Имаше едно момче на пружини и захранки хвърляше някакви...нямаше дори и пипване и си тръгна капо.

- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч
Днес на буруна на Мандрата много тегъв риболов 06:30 до 17:30 5бр. каракуда и 3бр. бабушка като рибата пипаше толкова леко че на моменти не бях сигорен кълвели ми или така ми се струва даже и звънчетата почти неподрънкваха.
Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.

-
- вече хвърля и на тежко
Колеги, платено да ми препоръчате ? На новоселци как е положението ? 

"Преплувах залива с труд, хванах пръта и както си бях до гърди напънах, рибата подръпна, аз въодушевен напънах още малко и праааас, Гарболиното на две."
-
- сериозен играч
Днес като се прибирах от Средец имаше бая коли на Константиново,но нямах време да спра да видя какво хващат или само къпят червея.Гледам са отворили да продават жива риба на кариерата преди Константиново,че ако не си хванеш можеш да пробваш на книжен червей.Много е сигурен риболова.
Здравейте колеги.някои има ли инфо за Пирне варви ли щуката там,или ако някои знае хубав платен за щука да сподели.
Поздрави
Поздрави
- Красимир Атанасов
- учете се от него
-
- Модератор
Куцо и сакато е по Средецка река на лов за щука.Грамотните въдичари обаче са малко на брой и успяват да уловят по една-две бройки.За съжаление прибират и маломерните /по 300-400гр/.
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Няма за съжаление,хората са зА риба а не На риба.dantho.mihov написа:Куцо и сакато е по Средецка река на лов за щука.Грамотните въдичари обаче са малко на брой и успяват да уловят по една-две бройки.За съжаление прибират и маломерните /по 300-400гр/.
Най-добре се чувстваме като нямаме риба и само псуваме.
А когато даден вид навакса малко с популацията,до като не го пратим в архива и пак да почнем да псуваме,че няма не може да сме спокоини.
- gogobogo
- кандидат преподавател
Не вие срам колеги Бургаски риболовци.Последните 5 да не еи последните 10 страници дали кълве там и така натъка.Че имало много щука по Дебелт, че има шаран по Факийска, че е избила бряна поГрудовска.На всички тези места е имало поне по 20 човека и повече през почивните дни.Сподеяйте от време навреме в тема .

КЕФА ЦЕНА НЯМА.
-
- Модератор
Прав сте колега.Бургаската група се слави с упорито мълчание.Всяка събота съм на риболов, но посещавам места в уединение, където липсва струпване на пишман мераклии.Напоследък след дъждовете рибоците са в постоянно движение.Две седмици имаше силно присъствие на белевица, мандренска бряна и щучки от Средец до с. Белила.А аз дърпах костури по педя на реката до с.Дебелт.Но дашните места пък са малко.
- ivalpetkov
- разбира нещата
Това нещо не можех да го разбера...кого трябваше да го е срам...?gogobogo написа:Не вие срам колеги Бургаски риболовци............Сподеяйте от време навреме в тема .
Не може да членуваш в затворена група и в скрит за другите форум,да обменяш вътре инфо ,което е скрито от погледа на "Бургаските риболовци" и да искаш да пишат останалите.
Точно по тази причина ходя всеки ден за риба в района,но изключително рядко пиша и то без въобще да изпитвам срам.

Информация давам само на приятелите ми и то с лично съобщение.Нещо като затворена групичка съм си заформил....

Последно промяна от ivalpetkov на Сря Ное 14, 2012 10:45 am, променено общо 1 път.