Къде се намирам:  
  Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Специализиран риболов
 Специализиран риболов

Риболов на мирни риби
 Риболов на мирни риби

naRiba.com

Форум
 Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Специализиран риболов
 Специализиран риболов

Риболов на мирни риби
 Риболов на мирни риби

Бяла мряна на протеинови топчета
Модератор: sapuna
- 
				radocirka
- новобранец 
Бяла мряна на протеинови топчета
Моля да ме извините, ако темата не е за този раздел или има подобна. Отворям тази тема, защото ми е много интерестно какво ще споделят хората, които използват протеинови топчета.Изникват ми много въпроси като колко трябва да са големи, арамати разни там всякакви  и още много неща. Моля хората, които са запознати с този риболов нека споделят, че много поскъпнаха тия попови прасета
 и още много неща. Моля хората, които са запознати с този риболов нека споделят, че много поскъпнаха тия попови прасета 

и още много неща. Моля хората, които са запознати с този риболов нека споделят, че много поскъпнаха тия попови прасета
Приятелите са розите на живота : откъсвай ги внимателно и се пази от бодлите.

Re: Бяла мряна на протеинови топчета
Възможно ако топчетата са с аромат на сирене 

Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.

- 
				stich
- кандидат преподавател 
- Обратна връзка:
...което няма да е по-евтино или по-ефикасно от кубче кашкавал.

- 
				radocirka
- новобранец 
Колега аз нямам кой знае какви успехи на кашкавал, най-добрите ми мрени 4-5 килограмови са ми на попови прасета, но по другите страни гледам, че ги ловят на пелети, протеинови топчета и разни други неща, на които може да даде и тук, дори мисля, че ми се мярнаха някакви снимки с мренчоци, на които колегата е написал, че са точно на протеинови топчета домашно производство 

Приятелите са розите на живота : откъсвай ги внимателно и се пази от бодлите.

Хората в чужбина ловят риба на каквото си пожелаят. Там има риба и може много да се експериментира със местата и стръвта.
Относно мнението на колегата напълно го подкрепям . Кашкавала е една от най-добрите примамки за мряната.

Относно мнението на колегата напълно го подкрепям . Кашкавала е една от най-добрите примамки за мряната.
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.