Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мирни риби
naRiba.com

Форум

Бяла мряна на протеинови топчета
Модератор: sapuna
-
- новобранец
Бяла мряна на протеинови топчета
Моля да ме извините, ако темата не е за този раздел или има подобна. Отворям тази тема, защото ми е много интерестно какво ще споделят хората, които използват протеинови топчета.Изникват ми много въпроси като колко трябва да са големи, арамати разни там всякакви
и още много неща. Моля хората, които са запознати с този риболов нека споделят, че много поскъпнаха тия попови прасета 

Приятелите са розите на живота : откъсвай ги внимателно и се пази от бодлите.
Re: Бяла мряна на протеинови топчета
Възможно ако топчетата са с аромат на сирене 

Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
...което няма да е по-евтино или по-ефикасно от кубче кашкавал.

-
- новобранец
Колега аз нямам кой знае какви успехи на кашкавал, най-добрите ми мрени 4-5 килограмови са ми на попови прасета, но по другите страни гледам, че ги ловят на пелети, протеинови топчета и разни други неща, на които може да даде и тук, дори мисля, че ми се мярнаха някакви снимки с мренчоци, на които колегата е написал, че са точно на протеинови топчета домашно производство 

Приятелите са розите на живота : откъсвай ги внимателно и се пази от бодлите.
Хората в чужбина ловят риба на каквото си пожелаят. Там има риба и може много да се експериментира със местата и стръвта.
Относно мнението на колегата напълно го подкрепям . Кашкавала е една от най-добрите примамки за мряната.
Относно мнението на колегата напълно го подкрепям . Кашкавала е една от най-добрите примамки за мряната.
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.