Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Колеги риболовци
Модератор: dantho.mihov
- vIdRaTa
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Колеги риболовци
Ако посочиш някои, не забравяй че трите пръста сочат теб!
--- Конфуций---
--- Конфуций---
-
- ще става разбирач
- Николай Неделков
- учете се от него
последната ми такава случка е от юли тази година
На яз.Лобош при с.Радибош срещу скалите.Сигорно 1 час нямаше пипане и изведнъж като натресе и аз ставам да дърпам дънната,но си бях слолжил столчето във водата за да ми е по хладно и със ставането,следва подхлъзване,падане на ГЪЗ и увъргаляне в мърсотия до шията(вода,тиня водорасли)
и като извадих рибката беше костурче не по голямо от 10 см,ама поне имаше емоции

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- ще става разбирач
На времето рибарската рода в Лом ме учи да мятам серкме от лодка, аама малък съм бил. Тогава краят на въжето се връзваше за палеца на крака, пък нещо се лапаше в уста - е, хвърлих го много хубаво, само дето литнах заедно с него. Моментално след мен цопнаха двама от чичовците и познайте какво сграбчиха - тогава серкметата бяха хем дефицитни, хем скъпи. Добре, че бях вързан за него, та и мен ме извадиха нагоре с краката и половината Дунав в тумбака...
Е, тогава хич не ми беше смешно, де...

Тоя последния пич ме изкефи тотално- хем го удари пръчката по главата, хем и той сам се удари в лодката.Тук е мястото да кажа, че съм имал подобен случай.Значи рибата незнам колко е била голяма(бях хвърлил за шаран), като удари и аз засичам, по моя преценка не се сецаше много, влакното с дебелина 0,40мм. и реших да постегна аванса.Аз си навивам, влакното свири като минава през водачите и като скъса пръчката така ме удари по челото, че това ще ми бъде урок за напред

Забавлявам се и си живея, а за теб оставам само Фикс идея!