Устието на р.Искър

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

Какви риби ловите по Дунава?

Сом
2
20%
Попчета
3
30%
Уклей
0
Няма гласували
Бабушка
0
Няма гласували
Бяла риба
1
10%
Щука
3
30%
Бяла Мрена
0
Няма гласували
Дунавски Див Шаран
0
Няма гласували
Скобар
0
Няма гласували
Платика
1
10%

Общо гласове: 10

kashalota
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Устието на р.Искър

Мнение от kashalota »

Колеги това лято искам да отида за риба на устието на р.Искър. Ако някой от вас е ходил и знае какво върви може да сподели. Понеже не съм на ясно с законодателството искам да попитам имам ли изобщо право да ходя за риба на такова място.
Аватар
Kriss
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Kriss »

Поне от моя опит - устието не става, или ако става не е за мен. Още от две села нагоре (мързи ме да търся как се казваха) Искъра е вкаран в права дига и така до Дунава. Търсил съм устието от страната на с. Байкал, но с колата успях да стигна по дигата на около 1 км. от него. После се отказах - не ме кефи да не си виждам колата.
Иначе на Байкал - костур, распер, кефал...... За стръв само вегетариантска манджа, 'щото на №8 се ловят попчета колкото на котарак пишлето, че и по-малки. И задължително морски тежести от 50 гр. нагоре.
Вервайте ми
Аватар
Tони
новобранец
новобранец

Мнение от Tони »

Няма проблем да ходиш на устието на Искъра. Миналата година там беше единственото място кадето ми провериха билета :D . Ходихме специално за сом :arrow: без успех :lol: .
Иначе има всякаква риба. Колеги ловиха добри платики и маздруги. Има също оклей, шаран, распер, щука и много комари. Комарите преобладават затова трябва добра защита :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Сладководен Риболов”