Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

Устието на р.Искър
Модератор: bobopeli
Устието на р.Искър
Колеги това лято искам да отида за риба на устието на р.Искър. Ако някой от вас е ходил и знае какво върви може да сподели. Понеже не съм на ясно с законодателството искам да попитам имам ли изобщо право да ходя за риба на такова място.
- Kriss
- новобранец
- Обратна връзка:
Поне от моя опит - устието не става, или ако става не е за мен. Още от две села нагоре (мързи ме да търся как се казваха) Искъра е вкаран в права дига и така до Дунава. Търсил съм устието от страната на с. Байкал, но с колата успях да стигна по дигата на около 1 км. от него. После се отказах - не ме кефи да не си виждам колата.
Иначе на Байкал - костур, распер, кефал...... За стръв само вегетариантска манджа, 'щото на №8 се ловят попчета колкото на котарак пишлето, че и по-малки. И задължително морски тежести от 50 гр. нагоре.
Иначе на Байкал - костур, распер, кефал...... За стръв само вегетариантска манджа, 'щото на №8 се ловят попчета колкото на котарак пишлето, че и по-малки. И задължително морски тежести от 50 гр. нагоре.
Вервайте ми
Няма проблем да ходиш на устието на Искъра. Миналата година там беше единственото място кадето ми провериха билета
. Ходихме специално за сом
без успех
.
Иначе има всякаква риба. Колеги ловиха добри платики и маздруги. Има също оклей, шаран, распер, щука и много комари. Комарите преобладават затова трябва добра защита

Иначе има всякаква риба. Колеги ловиха добри платики и маздруги. Има също оклей, шаран, распер, щука и много комари. Комарите преобладават затова трябва добра защита