Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Кърджалийски регион
Модератор: dantho.mihov
- Антон Тонев
- сериозен играч
Re: Кърджалийски регион
Ако ходите Събота и Неделя някъде ви пожелавам наслука.Извинете ме за отсъствието ми през тези три седмици, но имам доста уважителна причина/не е кръста ми/.Аз, ще хода на голямото село, от Утре до Неделя, и няма да мога да хода никъде за риба. 

Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- Vesko1
- сериозен играч
Е ти можеш да си вземеш мача на голямото село....и да си мяташ на Искъро....или си вземи фидера и мятай на Пънч-а.Аз ще съм на Енчец в неделя...при Ангел,ще пийнем ,хапнем там...костури излизали и перки по полвинка.Ще видим де....Антон Тонев написа:Ако ходите Събота и Неделя някъде ви пожелавам наслука.Извинете ме за отсъствието ми през тези три седмици, но имам доста уважителна причина/не е кръста ми/.Аз, ще хода на голямото село, от Утре до Неделя, и няма да мога да хода никъде за риба.

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
- Антон Тонев
- сериозен играч
Абе, както и да е.НаслукаVesko1 написа:Е ти можеш да си вземеш мача на голямото село....и да си мяташ на Искъро....или си вземи фидера и мятай на Пънч-а.Аз ще съм на Енчец в неделя...при Ангел,ще пийнем ,хапнем там...костури излизали и перки по полвинка.Ще видим де....Антон Тонев написа:Ако ходите Събота и Неделя някъде ви пожелавам наслука.Извинете ме за отсъствието ми през тези три седмици, но имам доста уважителна причина/не е кръста ми/.Аз, ще хода на голямото село, от Утре до Неделя, и няма да мога да хода никъде за риба.

да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- Vesko1
- сериозен играч
Чок ташикюр!Антон Тонев написа: Абе, както и да е.Наслука

- Don4o_62
- учете се от него
Ех горките вие,за жалене сте направоVesko1 написа: Аз ще съм на Енчец в неделя...при Ангел,ще пийнем ,хапнем там...костури излизали и перки по полвинка.Ще видим де....

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- Антон Тонев
- сериозен играч
А ти пък какво се жалиш, и какво се оплакваш.Седиш по цял ден на сянка под Гръцкия.Don4o_62 написа:Ех горките вие,за жалене сте направоVesko1 написа: Аз ще съм на Енчец в неделя...при Ангел,ще пийнем ,хапнем там...костури излизали и перки по полвинка.Ще видим де....

да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- Vesko1
- сериозен играч
"Сянката" я нарязаха за скраб!Догодина ще опънем рогозки от левчето и пак ще има сянка...Антон Тонев написа:А ти пък какво се жалиш, и какво се оплакваш.Седиш по цял ден на сянка под Гръцкия.Don4o_62 написа:Ех горките вие,за жалене сте направоVesko1 написа: Аз ще съм на Енчец в неделя...при Ангел,ще пийнем ,хапнем там...костури излизали и перки по полвинка.Ще видим де....

- Don4o_62
- учете се от него
Нали ви казах един път като ходех,че тъкмо сянката я товареха
и гледах с носталгия как свърши нашто време с Поморийския там
Тонка,при гръцкия не съм ходил и какво да търся там,просто тоя раьон е най удобен за пускане на лодки,че другаде си трябва офроуд и алпинизъм
и по това време на гребната излизаха много и едър уклей,но тая год. не знам,още не сме ходили,то трябва аз да ида та да кажа дали е тръгнал,че вие сте малко далеч

Тонка,при гръцкия не съм ходил и какво да търся там,просто тоя раьон е най удобен за пускане на лодки,че другаде си трябва офроуд и алпинизъм

и по това време на гребната излизаха много и едър уклей,но тая год. не знам,още не сме ходили,то трябва аз да ида та да кажа дали е тръгнал,че вие сте малко далеч

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- pacho109
- сериозен играч
батальон , но район, йонизатор,байонет 

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
- Антон Тонев
- сериозен играч
Остава и Georgi30,да се намеси и казармата е пълнаpacho109 написа:батальон , но район, йонизатор,байонет

да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- lif3house
- разбира нещата
Абе този Пънч си е такава мъка, че нямам думи, рибите не се държат нормално. Най добра слука съм имал там с мач и директен, с фидера голяма мъка...Vesko1 написа:Е ти можеш да си вземеш мача на голямото село....и да си мяташ на Искъро....или си вземи фидера и мятай на Пънч-а.Аз ще съм на Енчец в неделя...при Ангел,ще пийнем ,хапнем там...костури излизали и перки по полвинка.Ще видим де....Антон Тонев написа:Ако ходите Събота и Неделя някъде ви пожелавам наслука.Извинете ме за отсъствието ми през тези три седмици, но имам доста уважителна причина/не е кръста ми/.Аз, ще хода на голямото село, от Утре до Неделя, и няма да мога да хода никъде за риба.
- Поморийския
- ще става разбирач
Антон Тонев написа:А ти пък какво се жалиш, и какво се оплакваш.Седиш по цял ден на сянка под Гръцкия.Don4o_62 написа:Ех горките вие,за жалене сте направоVesko1 написа: Аз ще съм на Енчец в неделя...при Ангел,ще пийнем ,хапнем там...костури излизали и перки по полвинка.Ще видим де....

Това е от днеска сам в лодката
Рибата беше по активна следобяда
Дончо ейтия чакали гоним сега
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Хубав чернокоп , ще си пускам отпуска 3-4 дена в Ахелой да си направя кефа с тези лакомии 

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Поморийския
- ще става разбирач
В Ахелой е умрела работа не се хаби
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Там ще се базирам няма да ловя там ! Може и в Бургас направо ,че там има повече познати с лодки 

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!