Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Кажете мнение за тази блесна
Модератори: Павел Иванов, sestrata
-
- ще става разбирач
Кажете мнение за тази блесна
Колеги кажете какво ви е мнението за тази блесна в магазина ми я препоръчаха за Кефал кажете си мнението:

- Big^Fish
- сериозен играч
- Обратна връзка:
На тази блесна,както и на същата с червени точки,съм "утрепвал" костура по Тунджа.И кефал лови ако кефала е повече на мястото от костура.Общо взето ако има доста и активен костур кефалът не може да се вреди от него.Това са лични наблюдения,базирани на риболов по река Тунджа и баластриерите около нея.За пъстърва не мога да говоря,но е всеизвестна резултатността на точковите примамки при нея (пъстървата). 

СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
Ти за всяка блесна която си купил, или ти предстои да купиш, смяташ да пускаш нова тема? Гледам, че към 1/3 от темите, пуснати на тази страница са твои...Защо първо не прочетеш написаното по-долу, мисля, че те питам за втори път днес?
Представям си пък какво ще стане, когато настъпи сакралният момент да си избираш воблер...
Представям си пък какво ще стане, когато настъпи сакралният момент да си избираш воблер...
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;