Питане за яз.Огняново

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
jefoo_
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Питане за яз.Огняново

Мнение от jefoo_ »

Колеги ако е ходил някой скоро да пише! Мисля да направя едно излетче
утре всякаква информация ще ми бъде полезна !
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Чевеноперка на жито,костур на кубинки,каракуда на фидер има и лин на земен червей но е доста капризен,ако вали дъжд внимавай че няма излизане ако си от към гората.
Аватар
jefoo_
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от jefoo_ »

10x
Аватар
LARY
новобранец
новобранец

Мнение от LARY »

На Огняново отдавна нищо не кълве ,за съжаление. Мрежарите съсипаха хубавия язовир !
БЯГАЙ, РИБО, ЧЕ ИДА !
Аватар
bigfisherman
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от bigfisherman »

Поборников написа:Чевеноперка на жито,костур на кубинки,каракуда на фидер има и лин на земен червей но е доста капризен,ако вали дъжд внимавай че няма излизане ако си от към гората.
Легенди и мотове колега ... за жалост :cry:
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

bigfisherman написа:
Поборников написа:Чевеноперка на жито,костур на кубинки,каракуда на фидер има и лин на земен червей но е доста капризен,ако вали дъжд внимавай че няма излизане ако си от към гората.
Легенди и мотове колега ... за жалост :cry:
Не са легенди, Поборников е спец на тоз язовир рядко се излъгва да ходи на друго място. А, че мрежари има доста има, ама не случайно са там.
Аватар
LARY
новобранец
новобранец

Мнение от LARY »

Ако само големите спецове хващат там-не говори добре за водоема. Аз ходя там от 5-6 години. Тогава беше супер местенце, за разлика от сега
БЯГАЙ, РИБО, ЧЕ ИДА !
Аватар
bradata
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от bradata »

И аз съм доволен от язовира! Не съм се пребирал капо от там цяло лято! :)
Скромността е качество за тези, които нямат други качества!
Danchobor
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Които го интересува да пита за Огняново

Мнение от Danchobor »

Здравеите на всички миналият четвъртък посетих яз Огняново и не хванах почти нищо няколко костура на малки кубинки и това беше имаше и добра захранка но рибата рибата не пипна костур хванах и на торен червеи около обяд се завъртя един самолет от тия дето кацат във водата направи няколко кацания и прогони рибата изпуснах и добра червеноперка дветри добри кленчета на бял червеи но самолета прецака всичко вдигат се вълни като на морето. Минавам почти всеки ден покраи язовира и се отбивам да видя колегите има и дни със добър улов.преди няколко дни видях двама господа със парашути не един а цели пет несе сдържах и и се наложи да ги изгоня /товае гнусотия / половината от парашутите се късат и рибата умира на дъното.Държавен служител съм и ме боли дано има и други колеги със моито мнение
Има и един два залива които несе посещат но пътищата ги изровиха дърварите дано съм ви бил полезен които го интересува да пише благодаря предварително .
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”