Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Питане за яз.Огняново
Модератор: sapuna
Питане за яз.Огняново
Колеги ако е ходил някой скоро да пише! Мисля да направя едно излетче
утре всякаква информация ще ми бъде полезна !
утре всякаква информация ще ми бъде полезна !
-
- кандидат преподавател
- bigfisherman
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Не са легенди, Поборников е спец на тоз язовир рядко се излъгва да ходи на друго място. А, че мрежари има доста има, ама не случайно са там.bigfisherman написа:Легенди и мотове колега ... за жалостПоборников написа:Чевеноперка на жито,костур на кубинки,каракуда на фидер има и лин на земен червей но е доста капризен,ако вали дъжд внимавай че няма излизане ако си от към гората.
Които го интересува да пита за Огняново
Здравеите на всички миналият четвъртък посетих яз Огняново и не хванах почти нищо няколко костура на малки кубинки и това беше имаше и добра захранка но рибата рибата не пипна костур хванах и на торен червеи около обяд се завъртя един самолет от тия дето кацат във водата направи няколко кацания и прогони рибата изпуснах и добра червеноперка дветри добри кленчета на бял червеи но самолета прецака всичко вдигат се вълни като на морето. Минавам почти всеки ден покраи язовира и се отбивам да видя колегите има и дни със добър улов.преди няколко дни видях двама господа със парашути не един а цели пет несе сдържах и и се наложи да ги изгоня /товае гнусотия / половината от парашутите се късат и рибата умира на дъното.Държавен служител съм и ме боли дано има и други колеги със моито мнение
Има и един два залива които несе посещат но пътищата ги изровиха дърварите дано съм ви бил полезен които го интересува да пише благодаря предварително .
Има и един два залива които несе посещат но пътищата ги изровиха дърварите дано съм ви бил полезен които го интересува да пише благодаря предварително .