Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Водоемчета
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Водоемчета
Здравейте колеги понеже отдавна не съм писал в Моят Риболовен Излет и реших да ви споделя на няколко места как стоят нещата на р.Дунав в Русе под пунтон номер 6 от 5 човека общо 20 риби като аз и баща ми хванахме 2 един морунаж и една платика на бял червей
р.Дунав покрай Никопол никакъв риболов освен 5-6 попчета на бял и торен тези с лодките и мрежите на 200 метра мрежа бяха хванали 6 платика към полвин кило всяка и една мряна към 2 кила и малко
р.Осъм малко преди да се влива в Дунав ние с баща ми 1 риба уклейка на бял останалите колеги който бяха с над 10 коли платики и уклей
р.Вит днес нъцкиии нито живот нито бързици нищо
тези места са обиколени в рамките на 3 дни както са описани поред наслука на всички

р.Дунав покрай Никопол никакъв риболов освен 5-6 попчета на бял и торен тези с лодките и мрежите на 200 метра мрежа бяха хванали 6 платика към полвин кило всяка и една мряна към 2 кила и малко
р.Осъм малко преди да се влива в Дунав ние с баща ми 1 риба уклейка на бял останалите колеги който бяха с над 10 коли платики и уклей

р.Вит днес нъцкиии нито живот нито бързици нищо
тези места са обиколени в рамките на 3 дни както са описани поред наслука на всички

Риболова е хоби.Наслука