Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

на Тополовския
- ivan_yo
- разбира нещата
От мен един съвет.Рибарче Малко написа:добре няма проблеми веЧе ще се старая да пиша хубаво
Не бързай да натиснеш ПРАТИ , а преди туй щракни на ПРЕГЛЕД и ако имаш някоя си грешчица ПОПРАВИСИЯ и после нищо нети пречи .
ЩРАК на ПРАТИ и тка няма да ни се налга да те упрекваме за граматиката ти. Пък така и ти няма да си уязвен

ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Много често чета репортажи на млади колеги , и повечето от колегите не отдават внимание на улова и емоцийте,а на грешките.Това се пак е саит за риба ,а не час по Български език или Литература.Не мога да разбера кво ведна им намирате грешки и пишете тука така там цъкаш прегледи а после прати ... е сега само да се загаша и ше го прегледам и после ще пратя.Кви са тия глупости повечето да не кажа всички от малките колеги си Чатят в IRC или в Skype и там никои не пише на латиница и секи е свикнал така ,само в някои форуми им се налага да пишат на латиница.И на мен преди ми беше малко търсене ам свикнах и сега на никои не му намирам косури. Колкото до излета евалата и наслука 

MiTaKa™ написа:Много често чета репортажи на млади колеги , и повечето от колегите не отдават внимание на улова и емоцийте,а на грешките.Това се пак е саит за риба ,а не час по Български език или Литература.Не мога да разбера кво ведна им намирате грешки и пишете тука така там цъкаш прегледи а после прати ... Колкото до излета евалата и наслука

Хвани и Пусни !
Въпреки, че не е час по литература, трябва да се пише грамотно. Не става въпрос за грешки от бързина, а за сериозни грешки. И проблемът не е, че тук го е написал тъка, а че така ще го напише и в друг важен документ. Просто 1-2 поколения от младите са доста неграмотни, за което нямам думи.Chester написа:MiTaKa™ написа:Много често чета репортажи на млади колеги , и повечето от колегите не отдават внимание на улова и емоцийте,а на грешките.Това се пак е саит за риба ,а не час по Български език или Литература.Не мога да разбера кво ведна им намирате грешки и пишете тука така там цъкаш прегледи а после прати ... Колкото до излета евалата и наслука
-
- разбира нещата
За неговия правопис оставете да се грижи даскалката му по БГkolev написа:Въпреки, че не е час по литература, трябва да се пише грамотно. Не става въпрос за грешки от бързина, а за сериозни грешки. И проблемът не е, че тук го е написал тъка, а че така ще го напише и в друг важен документ. Просто 1-2 поколения от младите са доста неграмотни, за което нямам думи.Chester написа:MiTaKa™ написа:Много често чета репортажи на млади колеги , и повечето от колегите не отдават внимание на улова и емоцийте,а на грешките.Това се пак е саит за риба ,а не час по Български език или Литература.Не мога да разбера кво ведна им намирате грешки и пишете тука така там цъкаш прегледи а после прати ... Колкото до излета евалата и наслука

Хвани и Пусни !