Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Ще ходя на Жребчево на 15.10
Модератор: Кърцата
Ще ходя на Жребчево на 15.10
Гледам, че скоро никой не е пускал нов пост в тази тема и затова реших да ви информирам за намеренията ми. Имам намерение да ходя за 5-6 дена в зависимост от времето и от активността на рибата там. Ще търся амур и шарам на дъно на косъм и на класическите методи на царевица - олово с две куки. Интересува ме по-прясна информация от тази на националната сбирка, макар, че прочетох всичко де що е написано до всяка една подробност. То като гледам снимките ми се струва, че и ние ще сме по-голямата част от времето на масата, но все пак ако някой знае да сподели например активна ли е платиката, костур, бяла риба и т. н. Разполагаме с лодка и ще внасяме на вътре на захранено петно. Посъветвайте ме на кое място да отида, където ще е удобно и за плувка и за дъно; водата вдига ли се, пада ли. До сега не съм ходил на този водоем и всяка информация ще ми бъде от полза. Благодаря предварително на отзовалите се! 

"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

-
- научил се да хвърля
Колега бях на жребеца на 22.09.за 2дни на източната страна на
острова на Паничерево.Разпънахме 6 сопи на около 100метра
захранка накисната царевичка монтаж на косъм 3 зърна дълбо-
чината беше 12метра.Около полунощ удариха 2 каракуди над
кило.Сутринта зверски удар направо заби пръта в земята.Заси-
чам и следва късане.Последваха цветисти псувни,нов монтаж,
разпъване.Цялото дъно е осеяно с миди.Колеги имаха 9 сопи
на рибе но без нито един удар.Слагай шоклидери на всичките
пръти за по голяма сигурност.Успех колега.
острова на Паничерево.Разпънахме 6 сопи на около 100метра
захранка накисната царевичка монтаж на косъм 3 зърна дълбо-
чината беше 12метра.Около полунощ удариха 2 каракуди над
кило.Сутринта зверски удар направо заби пръта в земята.Заси-
чам и следва късане.Последваха цветисти псувни,нов монтаж,
разпъване.Цялото дъно е осеяно с миди.Колеги имаха 9 сопи
на рибе но без нито един удар.Слагай шоклидери на всичките
пръти за по голяма сигурност.Успех колега.
Още не съм решил на кое място да се установя, защото не съм ходил до сега на този гьол и нищо не зная за него. Ще ти бъда благодарен, ако ми препоръчаш удобно място. А като ти гледам аватара и ако този пес е мъжкар може да стане работата, зашото аз имам същата порода, ама женска
!!!

"

- ivan_yo
- разбира нещата
ЕЕЕХ ДА ЗНАЕШ ОТ КОГА Я ТЪРСИМ ТАЗИ ТВОЯТА ЖЕНСКА(КУЧКАТА ДЕ) Той е БЪК и е на 7г.То докато му намеря същата , той си остана стар ерген.gogolisec написа:Още не съм решил на кое място да се установя, защото не съм ходил до сега на този гьол и нищо не зная за него. Ще ти бъда благодарен, ако ми препоръчаш удобно място. А като ти гледам аватара и ако този пес е мъжкар може да стане работата, зашото аз имам същата порода, ама женска![]()
![]()
!!!
аКО ИСКАШ ДА СИ НА СИГУРНО МЯ8СТО И С ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ВСЯКАКАВ ВИД РИБОЛОВ (РИБА)ОТИДИ НА ОСТРОВА И МИСЛЯ ЧЕ НЯМА ДА ОСТАНЕШ ИЗЛЪГАН. Е и все пак пиши къде възнамеряваш да се установиш. Ето го местото за което става въпрос. Е и пак можеш да питаш
http://gallery.nariba.com/showphoto.php ... 500&page=1
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
Мойта (кучката) е на 8 години и тъкмо сега се отърва от последното кученце - окучи се на 14 09 тг и се нуждае малко от почивка!
А до този остров може ли да се стигне по суша сега, щото като гледам е заобиколен с вода отвсякъде и не ми се ще да прекарвам всичкия багаж с лодката. Иначе наистина е стратегическо място от всякъде. А и не се знае дали ще има свободно място там. Дано имам късмет. Ще тръгнем по всяка вероятност в сряда и ще стоим до неделя. Ще изчакаме да премине студената вълна, която прогнозират метеоролозите.

А до този остров може ли да се стигне по суша сега, щото като гледам е заобиколен с вода отвсякъде и не ми се ще да прекарвам всичкия багаж с лодката. Иначе наистина е стратегическо място от всякъде. А и не се знае дали ще има свободно място там. Дано имам късмет. Ще тръгнем по всяка вероятност в сряда и ще стоим до неделя. Ще изчакаме да премине студената вълна, която прогнозират метеоролозите.
"

- ivan_yo
- разбира нещата
Знам че за момента е полуостров. Е едвали ще се напълни толкова скоро че да остане остров. Можеби до напролет ще се напълни.gogolisec написа:Мойта (кучката) е на 8 години и тъкмо сега се отърва от последното кученце - окучи се на 14 09 тг и се нуждае малко от почивка!![]()
-
- новобранец
- ivan_yo
- разбира нещата
В това кофти време дето беше от там по-сигурно място няма да намериш. Ако него знаеш потърси във срещи и купони за първата среща там съм обяснил доста подробно как да стигнеш до самото място.gogolisec написа:Ами значи ще се ориентирам към това място, ако е свободно.
А ето я и моята Бетина:
Надявам се, че ще му хареса на Бък![]()
![]()
![]()
Благодаря на колегите Вълк 1 и на Ivan_yo за подробната информация.Ааааа щях да забравя - и на Ивака също. Царевицата е накисната, куките - наточени, топчета,мопчета...абе всичко е готово! В сряда сутринта тръгваме и ще сме до неделя. Дано имаме късмет. Ако някой от форума дойде, да заповяда - гледате за черен Форд Ескорт комби и тъмносиня жигула - ловешка регистрация. Предполагам, че ще се установим около острова ако има място или евентуално по-надолу към стената. А пък който дойде ще има
и т.н.

"