Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Риболовни такъми
naRiba.com

Форум

Платформите!
Модератор: sapuna
Платформите!
Привет колеги !
Позволявам си да пусна темата "платформите", тъй като според мен това е един от най-важните атрибути за протичането на удобен и компактен риболов ! И след като не намирам достатъчно информация по темата, моля всички колеги да споделят кой на каква платформа "седи" и лови рибоци ! Да изкаже мнение за предимства и недостатъци свързани със столовете ,прикачните и т.н. За да може хора като мен да вземат правилното решение ,защото от прочетеното от мен дотук разбирам ,че това е едно от нещата,което се купува ,за да служи дълго време,пък и цената...Моля,модераторите на форума ако считат темата за неуместна да я изтрият ,или ако не и е мястото тук да я преместят !
Благодаря и наслука !
Позволявам си да пусна темата "платформите", тъй като според мен това е един от най-важните атрибути за протичането на удобен и компактен риболов ! И след като не намирам достатъчно информация по темата, моля всички колеги да споделят кой на каква платформа "седи" и лови рибоци ! Да изкаже мнение за предимства и недостатъци свързани със столовете ,прикачните и т.н. За да може хора като мен да вземат правилното решение ,защото от прочетеното от мен дотук разбирам ,че това е едно от нещата,което се купува ,за да служи дълго време,пък и цената...Моля,модераторите на форума ако считат темата за неуместна да я изтрият ,или ако не и е мястото тук да я преместят !
Благодаря и наслука !
Re: Платформите!
Здравейте ,колеги !
Над 200 преглеждания и нито едно мнение...явно не съм формулирал темата както трябва .Нека след въдици,макари и т.н. ,да пуснем една тема и за платформите.Нека всеки да каже на каква платформа седи ...
Благодаря!
Над 200 преглеждания и нито едно мнение...явно не съм формулирал темата както трябва .Нека след въдици,макари и т.н. ,да пуснем една тема и за платформите.Нека всеки да каже на каква платформа седи ...
Благодаря!
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Аз ловя със стар модел на Milo M55,нямам никакви забележки до сега.Само си направих един модул за да вдигна малко нивото на седалката,че ми беха дълги краката!
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=21&t=24944

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- kukukuka
- кандидат преподавател
не ползвам такива изгъзици.нося си столче раница което използвам за масичка.
"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Абе я махни тия столове с раничка,тва е по-доброkukukuka написа:не ползвам такива изгъзици.нося си столче раница което използвам за масичка.

Аз седя на Мило М900-ALU CARBON,не мисля да я сменям близките 10години да съм живи здрав само:D Много стабилна,широка скара,удобна седалка,единственото което премахнах като недостатък бяха късите крака.Модулите могат да се демонтират и монтират според риболова и колко ви е здрав гърба

и тук с трите маси

И аз се "изфуках"

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
И аз с Мило, М1000.
Ей го на, голяма скара, мека седалка, 2 модула за совалки и 2 дълбоки за разни работи.

Ей го на, голяма скара, мека седалка, 2 модула за совалки и 2 дълбоки за разни работи.

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- nikolaiiliew
- сериозен играч
Аз съм с Colmic 1460 mach
Много съм доволен!Това е първата ми платформа,има удобна и мека седалка, голяма скара, едно по - дълбоко чекмедже и 3 по - плитки!
Без никви прикачни и принадлежности в чекмеджетата тежи около 13 кг!
Досега не съм попадал в ситуация,в която да са ми били късе краката!
Много съм доволен!Това е първата ми платформа,има удобна и мека седалка, голяма скара, едно по - дълбоко чекмедже и 3 по - плитки!
Без никви прикачни и принадлежности в чекмеджетата тежи около 13 кг!

Досега не съм попадал в ситуация,в която да са ми били късе краката!
Късаш, вържеш и продължаваш. Упоритост и търпение му е майката!
-
- разбира нещата
Аз съм с доброто старо Берче
Като за мен бива, по-натам ще мисля за нещо по-новичко и голямо

Като за мен бива, по-натам ще мисля за нещо по-новичко и голямо

kukukuka написа:не ползвам такива изгъзици.нося си столче раница което използвам за масичка.

"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- научил се да хвърля
Мда типичен риболов за пенсионери на старини задължително ще се ориентирам към него отделението за бирата направо кърти

На риба като на война.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:

Оставаше и лодка да има вързана за нея

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Ахаа , всичките са много готини, разбира се без баката за боя
,но въпреки всичко ,всеки седи на това ,на което му е кеф. Дано и мен Дядо Коледа да ме зарадва !
Относно бижуто на колегата Бутник ,нека си го ползва колкото той сам прецени най-вече със здраве и го моля все така да бъде отзивчив, и да помага с мнения,съвети и т.н. , както досега.
Благодаря на всички раздвижили темата ,да се надяваме да продължи в същия дух !
Здраве и наслука !

Относно бижуто на колегата Бутник ,нека си го ползва колкото той сам прецени най-вече със здраве и го моля все така да бъде отзивчив, и да помага с мнения,съвети и т.н. , както досега.
Благодаря на всички раздвижили темата ,да се надяваме да продължи в същия дух !
Здраве и наслука !
здравейте,хубава тема.Та аз ползвам Behr Lago3 нее кои знае какво но върши работа удобна и на достъпна цена
- Прикачени файлове
-
- iskar.jpg (53.79 KiB) Преглеждано 2290 пъти
преди два месеца на това

преди месеца на това

сега на това

разлика има само в красота-в стабилността няма

преди месеца на това

сега на това

разлика има само в красота-в стабилността няма

То не кълве, ама ние си ловиме
Хвани пусни-не бъди МЕСАР
А бе нещо не калват.... да бе само си смучат
Кое си е- си е

Хвани пусни-не бъди МЕСАР
А бе нещо не калват.... да бе само си смучат
Кое си е- си е

- nikolaiiliew
- сериозен играч
mikej написа:...разлика има само в красота-в стабилността няма

Късаш, вържеш и продължаваш. Упоритост и търпение му е майката!