Репортаж от последното за годината състезание !

Риболовни срещи - директно на водоема, както и директно на Маса :)

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
p_zarkov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Репортаж от последното за годината състезание !

Мнение от p_zarkov »

Отдавна не съм пускал теми по една или друга причина. Но сега няма как да не отразя на дълго и на широко последното състезание за тази година ! Душа не ми дава да не споделя с вас преживяното от мен . Толкова адреналин , толкова спорна злоба и хъс , такова завидно майсторство събрани на едно място ! Състезанието беше в чест на свети Никола . Поради огромният интерес и наплива от желаещи за участие , часът и мястото на събитието се знаеше само от много малко хора . Местата бяха ограничени и секторите бяха сведени до ЕДИН !!!!!!! :lol: Така и тапата имаше равен шанс със състезателите от вътрешноста на сектора . А ВЕРВАЙТЕ МИ , всички бяха с изравнени сили , защото всеки беше подложил с порядъчно количество дебели мезета и Арни ракии ! :lol:
Регламента беше ясен : организатора го прочете , ама почти никой не го слушаше ! :lol:
Кулминацията настъпи и сигнала беше даден ! Тапата заби първият БОНУС ! Последваха тактики и техники от небезизвесни вас спиртисти , опа спортисти :lol: .Борбата бе жестока и както сами ще се убедите от снимките почти равностойна .

ПЪРВИ МАНШ ( ловене на рибки с въдичка и магнитче) : - няма нищо случайно опита и рутината си казаха своето , Йедрите момчета от отбора на "БАТКО'' взеха превес . Както ще видите нищо не убягва от обектива на папарака и той хвана в крачка учасник решил с ДВАЙСЕТАЧКА да пребори бъдещите шампиони , но бакнотата стигна само за третото място. Аз бях некъде из рибите , ама тези пържените по масите :lol: ОБАЧЕ такава морална изненада и подкрепа ми удари моята жена с картичката която бе прочетена на всеслушание -без да знам , че е за мен,че успях да се почуствам като Роки от "първа кръв" :lol: и издрапах до почетното четвърто място!

ВТОРИ МАНШ ( кастинг с още по - пияни глави :lol: )-водачите запазиха преднината .Като вземем в предвид това ,че състезателите почнаха да целят обектива на фотоапатата ми реших да запазя целоста му за снимките по награждаването .
Никой нямаше спор за резултата от сбора точки , той бе горе долу и на око :lol:
И така на фимала купи , прегръдки и както му е по табиет победителя почерпи !
Да отбележа за протокола , че награди имаше от първо до последно място !
Снимките след 23 часа са с червена точка и не се отварят ! :lol:
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
Божидар
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: Репортаж от последното за годината състезание !

Мнение от Божидар »

Хвала на Вас :drinkers:
На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Е това е регламент!
Няма късмет тука, всичко е до майсторлък. :lol:
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
bat_boiko_nikolov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от bat_boiko_nikolov »

Бах мааму, як турнир :rolleyes: :rock: :smt023
Тука си е мечта и да си в публиката :lol:
За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
Публикувай отговор

Обратно към “Срещи и Купони”