Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Репортаж от последното за годината състезание !
Модератор: sapuna
Репортаж от последното за годината състезание !
Отдавна не съм пускал теми по една или друга причина. Но сега няма как да не отразя на дълго и на широко последното състезание за тази година ! Душа не ми дава да не споделя с вас преживяното от мен . Толкова адреналин , толкова спорна злоба и хъс , такова завидно майсторство събрани на едно място ! Състезанието беше в чест на свети Никола . Поради огромният интерес и наплива от желаещи за участие , часът и мястото на събитието се знаеше само от много малко хора . Местата бяха ограничени и секторите бяха сведени до ЕДИН !!!!!!!
Така и тапата имаше равен шанс със състезателите от вътрешноста на сектора . А ВЕРВАЙТЕ МИ , всички бяха с изравнени сили , защото всеки беше подложил с порядъчно количество дебели мезета и Арни ракии !
Регламента беше ясен : организатора го прочете , ама почти никой не го слушаше !
Кулминацията настъпи и сигнала беше даден ! Тапата заби първият БОНУС ! Последваха тактики и техники от небезизвесни вас спиртисти , опа спортисти
.Борбата бе жестока и както сами ще се убедите от снимките почти равностойна .
ПЪРВИ МАНШ ( ловене на рибки с въдичка и магнитче) : - няма нищо случайно опита и рутината си казаха своето , Йедрите момчета от отбора на "БАТКО'' взеха превес . Както ще видите нищо не убягва от обектива на папарака и той хвана в крачка учасник решил с ДВАЙСЕТАЧКА да пребори бъдещите шампиони , но бакнотата стигна само за третото място. Аз бях некъде из рибите , ама тези пържените по масите
ОБАЧЕ такава морална изненада и подкрепа ми удари моята жена с картичката която бе прочетена на всеслушание -без да знам , че е за мен,че успях да се почуствам като Роки от "първа кръв"
и издрапах до почетното четвърто място!
ВТОРИ МАНШ ( кастинг с още по - пияни глави
)-водачите запазиха преднината .Като вземем в предвид това ,че състезателите почнаха да целят обектива на фотоапатата ми реших да запазя целоста му за снимките по награждаването .
Никой нямаше спор за резултата от сбора точки , той бе горе долу и на око
И така на фимала купи , прегръдки и както му е по табиет победителя почерпи !
Да отбележа за протокола , че награди имаше от първо до последно място !
Снимките след 23 часа са с червена точка и не се отварят !

Регламента беше ясен : организатора го прочете , ама почти никой не го слушаше !

Кулминацията настъпи и сигнала беше даден ! Тапата заби първият БОНУС ! Последваха тактики и техники от небезизвесни вас спиртисти , опа спортисти

ПЪРВИ МАНШ ( ловене на рибки с въдичка и магнитче) : - няма нищо случайно опита и рутината си казаха своето , Йедрите момчета от отбора на "БАТКО'' взеха превес . Както ще видите нищо не убягва от обектива на папарака и той хвана в крачка учасник решил с ДВАЙСЕТАЧКА да пребори бъдещите шампиони , но бакнотата стигна само за третото място. Аз бях некъде из рибите , ама тези пържените по масите

ВТОРИ МАНШ ( кастинг с още по - пияни глави

Никой нямаше спор за резултата от сбора точки , той бе горе долу и на око

И така на фимала купи , прегръдки и както му е по табиет победителя почерпи !
Да отбележа за протокола , че награди имаше от първо до последно място !
Снимките след 23 часа са с червена точка и не се отварят !

- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Репортаж от последното за годината състезание !
Хвала на Вас 

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Е това е регламент!
Няма късмет тука, всичко е до майсторлък.
Няма късмет тука, всичко е до майсторлък.

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Бах мааму, як турнир
Тука си е мечта и да си в публиката

Тука си е мечта и да си в публиката

За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !