Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Воблер JAXON HOLO SELECT PIKE LIMITED EDITION
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- ESOXPIKE
- научил се да хвърля
Re: Воблер JAXON HOLO SELECT PIKE LIMITED EDITION
иара ИЛИ ТАМ КАК ИМ Е СЪКРАЩЕНИЕТО ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА АГЕНЦИЯ ПО РИБАРСТВО И АКВАКУЛТУРИ ХАХАХХА МНОО ЗЛЕ РАБОТАТА АМА КАРАЙТЕ ДА ВЪРВИ ДА СИ ЛОВИ КОИ КОЛКО ЩЕ АЗ ЕКСПЕРИМЕНТИРАМ
- eroucma
- разбира нещата
Няма лошо
Коя щукичките на JAXON си избра, че и аз мисля да заприходя една- две обаче исках да зная дали са читави? И като изработка ( защото пък щурчетата им ловят кефали доволно) и дали да е едно или двуделен?

Коя щукичките на JAXON си избра, че и аз мисля да заприходя една- две обаче исках да зная дали са читави? И като изработка ( защото пък щурчетата им ловят кефали доволно) и дали да е едно или двуделен?

Първата щука и първата кака винаги се помнят, независимо колко са големи и какви зъби имат
- kukukuka
- кандидат преподавател
както с мухаркатаvdo написа:Как се пробва воблер на суха тренировка?

"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
- Vid
- кандидат преподавател
Не, при воблера тренировката трябва да е минимум полусуха.., т.е. във ваната. Само изкарвайте мацката от нея преди това, че вероятността да се получи някоя "инфекция" е голямаkukukuka написа:както с мухаркатаvdo написа:Как се пробва воблер на суха тренировка?![]()
![]()
![]()

Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- ESOXPIKE
- научил се да хвърля
Много са големи до 10см. като тези на SALMO мислих,че са и се отказах от тях.
- kukukuka
- кандидат преподавател
и плюнка върши работаVid написа:Не, при воблера тренировката трябва да е минимум полусуха.., т.е. във ваната. Само изкарвайте мацката от нея преди това, че вероятността да се получи някоя "инфекция" е голямаkukukuka написа:както с мухаркатаvdo написа:Как се пробва воблер на суха тренировка?![]()
![]()
![]()

"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
- eroucma
- разбира нещата
Кое му е голямото на 10 -12 сантиметров воблер за щука, ти да не ловиш с некакви 33 мм кефалскиESOXPIKE написа:Много са големи до 10см. като тези на SALMO мислих,че са и се отказах от тях.

Първата щука и първата кака винаги се помнят, независимо колко са големи и какви зъби имат
-
- Модератор
Често като отида на реката виждам "щуколовци", които просто правят фитнес.
В продължение на час замятат ли замятат на едно място и с една единствена примамка. Спининговия риболов освен, че е скъпо удоволствие, иска и много усет.

-
- разбира нещата
Идват му тежки за UL такъма с шаранжийската макараeroucma написа:Кое му е голямото на 10 -12 сантиметров воблер за щука, ти да не ловиш с некакви 33 мм кефалскиESOXPIKE написа:Много са големи до 10см. като тези на SALMO мислих,че са и се отказах от тях.

- Vid
- кандидат преподавател
Ха, а така.., щуката е най глупавия хищник по нашите водоеми, удря на всичко де я предизвика, без значение от дебелина и цвят на влакно, или разни метални поводи..., важно е да се лови там де я има...dantho.mihov написа:Често като отида на реката виждам "щуколовци", които просто правят фитнес.В продължение на час замятат ли замятат на едно място и с една единствена примамка. Спининговия риболов освен, че е скъпо удоволствие, иска и много усет.
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- ESOXPIKE
- научил се да хвърля
Като сте ме погнали,че въдицата така или иначе.Не мога да се доверя на нещо което е с някакъв тънък връх и не се знае на какъв напън би издържало.Особено при тез купчини с водорасли,дървета евентуално гуми и всякакви боклуци.Взех си лятото мечтаната barracuda vampire беше останала по малката с по-малката акция и счупих върха.сега по добре с тояги да не ме е яд а камоли ако бях със по скъп прът.
- kukukuka
- кандидат преподавател
скръндза си е българинаESOXPIKE написа:Като сте ме погнали,че въдицата така или иначе.Не мога да се доверя на нещо което е с някакъв тънък връх и не се знае на какъв напън би издържало.Особено при тез купчини с водорасли,дървета евентуално гуми и всякакви боклуци.Взех си лятото мечтаната barracuda vampire беше останала по малката с по-малката акция и счупих върха.сега по добре с тояги да не ме е яд а камоли ако бях със по скъп прът.

- Sleepwalker_
- разбира нещата
Дори и при въдиците от 30-40 лева почти не съм чувал да има случаи за счупване при риболов (ударите в предмети или прескрипването с врата на кола са друг случай), а ако има, то те са някакви единични. Ся, не знам какво трябва да правиш и каква риба да закачиш, че да я строшиш. Ако имаш малко мисъл в главата, все ще извадиш някой парцал или друга закачка безопасно. Друг е въпроса ако напъваш хамалската при всяко закачане... 

- kukukuka
- кандидат преподавател
продават и дуракоустойчевиSleepwalker_ написа:Дори и при въдиците от 30-40 лева почти не съм чувал да има случаи за счупване при риболов (ударите в предмети или прескрипването с врата на кола са друг случай), а ако има, то те са някакви единични. Ся, не знам какво трябва да правиш и каква риба да закачиш, че да я строшиш. Ако имаш малко мисъл в главата, все ще извадиш някой парцал или друга закачка безопасно. Друг е въпроса ако напъваш хамалската при всяко закачане...

-
- Модератор
С такава пръчка като водиш воблера, все едно с вързани очи замяташ въдица с плувка - все ще влезе във водата, но дали се приводнява правилно и на точното място ...ESOXPIKE написа:Като сте ме погнали,че въдицата така или иначе.Не мога да се доверя на нещо което е с някакъв тънък връх и не се знае на какъв напън би издържало.Особено при тез купчини с водорасли,дървета евентуално гуми и всякакви боклуци.Взех си лятото мечтаната barracuda vampire беше останала по малката с по-малката акция и счупих върха.сега по добре с тояги да не ме е яд а камоли ако бях със по скъп прът.