Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

НАСА: Спокойно, светът няма да свърши
Модератор: dantho.mihov
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Re: НАСА: Спокойно, светът няма да свърши
Всекидневни тренировки му е майката - иначе си вън от играта.delio-haidutin написа:....... ,и ако добавим 27-и-стефанов ден;васильов ден;йорданов и иванов,на 8-ми за някой наистина може да е края на света

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- разбира нещата
кире,то някои пият душманската или ментета,бях свидетел как един клошар се нахака с менте от един склад за алкохол и го пребраха в спешното,но кучето му с куче след 2-3 часа пак доиде и искаше още,,бъклички,,

ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Ееее,не говоря да тези дето се хранят с алкохол.
Пунта е редовно и по малко,колкото да ти е кеф.
Пунта е редовно и по малко,колкото да ти е кеф.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- разбира нещата
Не има още риба да ловя млад съм
:D

- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Абе не,не , ама в Австралия се подготвят за края ,че и го обявиха публично и то не кой да е , а президента им 

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- разбира нещата
интересно ми е ако ще идва края,как ще дойде в различните часови зони,по етапен ред ли или
маите са го изчислили за америка,и при нас може да дойде на 22-ри.
и дали САЩ ще вземат превантивни мерки да скрият президента си в някой противоядрен бункер!!!?

маите са го изчислили за америка,и при нас може да дойде на 22-ри.
и дали САЩ ще вземат превантивни мерки да скрият президента си в някой противоядрен бункер!!!?

ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."