Browning Pro Canal Force удължител
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
Browning Pro Canal Force удължител
наскоро един колега пусна във форума един такъв уип с удължител на 11м. , но неми отговори на въпросите, понеже и аз имам такъв, та въпроса ми към вас колеги от къде мога да си намеря такъв удължител и имали изобщо , макар че го видях на снимка 

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Re: Browning Pro Canal Force удължител
Това чудо ако го удължиш на 11м ще стане неуправляемо.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- фен клуб-скобар
Дааа,ние в магазина си имаме една такова чудо за брулене на орехи.butnik написа:Това чудо ако го удължиш на 11м ще стане неуправляемо.
Много е здраво

Е какво толкова сега тежи 700 гр. по каталог го дават с удължителя да стане 1030 гр.; става като го държиш на гредата 

-
- фен клуб-скобар
Извинявай...шегувах се,ама да ти дам един акъл ,прескочи тоя удължител и мини направо на щека.така и така след две години ,ще си купиш щекаbramek_91 написа:Е какво толкова сега тежи 700 гр. по каталог го дават с удължителя да стане 1030 гр.; става като го държиш на гредата

Всички почват от шестица директен ,после седмица ,после уип и накрая щека.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Saksi,напълно съм съгласен е,че става и за брулене на орехи,ама тя се води 8м с удължител на 9.50 и към всичко това още...и не знам гредата колко ще трябва да е вдигната да излезе върха от водата
Колега ,не се вкарвай в излишни приключения с тоя удължител на 11м.Съвсем различни са понятията щека 11м и щека с удължител за 11м.

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- учете се от него
Много силно казано и не е валидно за всички!saksi написа:..........Всички почват от шестица директен ,после седмица ,после уип и накрая щека.

saksi написа:Извинявай...шегувах се,ама да ти дам един акъл ,прескочи тоя удължител и мини направо на щека.така и така след две години ,ще си купиш щекаbramek_91 написа:Е какво толкова сега тежи 700 гр. по каталог го дават с удължителя да стане 1030 гр.; става като го държиш на гредата.
Всички почват от шестица директен ,после седмица ,после уип и накрая щека.
А аз съм на осмица в момента като минах 6-цата вече