Inspirat или Теchnium

Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev

Аватар
vanko1988
фен клуб-скобар

Inspirat или Теchnium

Мнение от vanko1988 »

Здравейте колеги!
Понеже мисля в скоро време да си заприходя една 6ца та се чудя коя от 2те въпросни да избера.В момента съм с Inspirat обаче 5м и съм изключително доволен от нея,и везната ми клони към нея.За съжаление тук по магазините няма налични 6ци,дето се вика око да види,ръка да пипне за да си преценя това ли е моята въдица.Techniuma го пипах на живо и съм доволен от въдичето,единственото което ме притеснява е малката му акция,съобразено с това,че ми се е налагало да боря риби и над 4те литра.
Та въпроса ми е към колегите притежатели на въпросните въдици,да споделят малко наблюденията си,интересно ми е и дебелината в основата.За тегло няма да коментираме,тъй като разликата е минимална.
Очаквам съвети :)
Ако искаш да си щастлив 6 месеца-купи си нова кола,ако искаш да си щастлив 1 година-ожени се,ако искаш да си щастлив 1 и 6 месеца-намери си любовница..А АКО ИСКАШ ДА СИ ЩАСТЛИВ ЦЯЛ ЖИВОТ-СТАНИ РИБАР !
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Re: Inspirat или Теchnium

Мнение от butnik »

Първата :wink: имаш петицата защо се чудиш каква да е шестицата.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
guspata_35
новобранец
новобранец

Мнение от guspata_35 »

доста мои приятели имат техниум,калоян също лови с такава-белополски.не съм видял някакви грижи с едри риби,единия мой фриенд извади 7 кила дивак с нея-игра си 45 минути,но го извади успешно.все пак ,както сам си написал-най-добре е да пипнеш и да решиш.каквото и да ти хареса,много успехи ти желая с него ,много и все големи. :D :D :D
всеки може повече,отколкото мисли.....
Аватар
vanko1988
фен клуб-скобар

Мнение от vanko1988 »

благодаря за мненията колеги :)
Ако искаш да си щастлив 6 месеца-купи си нова кола,ако искаш да си щастлив 1 година-ожени се,ако искаш да си щастлив 1 и 6 месеца-намери си любовница..А АКО ИСКАШ ДА СИ ЩАСТЛИВ ЦЯЛ ЖИВОТ-СТАНИ РИБАР !
garantex
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от garantex »

Technium втори път го чупа. Първият пък в една върба спучих върха и купих нов. А днеска без да искам засякох много реско и въдицата се удра в друга и на две се счупи. :(
Утре отивам да купя 3 секция и да направя ръчно водач, не подвижен. Мека въдица.
MapuaH
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MapuaH »

garantex написа:Technium втори път го чупа. Първият пък в една върба спучих върха и купих нов. А днеска без да искам засякох много реско и въдицата се удра в друга и на две се счупи. :(
Утре отивам да купя 3 секция и да направя ръчно водач, не подвижен. Мека въдица.
Колега, говориш глупости - как Техниума ще е мек ?!??

Имай предвид, че въдиците по принцип, с малки изключения, не са правени за екстремни изпълнения като твойте. Нормално е при такива действия да се счупи. Не търси причината във въдицата :)
Аватар
vanko1988
фен клуб-скобар

Мнение от vanko1988 »

незнам кое е нормално,ама Inspirita ми 5м съм го бил зверската в клони при засичане и му няма нищо,просто съм изненадам от здравината му,поне за сега :D
Аватар
Георги Кръстев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Георги Кръстев »

vanko1988 написа:незнам кое е нормално,ама Inspirita ми 5м съм го бил зверската в клони при засичане и му няма нищо,просто съм изненадам от здравината му,поне за сега :D
След този пост, е вечно твоя :lol:
Живей не така както трябва а така както ти искаш!!!
Аватар
vanko1988
фен клуб-скобар

Мнение от vanko1988 »

аз не съм тръгнал да я продавам
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на болонезе”