Немски камуфлажни дрехи пред Кауфланд в Тракия

Допълнителна екипировка, която ще направиви къмпингуването ви по-лесно и удобно.

Модератори: emo vasilev, Ачо ♣

Публикувай отговор
Аватар
genov_eng
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Немски камуфлажни дрехи пред Кауфланд в Тракия

Мнение от genov_eng »

Здравейте колеги,
преди малко видях пред входа на хипермаркет Кауфланд - Пловдив в Ж.К. "Тракия", временна постройка (магазинче) на паркинга с надпис, че се продават немски камуфлажни дрехи, ботуши и обувки за риболов и туризъм. Имаше хора, а аз бързах и не погледнах.
Предположих, че това ще представлява интерес за някой :)
Успех!
Гено Генов
Изображение
сирака
разбира нещата
разбира нещата

Re: Немски камуфлажни дрехи пред Кауфланд в Тракия

Мнение от сирака »

В Ямбол даже си имат и магазин.
Изображение
В тоз гьол,риба няма!
Аватар
kodek
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kodek »

Бая скъпи, питах в магазина- фирма е наела мястото , няма общо с КАУФЛАНД, плащат наем за ползване на мястото.Цените си определят -ТЕ, не Кауфланд!
piam70
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от piam70 »

Не им вярвай, 100% са китайски.
koko6oko
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от koko6oko »

Тези дрехи в германия ги ги пускат на разпродажба,лично съм виждал цените какви са им там,няколко пъти по ефтено от тук :evil:И те стари стари модели...
Аватар
rockeagle35
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от rockeagle35 »

Тези дрехи са тестикул, колеги, хич не им се хващайте! На път за Копринка преди 2 месеца минах през Кауфланда в КЗ, та викам дай да разгледам - цените им наистина са надути, и наистина има китайски(както и немски) боклуци. Даже си взех една чантичка за Тунджа да се навирам по драките и да не си късам раницата - е, катарамите се счупиха, да не говорим, че "промазания" плат се напоява доволно с вода. С две думи - не стават!
Пишете на кирилица ! Не е едно и също "Пенка отиде на къра." и "Penka otide na kura."!
Аватар
RAAZIEL
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от RAAZIEL »

И аз съм ги разглеждал пред Кауфланд във Варна,-колегите са прави:високи цени за булкуци-немското е дърто,а,китайци има навсякъде :lol:
ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
delio-haidutin
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от delio-haidutin »

колеги ,малко да ви снеса инфо от първа ръка за така наречени маркови дрехи.
в западна европа почти са закрити всички шивашки фирми,производствотоот преди 15г е прехвърлено в източна европа,сиреч -БГ.от няколко години се опитаха да шият и в китай ,като най-евтина работна ръка,но китайците си вдигнаха малко цените и доста западни фирми се върнаха на нашия ЕВТИН пазар.
така че не гледайте,че пише германия,англия или нещо друго,90% е вероятно да са шити в БГ.това си е ишлеме-дават ти абсолютно всички материали и кройки,само навеждаш глава и шиеш за жълти стотинки ,с мн.строг качествен контрол
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
Аватар
трапера
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от трапера »

Ако вдруги ден света не се сговняса,след десетина години всички стоки по света ще са китайски :lol:
Мога съвсем отговорно да заявя,че в Германия няма стоки като дрехи и обувки произведени в самата Германия :wink: С изключение на бутиковите изделия и част от облеклата за Октоберфест-а.
ВСИЧКО се прави в Азия и вече в Африка!!! Но контролът е завишен на максимум!
Няма значение къде е произведена някоя дреха или обувка,носи ли фирмен етикет като например: Esprit;s'Oliver;Timberland;Columbia;Nord Face;Puma;Adidas.......и т.н. това е знак за качествен продукт!
Има също така и продукти на непопулярни марки,които също се продават в Германия и са произведени в споменатите места.Качеството е не лошо,но е в пъти по-ниско от горе споменатите.Просто са "ширпотреб".
Цената на дадена стока също определя нейното качество,но не е базов фактор. В различните вериги магазини (фирмен или щанд в някой МОЛ) даден артикул се намира на цени с доста голяма разлика,от порядъка на 15-30€. А ако се хване някоя разпродажба :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: цената може да падне с 70%. От 100€ на 30€.

По принцип няма такива неща като Panasoanic, има само Panasonic :mrgreen:
И тук има магазини за по 1€,магазини като "С&А", "Kick", в които като видиш клиентелата трябва много бързо да направиш кръгом и да изчезнеш :lol: ,а иначе стоките носят някакви гръмки италЯнски наименования.

Не знам въпросните дрехи от къде са доставени,това че са "внос от Германия" нищо не означава! Важното е да са от производител,който е утвърден и специализирал в направата на такива дрехи :!:
Дано,ама едва ли :mrgreen:
Не напразно е казано-"Не съм толкова богат,че да си купувам евтини стоки!"
лягам си star
събуждам се super star

Alt ist man erst...wenn die Kerzen mehr kosten als die Geburtstagstorte!
Аватар
трапера
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от трапера »

delio-haidutin написа:..... не гледайте,че пише германия,англия или нещо друго............
На всякъде пише кое къде е произведено. Прав си, никъде не пише Германия,Англия... :D
лягам си star
събуждам се super star

delio-haidutin
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от delio-haidutin »

трапера написа:
delio-haidutin написа:..... не гледайте,че пише германия,англия или нещо друго............
На всякъде пише кое къде е произведено. Прав си, никъде не пише Германия,Англия... :D
какво означава -,,произведено в...,,?-място на производство на дадена стока или място на
измисляне на технология за дадена стока??точно пък тези марки ESPRIT;S,OLIWER;HUGO BOSS;
ARMANI , И МН.ДР,СЕ ШИЯТ В БЪЛГАРИЯ.(има мн.остатъчни бройки които един ги взема и ги препродава ..къде ??...в СОФИЯЯЯЯЯЯЯЯЯ!!!) и заблудените се фукат с маркова стока купена от мол.,а шита от фатме ,пенка ,аише и иванка.
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
Аватар
трапера
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от трапера »

...какво означава -,,произведено в...,,?-място на производство на дадена стока или...
Да!
Да не съм голословен, щракнах с телефона набързо каквото ми беше под ръка:
19122012015.jpg
19122012018.jpg
19122012019.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
лягам си star
събуждам се super star

Аватар
трапера
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от трапера »

:smt017 Ъъ, Чируза как ли е качил в неговата тема десетина прикачени файла?!! 8)
19122012022.jpg
19122012024.jpg
19122012025.jpg
Братле,може и да си прав! В интерес на истината обаче, в Мюнхен не съм видял стока произведена в България. С изключение на Българско саламурено сирене във турски магазин. На снимките се вижда в коя част на света се произвеждат "немските" стоки. Това по никакъв начин не притеснява потребителите им!
Запознат съм с ишлеметата в шивашките фирми. Ако нещо не отговаря на изискванията производителя/шивача плаща неустойка. Може да получи като утешителен бонус,част от некачествената стока :lol: :mrgreen: Която съм сигурен, че в БГ се продава по-скъпо отколкото в ДЕ :evil:
Китайците и другите бачкат, щото са много и работят ефтино! Ама и по тяхните МОЛове сигурно има бракувани дрешки.
Та,ако човек си купи стока с марка на утвърден производител,от бяла държава,няма от какво да се притеснява!

Спирам със спама,че темата на колегата замириса.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
лягам си star
събуждам се super star

kRaikkonen
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kRaikkonen »

Добре де вчера бях на този Кауфланд в Тракия , но никъде не видях такова магазинче ?!?!
Да не са го махнали или аз нещо съм недоскив :lol:
Изображение
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Брезентите , които се продават там се шият тук в България ! няма да споменавам в кой град , то е повече от ясно :wink: От цялата работа Немското е само шарката , която е копирана от техните камуфлажи и нищо друго :lol:
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Публикувай отговор

Обратно към “Екипировка”