Потресен съм

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

boki speca
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Потресен съм

Мнение от boki speca »

Днес в Ямбол на река Тунджа станах свидетел на поголовното изтребление в буквалния смисъл на думата на маломерен морунаж.В района около пешеходния мост на реката имаше над 150 "риболовци"които безмилостно изтребваха огромното количество морунажчета потърсили спасение от кормораните в рамките на града.Ловят се рибки около 8-10 см с много малки изключения около 12-15.Всичко се прибира по торбите и даже се надпреварват да се хвалят кой колко консервички ще си направи.
Кошмар,просто нямам думи.
Тотално безобразие.
Късмета е резултат от много добро планиране !!!
Аватар
koda33
разбира нещата
разбира нещата

Re: Потресен съм

Мнение от koda33 »

тел 112 или дежурния инспектор от ИАРА , :wink: още по-лесно ще стане щом е в града :wink:
Георги Стефанов
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

Взриви моста! :mrgreen:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
dantho.mihov
Модератор
Модератор

Мнение от dantho.mihov »

То и при нас е така на реката - мислят си, че ловят белевичка /Уклейка/, а то е Мандренска Бряна. 80-90 % от тях са без риболовни билети и целта им е да правят бурканчета.Но ... така ще бъде не зная до кога.
Аватар
dunavski
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от dunavski »

Преди няколко дена в един англ. риболовен форум попаднах на тема "Ядене на сладководна риба" та там автора питеше дали някой е пробвал да яде рибата, която лови по реките и езерата. Повечето дето бяха писали бяха писали, че не са пробвали, а няколко човека бяха писали, че са били пробвали един два пъти и то щука, пъстървови или костур. Не се чуствали комфорно да ядат сладководна риба ахахахахаха преставяте ли си тъпите англични.
Аз им написах, че България това си е традиция и даже си има национален празник и на англичните им стана доста интересно.
Така че няма кво да се потресавате ще станем и ние европейци ...... някой ден ..... да се надяваме, че ще все още ще съществува България до тогава.
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation
Изображение
Аватар
трапера
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от трапера »

dunavski написа:..... Не се чуствали комфорно да ядат сладководна риба ахахахахаха преставяте ли си тъпите англичани................................................................................
ще станем и ние европейци ...... някой ден ..... .

Даа,няма да ядем сладководна риба,щото няма да я има :evil:
лягам си star
събуждам се super star

Alt ist man erst...wenn die Kerzen mehr kosten als die Geburtstagstorte!
Аватар
dunavski
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от dunavski »

трапера написа:
dunavski написа:..... Не се чуствали комфорно да ядат сладководна риба ахахахахаха преставяте ли си тъпите англичани................................................................................
ще станем и ние европейци ...... някой ден ..... .

Даа,няма да ядем сладководна риба,щото няма да я има :evil:
Това го няписах метафорично !!!! Ти да не си помисли нещо друго.
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation
Изображение
Аватар
stoqn24
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от stoqn24 »

днеска минах от там имаше поне 200 души . гледах ги поне 30 мин тук там някаи хващаше
merchan
новобранец
новобранец

Мнение от merchan »

Глад мори народа ... и рибата.
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Тази гледка там е редовна ............ всяка зима :idea: Започвам да си мисля ,че ИАРА нямат звено в Ямбол :idea:
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
ionko_terziev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ionko_terziev »

за ямбол и региона това е национален спорт..явно си имат някакво първенство и си правят класиране кой е с най много буркани..има и съвестни риболовци но за съжаление са малцинство..
GSB
новобранец
новобранец

Мнение от GSB »

А вие всички дето ги гледате, що не се обадихте до ИАРА?????????
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

GSB написа:А вие всички дето ги гледате, що не се обадихте до ИАРА?????????
:lol: :lol: :lol:
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

dunavski написа:... Не се чуствали комфорно да ядат сладководна риба ахахахахаха преставяте ли си тъпите англични...
Как да се чувстват комфортно като преди време половин Лондон се е гътнал пиейки вода , "филтрирана" през труповете на огромна купчина сладководна риба , най-вече змиорки , запушила техният водопровод :roll: От тогава на "острова" спират да ядат сладководна риба с изключение на пъстървови . Та те си имат генетично заложено що не ядат сладководна риба а не щото са "европейци" :lol: :lol: :lol: То па баш ингилизите "европейци" , заеби :lol: :lol: :lol: То по същата логика гърците са още по-европейци щото при тях поне липсва генетиката на миналото :lol: Инак като прибавим и част от испанците то другите европейци си похапват сладководни риби без да са особено претенциозни . Еле па немчугите , маат яко всичко което е в период на полуразложение и се оригват с кеф , ама като чуят за нашата си шкембе чорба и съ праат на гнусливи :arrow:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
ЖАБИ-2
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ЖАБИ-2 »

dunavski написа:
......ще станем и ние европейци ...... някой ден ..... .

Ще станем европейци без съмнение - когато населението на милата ни родина се претопи в имигрантските редици из нормалните европейски държави... тогава името България ще фигурира само в учебниците по история!
И най-лошия ден на риболов е много по-добър от най-добрия ден на работа!
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”