Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Потресен съм
Модератор: bobopeli
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Потресен съм
Днес в Ямбол на река Тунджа станах свидетел на поголовното изтребление в буквалния смисъл на думата на маломерен морунаж.В района около пешеходния мост на реката имаше над 150 "риболовци"които безмилостно изтребваха огромното количество морунажчета потърсили спасение от кормораните в рамките на града.Ловят се рибки около 8-10 см с много малки изключения около 12-15.Всичко се прибира по торбите и даже се надпреварват да се хвалят кой колко консервички ще си направи.
Кошмар,просто нямам думи.
Тотално безобразие.
Кошмар,просто нямам думи.
Тотално безобразие.
Късмета е резултат от много добро планиране !!!
- koda33
- разбира нещата
Re: Потресен съм
тел 112 или дежурния инспектор от ИАРА ,
още по-лесно ще стане щом е в града 

Георги Стефанов
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Взриви моста! 

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
- Модератор
То и при нас е така на реката - мислят си, че ловят белевичка /Уклейка/, а то е Мандренска Бряна. 80-90 % от тях са без риболовни билети и целта им е да правят бурканчета.Но ... така ще бъде не зная до кога.
- dunavski
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Преди няколко дена в един англ. риболовен форум попаднах на тема "Ядене на сладководна риба" та там автора питеше дали някой е пробвал да яде рибата, която лови по реките и езерата. Повечето дето бяха писали бяха писали, че не са пробвали, а няколко човека бяха писали, че са били пробвали един два пъти и то щука, пъстървови или костур. Не се чуствали комфорно да ядат сладководна риба ахахахахаха преставяте ли си тъпите англични.
Аз им написах, че България това си е традиция и даже си има национален празник и на англичните им стана доста интересно.
Така че няма кво да се потресавате ще станем и ние европейци ...... някой ден ..... да се надяваме, че ще все още ще съществува България до тогава.
Аз им написах, че България това си е традиция и даже си има национален празник и на англичните им стана доста интересно.
Така че няма кво да се потресавате ще станем и ние европейци ...... някой ден ..... да се надяваме, че ще все още ще съществува България до тогава.
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation

- трапера
- сериозен играч
dunavski написа:..... Не се чуствали комфорно да ядат сладководна риба ахахахахаха преставяте ли си тъпите англичани................................................................................
ще станем и ние европейци ...... някой ден ..... .
Даа,няма да ядем сладководна риба,щото няма да я има

лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
- dunavski
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Това го няписах метафорично !!!! Ти да не си помисли нещо друго.трапера написа:dunavski написа:..... Не се чуствали комфорно да ядат сладководна риба ахахахахаха преставяте ли си тъпите англичани................................................................................
ще станем и ние европейци ...... някой ден ..... .
Даа,няма да ядем сладководна риба,щото няма да я има
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation

- stoqn24
- вече хвърля и на тежко
днеска минах от там имаше поне 200 души . гледах ги поне 30 мин тук там някаи хващаше
Глад мори народа ... и рибата.
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Тази гледка там е редовна ............ всяка зима
Започвам да си мисля ,че ИАРА нямат звено в Ямбол 

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- разбира нещата
за ямбол и региона това е национален спорт..явно си имат някакво първенство и си правят класиране кой е с най много буркани..има и съвестни риболовци но за съжаление са малцинство..
А вие всички дето ги гледате, що не се обадихте до ИАРА?????????
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
GSB написа:А вие всички дето ги гледате, що не се обадихте до ИАРА?????????

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Как да се чувстват комфортно като преди време половин Лондон се е гътнал пиейки вода , "филтрирана" през труповете на огромна купчина сладководна риба , най-вече змиорки , запушила техният водопроводdunavski написа:... Не се чуствали комфорно да ядат сладководна риба ахахахахаха преставяте ли си тъпите англични...

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
-
- вече хвърля и на тежко
dunavski написа:
......ще станем и ние европейци ...... някой ден ..... .
Ще станем европейци без съмнение - когато населението на милата ни родина се претопи в имигрантските редици из нормалните европейски държави... тогава името България ще фигурира само в учебниците по история!
......ще станем и ние европейци ...... някой ден ..... .
Ще станем европейци без съмнение - когато населението на милата ни родина се претопи в имигрантските редици из нормалните европейски държави... тогава името България ще фигурира само в учебниците по история!
И най-лошия ден на риболов е много по-добър от най-добрия ден на работа!