Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Потресен съм
Модератор: bobopeli
-
- разбира нещата
Re: Потресен съм
не смяташ ли че с такива мнения изпадате в истерия.какво ще яде всеки си е ЛИЧНО негова работа.някои ядат хлебарки опитай и ти.проблема не е в ,,яденето,, , а в улова доколкото чета.критикувай тези които НЕСПАЗВАТ поне, малко от малко нормите при риболов,а не да си изливаш гнева на хора които консумират риба.КРИТИКУВАЙ автора на тема ,,ПРОТОТИП 2013,,dunavski написа:Преди няколко дена в един англ. риболовен форум попаднах на тема "Ядене на сладководна риба" та там автора питеше дали някой е пробвал да яде рибата, която лови по реките и езерата. Повечето дето бяха писали бяха писали, че не са пробвали, а няколко човека бяха писали, че са били пробвали един два пъти и то щука, пъстървови или костур. Не се чуствали комфорно да ядат сладководна риба ахахахахаха преставяте ли си тъпите англични.
Аз им написах, че България това си е традиция и даже си има национален празник и на англичните им стана доста интересно.
Така че няма кво да се потресавате ще станем и ние европейци ...... някой ден ..... да се надяваме, че ще все още ще съществува България до тогава.
където двама са натръшкали 330(триста и тридесет)костурчета.минималния размер е 12 см,
ако са минимум по50гр=16,5кг.
или в началото на годината пак имаше снимки на на свръх улов от небезизвестен риболовец,и пак поздравления от доста хора имаше(ама за него можело ,защото бил зарибил много!!!).ДОКОГА С ТОЯ ДВОЕН АРШИН???
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
- dunavski
- сериозен играч
- Обратна връзка:
А ние с какво сме натровили на времето, че сме станали такива свине?Павел Иванов написа:dunavski написа:
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
С глад , як глад в продължение на 2 + 5 века и компенсация от 45 години 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Рибите са по 17гр.delio-haidutin написа:КРИТИКУВАЙ автора на тема ,,ПРОТОТИП 2013,,
където двама са натръшкали 330(триста и тридесет)костурчета.минималния размер е 12 см,
ако са минимум по50гр=16,5кг
Други въпроси имаш ли?
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- научил се да хвърля
Верно ли сте ги взели тези ситнитеchirusa_bg написа:Рибите са по 17гр.delio-haidutin написа:КРИТИКУВАЙ автора на тема ,,ПРОТОТИП 2013,,
ако са минимум по50гр=16,5кг
Други въпроси имаш ли?

На риба като на война.
Тя зимата мина те консерви ще правят лакомите газове.Така ще e още малко време и искам някой дъртак
да ми каже тогава.
-Момче тука няма риба,миналата година се вадеше по някоя риба а пък сега няма.
Ще му кажа къде е отишла рибата - градския канал !!!
Най-редовно се зарибява той.
да ми каже тогава.
-Момче тука няма риба,миналата година се вадеше по някоя риба а пък сега няма.
Ще му кажа къде е отишла рибата - градския канал !!!
Най-редовно се зарибява той.
Хвани,пусни
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Да прибрали сме ги. При риболова на лед оцеляват много малко от рибите. Когато се лови на дълбочини по-големи от 4-5-6 метра от бързото вадене мехурите на рибите се раздуват и не могат да се върнат. На много от рибите мехура дори се подава през устата, когато я извадиш. При малките дълбочини няма проблем да се пуснат.geleznia написа:Верно ли сте ги взели тези ситнитеКато гледам как са нахвърлени върху леда едва ли са оживели.Все пак успех и наслука през следващата година.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-
- научил се да хвърля
.Да прав си при такава дълбочина нямат шанс колега.Уточнявайте ги тези неща,че иначе дават храна за спорове и раздори.Наслука и успех г-н Модератор през новата годинаchirusa_bg написа:Да прибрали сме ги. При риболова на лед оцеляват много малко от рибите. Когато се лови на дълбочини по-големи от 4-5-6 метра от бързото вадене мехурите на рибите се раздуват и не могат да се върнат. На много от рибите мехура дори се подава през устата, когато я извадиш. При малките дълбочини няма проблем да се пуснат.geleznia написа:Верно ли сте ги взели тези ситнитеКато гледам как са нахвърлени върху леда едва ли са оживели.Все пак успех и наслука през следващата година.

На риба като на война.
- кирил великий
- разбира нещата
Много хубав риболов сте показали на леда с Мигелчо, Чирузе, - ами от вашите мормишки как да си купи някой аджамия като мен? И да питам - моето нежно тяло от 1,90 и 140 кила може ли да се инсталира на леда през януари
? Без да пропадам, де, че на Цигов Чарк през 1995 г. едвам се спасих.