Потресен съм

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

delio-haidutin
разбира нещата
разбира нещата

Re: Потресен съм

Мнение от delio-haidutin »

dunavski написа:Преди няколко дена в един англ. риболовен форум попаднах на тема "Ядене на сладководна риба" та там автора питеше дали някой е пробвал да яде рибата, която лови по реките и езерата. Повечето дето бяха писали бяха писали, че не са пробвали, а няколко човека бяха писали, че са били пробвали един два пъти и то щука, пъстървови или костур. Не се чуствали комфорно да ядат сладководна риба ахахахахаха преставяте ли си тъпите англични.
Аз им написах, че България това си е традиция и даже си има национален празник и на англичните им стана доста интересно.
Така че няма кво да се потресавате ще станем и ние европейци ...... някой ден ..... да се надяваме, че ще все още ще съществува България до тогава.
не смяташ ли че с такива мнения изпадате в истерия.какво ще яде всеки си е ЛИЧНО негова работа.някои ядат хлебарки опитай и ти.проблема не е в ,,яденето,, , а в улова доколкото чета.критикувай тези които НЕСПАЗВАТ поне, малко от малко нормите при риболов,а не да си изливаш гнева на хора които консумират риба.КРИТИКУВАЙ автора на тема ,,ПРОТОТИП 2013,,
където двама са натръшкали 330(триста и тридесет)костурчета.минималния размер е 12 см,
ако са минимум по50гр=16,5кг.
или в началото на годината пак имаше снимки на на свръх улов от небезизвестен риболовец,и пак поздравления от доста хора имаше(ама за него можело ,защото бил зарибил много!!!).ДОКОГА С ТОЯ ДВОЕН АРШИН???
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
Аватар
dunavski
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от dunavski »

Павел Иванов написа:
dunavski написа:
А ние с какво сме натровили на времето, че сме станали такива свине?
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation
Изображение
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

С глад , як глад в продължение на 2 + 5 века и компенсация от 45 години :mrgreen:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

delio-haidutin написа:КРИТИКУВАЙ автора на тема ,,ПРОТОТИП 2013,,
където двама са натръшкали 330(триста и тридесет)костурчета.минималния размер е 12 см,
ако са минимум по50гр=16,5кг
Рибите са по 17гр.
Други въпроси имаш ли?
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
geleznia
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от geleznia »

chirusa_bg написа:
delio-haidutin написа:КРИТИКУВАЙ автора на тема ,,ПРОТОТИП 2013,,
ако са минимум по50гр=16,5кг
Рибите са по 17гр.
Други въпроси имаш ли?
Верно ли сте ги взели тези ситните :?: Като гледам как са нахвърлени върху леда едва ли са оживели.Все пак успех и наслука през следващата година.
На риба като на война.
Аватар
neHaTaa
новобранец
новобранец

Мнение от neHaTaa »

Тя зимата мина те консерви ще правят лакомите газове.Така ще e още малко време и искам някой дъртак
да ми каже тогава.
-Момче тука няма риба,миналата година се вадеше по някоя риба а пък сега няма.
Ще му кажа къде е отишла рибата - градския канал !!!
Най-редовно се зарибява той.
Хвани,пусни
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

geleznia написа:Верно ли сте ги взели тези ситните :?: Като гледам как са нахвърлени върху леда едва ли са оживели.Все пак успех и наслука през следващата година.
Да прибрали сме ги. При риболова на лед оцеляват много малко от рибите. Когато се лови на дълбочини по-големи от 4-5-6 метра от бързото вадене мехурите на рибите се раздуват и не могат да се върнат. На много от рибите мехура дори се подава през устата, когато я извадиш. При малките дълбочини няма проблем да се пуснат.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
geleznia
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от geleznia »

chirusa_bg написа:
geleznia написа:Верно ли сте ги взели тези ситните :?: Като гледам как са нахвърлени върху леда едва ли са оживели.Все пак успех и наслука през следващата година.
Да прибрали сме ги. При риболова на лед оцеляват много малко от рибите. Когато се лови на дълбочини по-големи от 4-5-6 метра от бързото вадене мехурите на рибите се раздуват и не могат да се върнат. На много от рибите мехура дори се подава през устата, когато я извадиш. При малките дълбочини няма проблем да се пуснат.
.Да прав си при такава дълбочина нямат шанс колега.Уточнявайте ги тези неща,че иначе дават храна за спорове и раздори.Наслука и успех г-н Модератор през новата година :smt023 p.s.Извинявам се ако съм те засегнал с нещо :oops:
На риба като на война.
Аватар
кирил великий
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от кирил великий »

Много хубав риболов сте показали на леда с Мигелчо, Чирузе, - ами от вашите мормишки как да си купи някой аджамия като мен? И да питам - моето нежно тяло от 1,90 и 140 кила може ли да се инсталира на леда през януари :)? Без да пропадам, де, че на Цигов Чарк през 1995 г. едвам се спасих.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”