Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

Най-голямия слънчак?
Модератор: bobopeli
- Fishing_Fan
- разбира нещата

This is a massive 5 lb. Georgia Giant sunfish !!!
It measured 15" long, 3 1/2 " thick, and 12" tall !
This fish was bred by Ken Holyoak of Ken's Hatchery and Fish Farms, Inc. You can contact Ken's Hatchery by calling, 912-532-6135
извадено от http://www.trophybassonly.com/id24.htm
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Пичове слънчака е от семейството на костура и за негова родина се смята южна америка , там дори се лови тематично на рибета , блесни ,воблери,туистери, достига до 3.5кг. месото му е по вкусно от това на костура и филетата са по големи .
Колкото по-добър джип караш,
толкова повече трябва да ходиш ,за да повикаш човека с трактора.
https://www.facebook.com/466042410074126
толкова повече трябва да ходиш ,за да повикаш човека с трактора.
https://www.facebook.com/466042410074126
- barutchiata ©
- Администратор
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
...за което сьм гледал даже и предаване,но не помня по чеше и пеше ли беше или по рекс хьнт(бати нещастника:))ловяха сльнчаци на муха,стримери и воблери и бяха по над две килаkeymaker написа:Пичове слънчака е от семейството на костура и за негова родина се смята южна америка , там дори се лови тематично на рибета , блесни ,воблери,туистери, достига до 3.5кг. месото му е по вкусно от това на костура и филетата са по големи .

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- новобранец
Re: Най-голямия слънчак?
има и по кило.хапят като ги отка4аш,но само в езера и блата стават толкова големи и определено където водата е по топла.там аз търся голямата маслинено4ерна каракуда и лина царя на ре4ните риби 

-
- новобранец
800г. На Марица край Пловдив.
Чета ,чета и взех да се плаша-кило ,кило и двеста,хапят ,още малко и на крокодил ще го докарате слънчака
.Като се успокоих малко ,рекох си "дай да питам чичко Гугъл-нали знае всичко " Питах ,отговори ми ,ако искате питайте и вие па тогава пишете небивалици. А ,И АЗ ГИ ЛОВЯ много са напаст са -най големия дето съм ловил е около15 см. има -няма 200 грама.На слука и хапвайте си ги с кеф-едрите ,щото дребните какво да им ядеш.

Късмет.Всичко е до късмет. 

Re:
мисля,че няма от никакво котило вечеmilo69 написа:преди повече от 20 години съм хващал 300гр. слънчаци на 40- те извора край Асеновград. в момента ако има още от това котило оцелели колко ли големи ще са

Моят който хванах е около 15 см. на Малко шарково.Ще се опитам да кача и снимката.
- isavkov
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re:
Колега, съграждани смеmilo69 написа:преди повече от 20 години съм хващал 300гр. слънчаци на 40- те извора край Асеновград. в момента ако има още от това котило оцелели колко ли големи ще са

Аз преид 3-4 месеца бях и нямаше ни една

Във форума всички мятат по километър дистанции, хващат по 100 килограмови риби и са ултра-шампиони...
ножа е 24 см.
- Прикачени файлове
-
- IMG_0106.jpg (182.05 KiB) Преглеждано 1075 пъти
Re:
и аз така като колегата през далечната 1993гfishcook написа:800gr. na pan4arevo na duno na toren 4ervei qka borba kato s 6aran